o 12 13 çarı kasmak için zaman harcanıyor emek harcanıyor plus alınıp şanları 1500 yapılıyor bunlarda emek o yüzden emeksiz kazanılmış filan deme yani ...aQuaLand yazdı:Oyunda hile yok ama en basitinden karizma alıp satmak bence oyunun bir açığıdır. İnsanlar 12 13 char kasıp günde 5 6 milyondan fazla kazanıyor sadece karizma satarak. Millet yıldız oldum şu oldum bu oldum diye övünüyor acaba kaç kp savaşı yaptında yıldız olabildin.. Bu durum beni rahatsız ediyor ve anlamsız geliyor emeksiz kazanılmış yıldız.. Buna gm'ler artık bir dur demeliler.
İKV NEDEN Mİ OYUNCU KAZANMIYOR.
Re: İKV NEDEN Mİ OYUNCU KAZANMIYOR.
KaNSoRoJeN Bybody MenZiLx Emirbeyx
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
İkv'nin reklamı yapılmıyor :? Acaba Türkiye de İkv hariç hangi oyunun fuarı yapılıyor söylermisin
Yabancı ülkelerden alınmış Türkçeleştirilmişve Türk oyunu diye Türk oyuncularına yutturulun oyunların hangisinde sene di bir fuar yapılıyor.Hadi diyelim ikv nin reklamı her yerde hatta ve hatta bill board larda bile ozamanda oyun çok kalabalık olucak çoğunluk çocuk,hırsız vb olucak hırsızlardan oyun oynanmıyor diye yakınır durursun.Ya yazdığın şeyi bi kere daha oku bi düşün bence.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- GencfbxJohnson
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
İKV gelişen ve gelişmekte olan bir oyun, Sobee ve Destek takımı her zaman biz oyuncular için çalışmakta.Yeni güncellemeler geldiğinde bu yazmış olduklarınızı unutmuş olacaksınız. 
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben 16 yaşından küçüğüm arkadaşlarımı çağırıyorum açıyolar kapatıyolar güzel değilniş diyolar ne güze hilesiz bir oyun lvl atlatmak yemiyo
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010