Gloyn çarı bizde ve küfürlerinin fotosu hala duruyor
1. si Bu sunucunun ilk açıldığı günden beri burdayım sizler o zaman yoktunuz ( sonradan geldiniz ) olsanız bile 1 karış ..tunuz .
2. si Bu sunucu açıldığından beri 1 kere bile bana ait olan çarlardan ve hesaplarda hiç bir şekilde ceza almadım ve senin gibi yıllanmış... yüzünden de almaya niyetli değilim .
3. sü küfür etmekle övünen bir insan evladı dicem insanlara ayıp olacak neyse kısa kesim görmedim ..
oyunda bulamadıklarını inş. reel hayatta bulursun mutluluklar
//// Titxırmak //// Veda.
Re: //// Titxırmak //// Veda.
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
İşte aramızdaki fark, sen tahrik edersin, üstü kapalı küfür eder yada nokta nokta diye yazarsın, çünkü sana öğretilen delikanlılık bu kadardır, oysa biz sen ve senin gibi hakedene hakettiğini açık açık yazar haddini bildiririz...ceho55 yazdı:Gloyn çarı bizde ve küfürlerinin fotosu hala duruyor
1. si Bu sunucunun ilk açıldığı günden beri burdayım sizler o zaman yoktunuz ( sonradan geldiniz ) olsanız bile 1 karış ..tunuz .
2. si Bu sunucu açıldığından beri 1 kere bile bana ait olan çarlardan ve hesaplarda hiç bir şekilde ceza almadım ve senin gibi yıllanmış... yüzünden de almaya niyetli değilim .
3. sü küfür etmekle övünen bir insan evladı dicem insanlara ayıp olacak neyse kısa kesim görmedim ..
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
SEN ve sizin gibilerden korktuğumdan yada çekindiğimden değil '' aa bak bu kişide küfür yazmış '' denilmemesi için ... koyuyorum msj yerine ulaşıyo belli olduğu üzere daha fazla açık yazarak kendimi sizin gibi neden küçük düşüreyim işte fark bu sizler karınca yuvasını bozmuş gibi dağılır yada bi şekilde oyunu bırakırsınız bizler ise alnımız Ak oynumuza muhabbetimize devam ederiz...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
delikanlılık küfürle oluyomuş vay be büyüksünTitxreis yazdı:İşte aramızdaki fark, sen tahrik edersin, üstü kapalı küfür eder yada nokta nokta diye yazarsın, çünkü sana öğretilen delikanlılık bu kadardır, oysa biz sen ve senin gibi hakedene hakettiğini açık açık yazar haddini bildiririz...ceho55 yazdı:Gloyn çarı bizde ve küfürlerinin fotosu hala duruyor
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Vatan millet din diye reklam yapan delikurta bakın siz.Titxreis yazdı:İşte aramızdaki fark, sen tahrik edersin, üstü kapalı küfür eder yada nokta nokta diye yazarsın, çünkü sana öğretilen delikanlılık bu kadardır, oysa biz sen ve senin gibi hakedene hakettiğini açık açık yazar haddini bildiririz...ceho55 yazdı:Gloyn çarı bizde ve küfürlerinin fotosu hala duruyor
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
IRMAK; iyi kötü yaklaşık 4 yıl geçirdik , açıkcası zaman zaman gitmelerine alışmıştım fakat bu kötü oldu . Arada uğrarsan sevirim. Umarım mutlu olursun mutluluğu en çok hak edenlerdensin canım seni sevdiğimizi bil . Benim hakkım varsa her zaman helaldir sende helal et.A.e.ol.
NOT:çakallar merak etmeyin herkes gitsede ben hala oyundayım alnım ak , sizin gibilere verecek cevabım çok sıkılmayın...
NOT:çakallar merak etmeyin herkes gitsede ben hala oyundayım alnım ak , sizin gibilere verecek cevabım çok sıkılmayın...
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.