//// Titxırmak //// Veda.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: //// Titxırmak //// Veda.

Mesaj gönderen ceho55 »

Gloyn çarı bizde ve küfürlerinin fotosu hala duruyor
1. si Bu sunucunun ilk açıldığı günden beri burdayım sizler o zaman yoktunuz ( sonradan geldiniz ) olsanız bile 1 karış ..tunuz .
2. si Bu sunucu açıldığından beri 1 kere bile bana ait olan çarlardan ve hesaplarda hiç bir şekilde ceza almadım ve senin gibi yıllanmış... yüzünden de almaya niyetli değilim .
3. sü küfür etmekle övünen bir insan evladı dicem insanlara ayıp olacak neyse kısa kesim görmedim ..

oyunda bulamadıklarını inş. reel hayatta bulursun mutluluklar
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

ceho55 yazdı:Gloyn çarı bizde ve küfürlerinin fotosu hala duruyor
1. si Bu sunucunun ilk açıldığı günden beri burdayım sizler o zaman yoktunuz ( sonradan geldiniz ) olsanız bile 1 karış ..tunuz .
2. si Bu sunucu açıldığından beri 1 kere bile bana ait olan çarlardan ve hesaplarda hiç bir şekilde ceza almadım ve senin gibi yıllanmış... yüzünden de almaya niyetli değilim .
3. sü küfür etmekle övünen bir insan evladı dicem insanlara ayıp olacak neyse kısa kesim görmedim ..

İşte aramızdaki fark, sen tahrik edersin, üstü kapalı küfür eder yada nokta nokta diye yazarsın, çünkü sana öğretilen delikanlılık bu kadardır, oysa biz sen ve senin gibi hakedene hakettiğini açık açık yazar haddini bildiririz...
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ceho55 »

SEN ve sizin gibilerden korktuğumdan yada çekindiğimden değil '' aa bak bu kişide küfür yazmış '' denilmemesi için ... koyuyorum msj yerine ulaşıyo belli olduğu üzere daha fazla açık yazarak kendimi sizin gibi neden küçük düşüreyim işte fark bu sizler karınca yuvasını bozmuş gibi dağılır yada bi şekilde oyunu bırakırsınız bizler ise alnımız Ak oynumuza muhabbetimize devam ederiz...
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
XoZcAnX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XoZcAnX »

Titxreis yazdı:

İşte aramızdaki fark, sen tahrik edersin, üstü kapalı küfür eder yada nokta nokta diye yazarsın, çünkü sana öğretilen delikanlılık bu kadardır, oysa biz sen ve senin gibi hakedene hakettiğini açık açık yazar haddini bildiririz...
delikanlılık küfürle oluyomuş vay be büyüksün :D
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Titxreis yazdı:

Vatan millet din diye reklam yapan delikurta bakın siz. :D Ettiği küfürleri bir büyüklükmüş gibi savunuyor / övüyor :D oyunda ki küçük kardeşlerine böylemi örnek oluyosun çakal :D Konuşmaya devam et delikurt sana demiştim birgün gelecek nasıl bir varlık olduğunu tüm sunucuya kendi sözlerine kanıtlayacaksın. Ve dediklerim forumda her açılan konuya verdiğiniz yanıtlarla ortaya çıkıyor. Siz konuşun biz izlemeye devam edelim. ;)
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxaybala »

IRMAK; iyi kötü yaklaşık 4 yıl geçirdik , açıkcası zaman zaman gitmelerine alışmıştım fakat bu kötü oldu . Arada uğrarsan sevirim. Umarım mutlu olursun mutluluğu en çok hak edenlerdensin canım seni sevdiğimizi bil . Benim hakkım varsa her zaman helaldir sende helal et.A.e.ol.

NOT:çakallar merak etmeyin herkes gitsede ben hala oyundayım alnım ak , sizin gibilere verecek cevabım çok sıkılmayın...
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön