TEK PC de 2 İKV AÇABİLİRSİNİZ (aktarım, ex kasma vs için)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: TEK PC de 2 İKV AÇABİLİRSİNİZ (aktarım, ex kasma vs için)

Mesaj gönderen atabey »

Sandboxie artık çalışmıyor sanırım, doğru mudur ?
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

atabey yazdı:Sandboxie artık çalışmıyor sanırım, doğru mudur ?
Evet oyun içerisinde bir takım hatalara ve düşmelere neden oluyormuş, o yüzden kaldırıldı.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

JouRney yazdı:
Evet oyun içerisinde bir takım hatalara ve düşmelere neden oluyormuş, o yüzden kaldırıldı.
O zaman CIZIK nasıl çalıştırıyor :S
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Malazgirt Loncası

Mesaj gönderen anektod2 »

Arkadaşlar bu yöntemi daha evvel Sandboxie kullanan biri olarak alternatif olsun diye kasasında yada para aktarımında sorun yaşayan arkadaşlar için yardım maksadı ile açtım. Bu yöntemle aktarımlarımı sorunsuz şekilde hallediyorum. Hiç değilse tanıdığın kişileri rahatsız ederek yada tanımadığın kişilere güven duymak zorunda bırakılmadan kendi işimizi halletmiş oluyoruz.

Aşağıda verdiğim linki desteğe yollarsanız "Aynı Karakterler Arasında Ortak Kasa" önerisi ile bu tür sorunları gelecek güncelleme ile çözmüş oluruz.

viewtopic.php?f=100&t=53662

anektod2 yazdı:Merhaba

Oyun içerisinde gözlemlemiş olduğum legal olmayan ama illegalde olmayan bir şeyi sizinle paylaşmak ve öneri olarak sunmak istiyorum.
Oyunda önceden kullanıyor olduğumuz çift oturumla farklı hesaplardaki karakterlerimiz arasında alışveriş yapmak yada karakterlerimize Exp kasmak gibi bir olay vardı. Son getirilen düzenleme ile bunun kaldırıldığını sorularımız doğrultusunda yanıtlayan forum yetkilileri sayesinde öğrenmiş olduk.
Benim önerim ;
Tek hesap içerisinde sınıf farketmeksizin ortak bir kasamızın olması ve bu yol ile hırsızlığa yada herhangibir olumsuzluğa mahal vermeden kimseye muhtaç olmadan kendi aktarımlarımızı bir şekilde yapabilmemizi sağlamanız olacak. Bu ortak kasa ile aynı hesaptaki karakterler arası para & materyal-eşya paylaşımı ile oyundaki hırsızlık vakalarında yada yakınmalardanda kurtulmuş olabilirsiniz.
Gereğinin yapılmasını ümit ederek,

İyi çalışmalar..

anektod

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
IsTANBuLLBoGasI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IsTANBuLLBoGasI »

ben vista kullanıyorum ve işe yaramıyor,eskiden yarıyordu.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
IIYoSuNGöZLüMII

BENİ BİRTEK SEN ANLADIN GÜLÜM SENDE YANLIS ANLADIN NAPMALI ŞİMDİ

Lastdragon adlı forum hesabıyla ilişkim yoktur o çalındı !!
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Aşağıda verdiğim linki desteğe yollarsanız "Aynı Karakterler Arasında Ortak Kasa" önerisi ile bu tür sorunları gelecek güncelleme ile çözmüş oluruz.

viewtopic.php?f=100&t=53662

anektod2 yazdı:Merhaba

Oyun içerisinde gözlemlemiş olduğum legal olmayan ama illegalde olmayan bir şeyi sizinle paylaşmak ve öneri olarak sunmak istiyorum.
Oyunda önceden kullanıyor olduğumuz çift oturumla farklı hesaplardaki karakterlerimiz arasında alışveriş yapmak yada karakterlerimize Exp kasmak gibi bir olay vardı. Son getirilen düzenleme ile bunun kaldırıldığını sorularımız doğrultusunda yanıtlayan forum yetkilileri sayesinde öğrenmiş olduk.
Benim önerim ;
Tek hesap içerisinde sınıf farketmeksizin ortak bir kasamızın olması ve bu yol ile hırsızlığa yada herhangibir olumsuzluğa mahal vermeden kimseye muhtaç olmadan kendi aktarımlarımızı bir şekilde yapabilmemizi sağlamanız olacak. Bu ortak kasa ile aynı hesaptaki karakterler arası para & materyal-eşya paylaşımı ile oyundaki hırsızlık vakalarında yada yakınmalardanda kurtulmuş olabilirsiniz.
Gereğinin yapılmasını ümit ederek,

İyi çalışmalar..

anektod

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Bendini
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Bendini »

paylaştığın bilgi oyunca yasal bir bilgi değil
birşeyleri engellemek için sanal oturumu kapattılar ve sen bir yolunu anlatıyorsun ve bunu resmi ikv forumunda yapıyorsun cesaretine hayran kaldım : )
ResimResim
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bendini yazdı:paylaştığın bilgi oyunca yasal bir bilgi değil
birşeyleri engellemek için sanal oturumu kapattılar ve sen bir yolunu anlatıyorsun ve bunu resmi ikv forumunda yapıyorsun cesaretine hayran kaldım : )

Cesaret denen şeyin fazlası *ptallıktır. Bu cesaret değildir. Eğer İKV'nin Fan sitelerine bakacak olursan benim anlattığım yönetimin daha ayrıntılı bir şekilde anlatıldığını görmüş olursun. İKV Resmi Forumlarının İKV Fan siteleri ile aynı çizgide paralel bir şekilde hareket ettiğini hatırlatırım. Orada yayınlanan şeylere dur demeyen kişileri resmi site olarak uyarmamış olmalılar ki bu konu halen o sitelerde yayında. Herhangi bir program kullanımı söz konusu değil. Bu yüzden bu açtığım konu sadece ve sadece İKV severlere yol gösterebilmek adına yardım sayılabilecek bir konudan ibarettir. Bunu Forumdakilere bu şekilde lanse etmeye çalışman birilerinin kulağına su kaçırmaya çalışmaktan ibaretse eğer !!!

:arrow:
Resim

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Grandxtexas yazdı:
CIZIK yazdı:
xFirelifex yazdı:
CIZIK yazdı:Makina iyi ise vmware
Degil ise sandboxie 4ever 8-)
Benim bildiğim Sandboxie işlevini yitirdi hacı yanlış mı biliyorum düzelttiler mi yoksa :? Vmware yüklüyorum şu an umarım pcyi yavaşlatmaz.
Hyr gayet güzel tıkır tıkır çalışıyor. Sadece 2sinide sanboxla açmalı yoksa bi ters bi düz yalan olur :D
ikisinide sandboxla açmayı denedim malesef 2. açılmıyor!
JouRney yazdı:
hayır arkadaşlar, son sürümünü satın almanız gerekiyor artık.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön