yakında kendi siteme yani cizgifilmdunyasi.com a da ıkv reklamlarını koymayı düşünüyorum
İKV Reklamlar başlıyor
Re: İKV Reklamlar başlıyor
bu arada oyunvitrini.com un sahibini ve editörlerini çok iyi tanıyorum memnuniyetimizi kendilerine de bildirdim 
yakında kendi siteme yani cizgifilmdunyasi.com a da ıkv reklamlarını koymayı düşünüyorum
- ErdiKAYMAK
- İskele Babası
KaraXHayalet yazdı:1.İkv'de hile yoktur emeğinin karşılığını alırsın
BÜYÜK BİR YALAN
HER ONLİNE Olduğu Gibi Hİle var Olmassa OYUNA GÜNCELLEME GELMEZ BİRAZ FORM DİKKAT EDERSEN MACRO HİLELERİ KALKTI VEYA ŞU AÇIKLAR KAPANDI yazıyorlar GM LER..!BULDUKLARI KADAR BULMADIKLARIDA VAR HİLE ..!
TRxtehLiQeLeexTR Emooo ColdxShoDoW
- GLAUCOME
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
karahayalet kendini sanslı bil 150. mantarda gano çektim diyorusun ben tam 13 saat oturdum madenler 5dk iken 480 mantar veya daha fazla çektim 9 sinek mantarı çıktı ama yoldan geçerkende tekte çekmişliğim olmustu.
Sunucu=Teşkilat
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
Savaşçı= IIVanGuarDII
Şifacı= IIGLaUCoMeII
Büyücü= IIPeRSecuTioNII Kader Bizi 61 Kenara.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
r10 Olacağını SanmamPisKoPoS yazdı:dün yanılmıyorsam webmastersitesi veya r10 da reklamı gördüm ikv nin
Arkadaş haklı birçok sitede bende ikv reklamları görmeye başladım çoğu önemli sitede şimdi isim vermek istemiyorum internette kısa bir sörf yapan zaten birçok sitede ikv reklamına raslayacaktır bu iyi bişey inşallah daha çok oyuncu çekebiliriz oyunumuza.

evet bende bir çok sitede gördüm hiç başlamamış olsadım bakardımNevizade yazdı:Arkadaş haklı birçok sitede bende ikv reklamları görmeye başladım çoğu önemli sitede şimdi isim vermek istemiyorum internette kısa bir sörf yapan zaten birçok sitede ikv reklamına raslayacaktır bu iyi bişey inşallah daha çok oyuncu çekebiliriz oyunumuza.
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bugün Vidivodo'da Süpercan'ın reklamını gördüm.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Arkadaşlar gördüğünüz bütün ikv reklamlarına tıklayın ıkv para kazansın
)
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
başka sitelerdeki ikv reklamlarına tıklayınca ikv para kazanmaz o reklamı yayınlayan site sahibi para kazanırhalilumit yazdı:Arkadaşlar gördüğünüz bütün ikv reklamlarına tıklayın ıkv para kazansın)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
vidivodo'da hem ikvyi hem süpercan ı gördüm 
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.