Yaradılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olmaktır.....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Yaradılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olmaktır.....

Mesaj gönderen Louster »

İstanbul Kıyamet Vakti İle Bu konunun ne alakası var 7 Dakikadır düşünüyorum hala bulamadım. :(
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

Tartışma çıkmasın diye cevap atmıycaktım ama duramadım.ben Türkxx loncasını değil seni sevmiyorum ve bir kaç kişiyi daha Erol abiylede muhbabbetimiz vardır loncanı sevmesem senin söylediğin gibi şeyler söyleyebilir, yapabilirdim...

RebelsxIARONI kim olduğunu bilmiyorum Skyp den kime küfrettiğimide...Orataya bişey atıosun bari açıkla.Laf olsun torba dolsun diye konuşma...

Ayrıca ben Türkçülük bayramını kutyalan ARKADAŞINIZIN yaptığı yoruma kötü bişey yapmış gibi değil daha hassas davranması gerektiğini tavsiye ediyorum ki bu şekilde davranmak yine ona kalmış ben sadece üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.

Ayrıca başlık Tekrardan dikkatimi çekti Yaradılışında bir fevkaladelik varsa o da türk olmaktır... diye yazılmış. Ne insanların en şereflisi olan Hz.Muhammed(sav) türktü nede insanlığın atası Hz.Adem( her ne kadar hangi mantığa göre Hz.Ademe türk diyenler olsa bile).
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixemre »

öncelikle thexwanted yani oğuzun yazdıkları türk bayramı ile ilgili bi yazıdır.. bu günü biz türklere hatırlattıgı için tşk bir borç biliriz..

2. konu yazısında bazı yanlış kelimeler olabilir bunu sert eleştiri tarzı ile değil de zekeriya kardeşimiz gibi sakin ve güzel dille getirmek mümkün..

3. konu bi arkadaşımız demiş skype tan küfürler yağdırıyo kardeşim her insan kendi yaptıklarından ve yapacakların dan sorumlusun adam küfür ediyoda gunahı sana mı gelıyo yok...

diğer bi konu türkxx loncasını bi kaç şahıstan dolayı sevmem.. hea erol abi diye birini duydum sevilen sayılan birisi ki herkes yazıyo buradan bende saygılarımı iletirim ona...

türkxx loncasına gelince bizim olayımız bu loncanın ilk kuruldugu zaman dilimine gelmektedit.. yanlış hatırlamıyorsam türkxxkanicani diye bi şahıs vardı o zaman almıstı arkasına çarı çalınmadan önce ATAXWHİTE vardı çarları çalındı yenıden başladı şimdijki adı ile STYLXATAXWHİTE BU ARKADAŞA ARTİSTLİK YAPMIŞTI. 50 mnuna ws atalım teklifimize evet deyip çarı görünce sözünden dönen şahıstı o gece biz 4 kişiydik türkxx lerden 12 kişi vardı ve pişman etmiştik bize sataştıklarında o gece TÜRKXX KANİCANİ İLE ATTIĞIM WSDE 3---1 KAZANMIŞTIM DOSTXEMRE ÇARIMLA ONDSAN SONRA KÜFÜRLER YEMİŞTİM BUDUR SEBEBİ.

AMA erol abi ye dediğim gibi sevildiği sayıldıgı için bende saygılarımı sunarım kendisini tanımasamda..

TÜRKXX DİYE HERKES LONCANI SEVECEK HALİ YOK İNAN BEN SENDEN DAHA HAYSİYETLİ VATANINA DAHA FAZLA SAHİP ÇIKICAK KİŞİYİMDİR BU FORUMDA YAZI YAZAN TÜRKXX LONCA ÜYESİ ARKADAŞ

saygılar ve sevgiler....
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Thexwanted yazdı:TÜRKÇÜLÜK bilincli bir Türk genci,
ilim sahibi bir müslüman olmaktan gecer,
TÜRKÇÜLÜK Türk ülküsünün, Kizilelmanin yoludur, TÜRKÇÜLÜK binlerce yillik tarihtir, sereftir.
3 Mayis 1944 te titreyen ve kendine dönen Türk gencleri!
Bugünü unutturmak isteyenlere inat 3 Mayis Türkcülük günümüz kutlu olsun.
Gecmis Türk'ün gecmisidir, gelecek Türk'ün gelecegi olacaktir. ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN.
BUrda Kimse Kürtlere Laf atmamıştır altını çizelim Konuyu şahsi davalarınıza çekmeyin.. He orda burda yaşasın Kürdistan yazan arkdaşta Bir an önce bu memleketten defolsunda Davasına sahip çıksın tabi biraz yüreği varsa...

