TEK PC de 2 İKV AÇABİLİRSİNİZ (aktarım, ex kasma vs için)
Re: TEK PC de 2 İKV AÇABİLİRSİNİZ (aktarım, ex kasma vs için)
Sandboxie artık çalışmıyor sanırım, doğru mudur ?
Evet oyun içerisinde bir takım hatalara ve düşmelere neden oluyormuş, o yüzden kaldırıldı.atabey yazdı:Sandboxie artık çalışmıyor sanırım, doğru mudur ?
2009-2013
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
O zaman CIZIK nasıl çalıştırıyor :SJouRney yazdı:Evet oyun içerisinde bir takım hatalara ve düşmelere neden oluyormuş, o yüzden kaldırıldı.atabey yazdı:Sandboxie artık çalışmıyor sanırım, doğru mudur ?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
Arkadaşlar bu yöntemi daha evvel Sandboxie kullanan biri olarak alternatif olsun diye kasasında yada para aktarımında sorun yaşayan arkadaşlar için yardım maksadı ile açtım. Bu yöntemle aktarımlarımı sorunsuz şekilde hallediyorum. Hiç değilse tanıdığın kişileri rahatsız ederek yada tanımadığın kişilere güven duymak zorunda bırakılmadan kendi işimizi halletmiş oluyoruz.
Aşağıda verdiğim linki desteğe yollarsanız "Aynı Karakterler Arasında Ortak Kasa" önerisi ile bu tür sorunları gelecek güncelleme ile çözmüş oluruz.
viewtopic.php?f=100&t=53662
anektod
Aşağıda verdiğim linki desteğe yollarsanız "Aynı Karakterler Arasında Ortak Kasa" önerisi ile bu tür sorunları gelecek güncelleme ile çözmüş oluruz.
anektod2 yazdı:Merhaba
Oyun içerisinde gözlemlemiş olduğum legal olmayan ama illegalde olmayan bir şeyi sizinle paylaşmak ve öneri olarak sunmak istiyorum.
Oyunda önceden kullanıyor olduğumuz çift oturumla farklı hesaplardaki karakterlerimiz arasında alışveriş yapmak yada karakterlerimize Exp kasmak gibi bir olay vardı. Son getirilen düzenleme ile bunun kaldırıldığını sorularımız doğrultusunda yanıtlayan forum yetkilileri sayesinde öğrenmiş olduk.
Benim önerim ;
Tek hesap içerisinde sınıf farketmeksizin ortak bir kasamızın olması ve bu yol ile hırsızlığa yada herhangibir olumsuzluğa mahal vermeden kimseye muhtaç olmadan kendi aktarımlarımızı bir şekilde yapabilmemizi sağlamanız olacak. Bu ortak kasa ile aynı hesaptaki karakterler arası para & materyal-eşya paylaşımı ile oyundaki hırsızlık vakalarında yada yakınmalardanda kurtulmuş olabilirsiniz.
Gereğinin yapılmasını ümit ederek,
İyi çalışmalar..
anektod
anektod
Bu Bir Oyun..
- IsTANBuLLBoGasI
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben vista kullanıyorum ve işe yaramıyor,eskiden yarıyordu.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
IIYoSuNGöZLüMII
BENİ BİRTEK SEN ANLADIN GÜLÜM SENDE YANLIS ANLADIN NAPMALI ŞİMDİ
Lastdragon adlı forum hesabıyla ilişkim yoktur o çalındı !!
YoSuNGözLüM
IIYoSuNGöZLüMII
BENİ BİRTEK SEN ANLADIN GÜLÜM SENDE YANLIS ANLADIN NAPMALI ŞİMDİ
Lastdragon adlı forum hesabıyla ilişkim yoktur o çalındı !!
-
- Cin Avcısı
anektod
anektod2 yazdı:Merhaba
Oyun içerisinde gözlemlemiş olduğum legal olmayan ama illegalde olmayan bir şeyi sizinle paylaşmak ve öneri olarak sunmak istiyorum.
Oyunda önceden kullanıyor olduğumuz çift oturumla farklı hesaplardaki karakterlerimiz arasında alışveriş yapmak yada karakterlerimize Exp kasmak gibi bir olay vardı. Son getirilen düzenleme ile bunun kaldırıldığını sorularımız doğrultusunda yanıtlayan forum yetkilileri sayesinde öğrenmiş olduk.
Benim önerim ;
Tek hesap içerisinde sınıf farketmeksizin ortak bir kasamızın olması ve bu yol ile hırsızlığa yada herhangibir olumsuzluğa mahal vermeden kimseye muhtaç olmadan kendi aktarımlarımızı bir şekilde yapabilmemizi sağlamanız olacak. Bu ortak kasa ile aynı hesaptaki karakterler arası para & materyal-eşya paylaşımı ile oyundaki hırsızlık vakalarında yada yakınmalardanda kurtulmuş olabilirsiniz.
Gereğinin yapılmasını ümit ederek,
İyi çalışmalar..
anektod
anektod
Bu Bir Oyun..
paylaştığın bilgi oyunca yasal bir bilgi değil
birşeyleri engellemek için sanal oturumu kapattılar ve sen bir yolunu anlatıyorsun ve bunu resmi ikv forumunda yapıyorsun cesaretine hayran kaldım : )
birşeyleri engellemek için sanal oturumu kapattılar ve sen bir yolunu anlatıyorsun ve bunu resmi ikv forumunda yapıyorsun cesaretine hayran kaldım : )

-
- Cin Avcısı
Bendini yazdı:paylaştığın bilgi oyunca yasal bir bilgi değil
Cesaret denen şeyin fazlası *ptallıktır. Bu cesaret değildir. Eğer İKV'nin Fan sitelerine bakacak olursan benim anlattığım yönetimin daha ayrıntılı bir şekilde anlatıldığını görmüş olursun. İKV Resmi Forumlarının İKV Fan siteleri ile aynı çizgide paralel bir şekilde hareket ettiğini hatırlatırım. Orada yayınlanan şeylere dur demeyen kişileri resmi site olarak uyarmamış olmalılar ki bu konu halen o sitelerde yayında. Herhangi bir program kullanımı söz konusu değil. Bu yüzden bu açtığım konu sadece ve sadece İKV severlere yol gösterebilmek adına yardım sayılabilecek bir konudan ibarettir. Bunu Forumdakilere bu şekilde lanse etmeye çalışman birilerinin kulağına su kaçırmaya çalışmaktan ibaretse eğer !!!
:arrow:

anektod
Bu Bir Oyun..
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
Grandxtexas yazdı:ikisinide sandboxla açmayı denedim malesef 2. açılmıyor!CIZIK yazdı:Hyr gayet güzel tıkır tıkır çalışıyor. Sadece 2sinide sanboxla açmalı yoksa bi ters bi düz yalan olurxFirelifex yazdı:Benim bildiğim Sandboxie işlevini yitirdi hacı yanlış mı biliyorum düzelttiler mi yoksa :? Vmware yüklüyorum şu an umarım pcyi yavaşlatmaz.CIZIK yazdı:Makina iyi ise vmware
Degil ise sandboxie 4ever
hayır arkadaşlar, son sürümünü satın almanız gerekiyor artık.JouRney yazdı:Evet oyun içerisinde bir takım hatalara ve düşmelere neden oluyormuş, o yüzden kaldırıldı.atabey yazdı:Sandboxie artık çalışmıyor sanırım, doğru mudur ?