inş haksız yere karekterler ceza alıyor karekter satmaktan dolayı ceza alan bir çok karekterler acıldı ancak yarar açılmaması canımı asırı derecede sıkmaya basladı.EmRReX yazdı:ÖMER ABİ İNŞ. ''YARAR''I GERİ ALIRSIN
Lathander + GMcaptan +mufite sonsuz tesekkurlerimi sunarim
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Re: Lathander + GMcaptan +mufite sonsuz tesekkurlerimi sunarim
® SİNCE 2007...
- karadul
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Game Time
yhaw gürkan valla nasıl adamsın sen yha şaşıyorum yha olm tamam ömer kardeşimiz bizim ona laf yok ama önce bi adam akıllı hareket et #@!? Chalpsiz niye ban yedi sen iyi bilirsin hasan neden oyunu bıraktı onuda bılırsın çar açılınca adam geri döncek sana diyom şunu 50 kere adam akıllı ahreket et önce Chalpsiz`e yardım et olm düşün biraz ....
- karadul
- Cin Avcısı

- Lonca: Game Time
ES GEÇME GÜRKAN BU KONUYU BİDE ARA DİCEKLERİM VAR SANA
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Absolute Power
Karakter satan ve ceza alan kim acıLdı kardeş yazda bizde öğrenek ? ? Lathander acTı haksız yere yiyenleri senin ban acıLmaz af iste....yarar yazdı:inş haksız yere karekterler ceza alıyor karekter satmaktan dolayı ceza alan bir çok karekterler acıldı ancak yarar açılmaması canımı asırı derecede sıkmaya basladı.EmRReX yazdı:ÖMER ABİ İNŞ. ''YARAR''I GERİ ALIRSIN
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
o car haziran ciwrainda acilacilacakkaradul yazdı:yhaw gürkan valla nasıl adamsın sen yha şaşıyorum yha olm tamam ömer kardeşimiz bizim ona laf yok ama önce bi adam akıllı hareket et #@!? Chalpsiz niye ban yedi sen iyi bilirsin hasan neden oyunu bıraktı onuda bılırsın çar açılınca adam geri döncek sana diyom şunu 50 kere adam akıllı ahreket et önce Chalpsiz`e yardım et olm düşün biraz ....
RoWxAmaSia{ecel+latif]