Tüm Irktaşlarımın Türçülük Bayramı Kutlu Olsun
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mertkan yazdı:
BUrda Kimse Kürtlere Laf atmamıştır altını çizelim Konuyu şahsi davalarınıza çekmeyin.. He orda burda yaşasın Kürdistan yazan arkdaşta Bir an önce bu memleketten defolsunda Davasına sahip çıksın tabi biraz yüreği varsa...

Tüm Irktaşlarımın Türçülük Bayramı Kutlu Olsun
Mertkan seninle oyunun en başlarından beri tanışırız.Oyun içerisinde yaptıklarımızla güzel ve hatrı sayılır günler geçirdiğimize inanıyorum.
Yazdıklarım yanlış anlaşılmış olabilir yada anlatamamış olabilirim.Benim muzdarip olduğum konu kürtlere yada ona buna laf atılması değil... Beni az da tanıyosan bunu anlamış olucağını düşünüyorum zaten.Ayrıca "orda burda yaşasın Kürdistan yazan arkadaş" yazmışsın bunu bana söylemediğini düşünüyorum.Yine de bir cevap yazmak istedim.Bizler yıllardır farklı milletlerle bu cennet vatanda beraber yaşadık ve yaşamaya devam ediceğiz inşAllah.Konu amacından sapıp farklı tartışmalara girsin istemem.Türkçülük bayramını kutlamak en doğal hakkınız tabi ki kutlanmaya değicek bir bayramdır ama konu içerisinde yazılan yorumda ki yanlışlıkları dile getirmek istedim.Türkleri bu kadar(İslama ters düşecek şekilde) övmek yanlış bence ki bunu sade ve üsluplu bir dille açıkladığımı düşünüyorum.Normal bir başlık altında ve sade bir dille, abartmadan "Türkçülük bayramımız kutlu olsun." yazılabilirdi diye düşünüyorum.Tabi bu size kalmış ilk yorumumda belirttiğim gibi kimseye akıl vermek bana düşmez.

İyi forumlar...
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

[quote="mimarzekeriya"]Tartışma çıkmasın diye cevap atmıycaktım ama duramadım.ben Türkxx loncasını değil seni sevmiyorum ve bir kaç kişiyi daha Erol abiylede muhbabbetimiz vardır loncanı sevmesem senin söylediğin gibi şeyler söyleyebilir, yapabilirdim...

Kardeşim yalan bari söyleme Ben türklerle bi yere gitmem dediğine yemin bile ederim.(Foto almıştım bakıcam hala duruyosa koyucam ) Orda havanı basıp gidiyorsun sonrada ben erol abiyi seviyom diyosun .
(Ya Olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol )
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Kaswa yazdı:
mimarzekeriya yazdı:
Kardeşim yalan bari söyleme Ben türklerle bi yere gitmem dediğine yemin bile ederim.(Foto almıştım bakıcam hala duruyosa koyucam ) Orda havanı basıp gidiyorsun sonrada ben erol abiyi seviyom diyosun .
(Ya Olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol )
Bunu yazdıktan sonra sana çok sert konuşmak gerekir ama ağır başlılığımı koruycam.Türkler le bir yere gitmekten kastım.TÜRK ler değil Türkxx loncasından sevmediğim kişilerle...Yoksa ben türkxx lerle grup bölgelerine çok girdim.Bence sen yanına bana karşı yandaş arıyosun :roll: Aç oyununu oyna, başka işlerle meşgul ol ;)
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kaswa »

İnşallah foto hala pc dedir ozm görücez Ayrıca ne yi kastetdiğimde gayet iyi biliyorsun .
Ağır başlıyım diyorsun gelip gruba küfür edercesine laf söyleyip gidiyorsun bu ağır başlıksa ozm ben yanlış biliyormuşum.
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kaswa »

Resim

Demek Türk mensubu olmam yetiyor Görün işte bu rezili bide demedim diyor...
Yalan ve 2 yüzlülük işte bukadar

(Düşmanı bana muzaffer kılmayan Rabbime Hamd OlsuN.)
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kaswa »

Zekeriya hala ordamısın yoksa yerin dibine mi girdin ?
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.

“Genel Sohbet” sayfasına dön