Bilgilendirme !!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bilgilendirme !!!

Mesaj gönderen bilinmez »

Titxreis yazdı:Babana acil şifala diliyorum.

Not : Güzel yazı yazmak bir sanattır. ( Sanatçı olmak zorunda değilsin ama en azından devrik cümleler kurmak yerine, biraz kitap okumayı ve doğru cümleler kurmayı öğrenebilirsin. )
Ya bi kerede adam gibi mesaj at oyunu bırakmışsın seviniyoduk burda başımıza dert oldun.

Babana acil şifalar.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Allah Acil Şifalar Versin
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
ByaLoNe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByaLoNe »

byreal yazdı:
daimon yazdı:Abim tekrardan acil şifalar..bu zor durumuna rağmen forumdakileri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz.

Beyler konuyu fazla uzatmanın bir anlamı yoktur. Herkese hayırlı günler ,iyi forumlar.
GÖKxaLoNe(49)
Dost istersen ALLAH yeter!Arkadaş istersen KUR'AN yeter!Düşman istersen NEFİS yeter!Zenginlik istersen KANAAT yeter!Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Tek Çar Tek Bilek Tek Yürek!!!
Resim
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Terbiyeci »

Titxreis yazdı: Memnun oldum merkep kardeş.

Not : Kendini gayet güzel tanımlamışsın, ayrıntı için teşekkürler.
Ben değilim edepten yoksul olan, bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.
Lafın kime söylendiğini anlayamadıysan yukarıda yazdıklarım ile bağlantı kurarak tekrar düşün.

AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Terbiyeci yazdı:

Ben değilim edepten yoksul olan, bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.
Lafın kime söylendiğini anlayamadıysan yukarıda yazdıklarım ile bağlantı kurarak tekrar düşün.

Memmun oldum demiştim ama hala derdini anlatmaya çalışıyorsun, merak etme zaten seni tanıyordum. Açıklama yapmana gerek yoktu. Ayrıca "Yoksul" değil, Yoksun olacaktı, önce Türk dili' ni öğren, ondan sonra yorum yaz. ;)
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

Gemiş olsun Yarar, biran önce iyileşmesi dileği ile..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
Greenbarumas
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Greenbarumas »

titxreis senden rica ediyorum en azından ömere biraz saygın olsun ki bu sayfada bari çirkinleşme.Ne istiyosun arkadaş hep bi polemik halindesin kimsenin seni taktığı yok;gündemini kendi konunda yarat seviyesiz, burası o konu başlığı diil.
Rowxdarp=RoWxHaRp=RoWxBaRuM
Resim
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Greenbarumas yazdı:titxreis senden rica ediyorum en azından ömere biraz saygın olsun ki bu sayfada bari çirkinleşme.Ne istiyosun arkadaş hep bi polemik halindesin kimsenin seni taktığı yok;gündemini kendi konunda yarat seviyesiz, burası o konu başlığı diil.
İnsanlara daima saygı gösteriyorum... ;)
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Terbiyeci »

Titxreis yazdı:
Terbiyeci yazdı:

Memmun oldum demiştim ama hala derdini anlatmaya çalışıyorsun, merak etme zaten seni tanıyordum. Açıklama yapmana gerek yoktu. Ayrıca "Yoksul" değil, Yoksun olacaktı, önce Türk dili' ni öğren, ondan sonra yorum yaz. ;)
:) Komiksin. Hata buldum diye aşağılamaya kalktığın anda kurduğun cümleye bir bak.Virgülden sonra küçük harfle başlanır, veya tırnak işaretini kullanabilirdin ;)
''Bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.'' Sen bu yazdıklarımın üstüne cümledeki kelime hatasını bulmaya çalışmışsın ya, burada ele vermişsin kendini. Bunları başından kabullenmişsin yani, başka şeyler arıyorsun cümlede :)
Selametle ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Terbiyeci yazdı:
Titxreis yazdı:
Terbiyeci yazdı:

:) Komiksin. Hata buldum diye aşağılamaya kalktığın anda kurduğun cümleye bir bak.Virgülden sonra küçük harfle başlanır, veya tırnak işaretini kullanabilirdin ;)
''Bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.'' Sen bu yazdıklarımın üstüne cümledeki kelime hatasını bulmaya çalışmışsın ya, burada ele vermişsin kendini. Bunları başından kabullenmişsin yani, başka şeyler arıyorsun cümlede :)
Selametle ;)
İlk harfini değil tamamını büyük yazmayı düşünmüştüm çünkü anlama özürü olan bir çok kişi var ( örn. ), dini bilgilerim ile övündüğüm olmamıştır, üstünlük ancak ve ancak takvada dır, herneyse hakedenin anasına da danasına da itinayla iltifat edilir.

Bu sana son cevabım çünkü gözümdeki değerin 3 satırlıktı.

İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön