Onun farkındayız ancak burada forum yetkilisinin bir yanlış anlaşılmadan dolayı yanlış yönlendirmesi var arkadaş da bunun kurbanı olmuşJouRney yazdı:Üretim ve Toplama puanlarını şu anda sadece " İKV Özel Sürüm Kutu " ile sıfırlayabilirsiniz.Reiz yazdı:Sizin bu konudaki yorumlarınızdan sonra dükkan'dan 1 aylık plus paket aldım fakat toplama puanlarımı sıfırlayamadım.
GBM 0-B
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GBM 0-B
konu plus paket akçe ve dolaysıyla para oldugu zamaan nasıl hemen cevap verıyyorlar...
hehe bunu biliyorum bende,söylemene gerek yoktuJouRney yazdı:Üretim ve Toplama puanlarını şu anda sadece[/b] " İKV Özel Sürüm Kutu " ile sıfırlayabilirsiniz.Reiz yazdı:Sizin bu konudaki yorumlarınızdan sonra dükkan'dan 1 aylık plus paket aldım fakat toplama puanlarımı sıfırlayamadım.
Ben forum görevlisi Schiller'in
cümlesiDükkan'da bulunan Plus Paket üyeliklerinin özelliklerinde bu mevcuttur.
ve
xFirelifex'in
sorusuna karşıPeki dükkandan plus alınca GBM-0B'yi kullanabiliyor muyuz?
dediğinden dolayı böyle bir şey yaşamış oldum,lütfen tam anlamadan yorum yapmayın.Schiller yazdı:Merhaba,
Evet.Kullanabilirsiniz bu özellikler Dükkan'da bulunan Plus Paket Özellikleridir.Not:TTNET üyeleri Dükkan'dan Plus Paket alamamaktadırlar bilginize.
Ayrıca sayın Schiller'den bir açıklama bekliyorum acaba biz mi yanlış anladık yoksa kendisimi bir yanılgıya düştü.
Saygılar.
Ayı'mı Çok Seviyorum...
Merhaba,Schiller yazdı:Merhaba,
Dükkan'da bulunan Plus Paket üyeliklerinin özelliklerinde bu mevcuttur.
%50 daha fazla xp puanı
- OOK lere eşya satışından 1/5 yerine 1/3 para kazan
- Nadide Klan gözlüğü satışından 1/5 yerine 1/3 Klan Parası kazan
- GBM 0 ile yetenek sıfırlarken 1/3 fiyatına yap
- GBM 0-B ile üretim ve toplama puanı sıfırlarken 1/3 fiyatına yap
- Örs tamirlerini 1/3 fiyatına yap
- Ölünce normalin 1/3 ü kadar para kaybet
- OkO da 3 kat fazla şan ve klan parası
- OkO da yarı yarıya karizma kaybı
- Bölge ve klan kanallarına yazabilme
- Büyülü eşya düşürme olasılığın 3 kat fazla olsun
- 2 kat fazla eşya düşme şansı
- Asla sıra beklemeden öncelikli gir
- Er Meydanı'nda yapılan çekilişte %50 daha fazla kazanma şansı
- Er Meydanı'nda kazanan tarafta %50 daha fazla para kazanma
- Grup Bölgelerinde özel düşmanlardan düşen eşyalarda %50 daha azla kazanma şansı
- Plus Paket süresince silinen karakterleriniz tamamen kaybolmaz! ( Plus paket süresince silinen karakterinizi İKV Özel Sürüm Kutu yükleyerek dilediğiniz zaman kurtarabilirsiniz.)
Öncelikle sizden özür diliyorum.Dalgınlığıma gelerek mavi yazı ile işaretlediğim yeri GBM-0B yi kullanabilirsiniz diye anladım bu konu hakkında tekrar sizden özür dilerim bir anlık dalgınlığım beni dahada tecrübelendirdi.Ayrıca sizi yanlış yönlendirdiğim için kusuruma bakmayın.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
önemli değil fakat ben bu dalgınlığa karşılık en azından neden dükkandan alınan plus paketlerde en azından plus paketin süresi devam ederken bu makinenin kullanımından yararlanamadığımızı öğrenirim diye umuyordum bu cevabı alırsam da daha mutlu olacağımSchiller yazdı:Merhaba,Schiller yazdı:Merhaba,
Dükkan'da bulunan Plus Paket üyeliklerinin özelliklerinde bu mevcuttur.
%50 daha fazla xp puanı
- OOK lere eşya satışından 1/5 yerine 1/3 para kazan
- Nadide Klan gözlüğü satışından 1/5 yerine 1/3 Klan Parası kazan
- GBM 0 ile yetenek sıfırlarken 1/3 fiyatına yap
- GBM 0-B ile üretim ve toplama puanı sıfırlarken 1/3 fiyatına yap
- Örs tamirlerini 1/3 fiyatına yap
- Ölünce normalin 1/3 ü kadar para kaybet
- OkO da 3 kat fazla şan ve klan parası
- OkO da yarı yarıya karizma kaybı
- Bölge ve klan kanallarına yazabilme
- Büyülü eşya düşürme olasılığın 3 kat fazla olsun
- 2 kat fazla eşya düşme şansı
- Asla sıra beklemeden öncelikli gir
- Er Meydanı'nda yapılan çekilişte %50 daha fazla kazanma şansı
- Er Meydanı'nda kazanan tarafta %50 daha fazla para kazanma
- Grup Bölgelerinde özel düşmanlardan düşen eşyalarda %50 daha azla kazanma şansı
- Plus Paket süresince silinen karakterleriniz tamamen kaybolmaz! ( Plus paket süresince silinen karakterinizi İKV Özel Sürüm Kutu yükleyerek dilediğiniz zaman kurtarabilirsiniz.)
Öncelikle sizden özür diliyorum.Dalgınlığıma gelerek mavi yazı ile işaretlediğim yeri GBM-0B yi kullanabilirsiniz diye anladım bu konu hakkında tekrar sizden özür dilerim bir anlık dalgınlığım beni dahada tecrübelendirdi.Ayrıca sizi yanlış yönlendirdiğim için kusuruma bakmayın.
Ben bu yorumdan sonra Schiller'e banka hesap numaramı özel mesajla göndereyim 12 lira yatırır inş 
Şaka bir yana önemli değil tabikide bir aylık plustan kimseye zarar gelmez.
Saygılar.
Şaka bir yana önemli değil tabikide bir aylık plustan kimseye zarar gelmez.
Saygılar.
Ayı'mı Çok Seviyorum...
Hatasız cool olmaz beyler dağılın
(Schiller ver adamların parasını)

Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- kertenkele
- Demirci Çırağı
halletmek isteyen hallediyo problem çözülmüştür 
JouRney yazdı:Üretim ve Toplama puanlarını şu anda sadece " İKV Özel Sürüm Kutu " ile sıfırlayabilirsiniz.Reiz yazdı:Sizin bu konudaki yorumlarınızdan sonra dükkan'dan 1 aylık plus paket aldım fakat toplama puanlarımı sıfırlayamadım.
Dükkan'dan Aldığınız Plus Paket ile Sadece vereceğiniz paranın 1/3'ünü veriyorsunuz Arkadaşında dediği gibi Sadece İKV Özel Sürüm Kutusu Alanlar üretim puanlarını Sıfırlayabilirler .
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
ttnetliler nasıl alacak pekiSchiller yazdı:Merhaba,
Evet.Kullanabilirsiniz bu özellikler Dükkan'da bulunan Plus Paket Özellikleridir.Not:TTNET üyeleri Dükkan'dan Plus Paket alamamaktadırlar bilginize.