Not : Güzel yazı yazmak bir sanattır. ( Sanatçı olmak zorunda değilsin ama en azından devrik cümleler kurmak yerine, biraz kitap okumayı ve doğru cümleler kurmayı öğrenebilirsin. )
Ya bi kerede adam gibi mesaj at oyunu bırakmışsın seviniyoduk burda başımıza dert oldun.
daimon yazdı:Abim tekrardan acil şifalar..bu zor durumuna rağmen forumdakileri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz.
Beyler konuyu fazla uzatmanın bir anlamı yoktur. Herkese hayırlı günler ,iyi forumlar.
GÖKxaLoNe(49) Dost istersen ALLAH yeter!Arkadaş istersen KUR'AN yeter!Düşman istersen NEFİS yeter!Zenginlik istersen KANAAT yeter!Nasihat istersen ÖLÜM yeter! Tek Çar Tek Bilek Tek Yürek!!!
Not : Kendini gayet güzel tanımlamışsın, ayrıntı için teşekkürler.
Ben değilim edepten yoksul olan, bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.
Lafın kime söylendiğini anlayamadıysan yukarıda yazdıklarım ile bağlantı kurarak tekrar düşün.
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Ben değilim edepten yoksul olan, bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.
Lafın kime söylendiğini anlayamadıysan yukarıda yazdıklarım ile bağlantı kurarak tekrar düşün.
Memmun oldum demiştim ama hala derdini anlatmaya çalışıyorsun, merak etme zaten seni tanıyordum. Açıklama yapmana gerek yoktu. Ayrıca "Yoksul" değil, Yoksun olacaktı, önce Türk dili' ni öğren, ondan sonra yorum yaz.
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
titxreis senden rica ediyorum en azından ömere biraz saygın olsun ki bu sayfada bari çirkinleşme.Ne istiyosun arkadaş hep bi polemik halindesin kimsenin seni taktığı yok;gündemini kendi konunda yarat seviyesiz, burası o konu başlığı diil.
Greenbarumas yazdı:titxreis senden rica ediyorum en azından ömere biraz saygın olsun ki bu sayfada bari çirkinleşme.Ne istiyosun arkadaş hep bi polemik halindesin kimsenin seni taktığı yok;gündemini kendi konunda yarat seviyesiz, burası o konu başlığı diil.
İnsanlara daima saygı gösteriyorum...
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Memmun oldum demiştim ama hala derdini anlatmaya çalışıyorsun, merak etme zaten seni tanıyordum. Açıklama yapmana gerek yoktu. Ayrıca "Yoksul" değil, Yoksun olacaktı, önce Türk dili' ni öğren, ondan sonra yorum yaz.
Komiksin. Hata buldum diye aşağılamaya kalktığın anda kurduğun cümleye bir bak.Virgülden sonra küçük harfle başlanır, veya tırnak işaretini kullanabilirdin
''Bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.'' Sen bu yazdıklarımın üstüne cümledeki kelime hatasını bulmaya çalışmışsın ya, burada ele vermişsin kendini. Bunları başından kabullenmişsin yani, başka şeyler arıyorsun cümlede
Selametle
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Komiksin. Hata buldum diye aşağılamaya kalktığın anda kurduğun cümleye bir bak.Virgülden sonra küçük harfle başlanır, veya tırnak işaretini kullanabilirdin
''Bir yandan dini bilgisi ile övünüp diğer yandan milletin anasına ağıza alınmayacak sözler söyleyen.. Ben değilim iftira atan, sensin bunları yapan.'' Sen bu yazdıklarımın üstüne cümledeki kelime hatasını bulmaya çalışmışsın ya, burada ele vermişsin kendini. Bunları başından kabullenmişsin yani, başka şeyler arıyorsun cümlede
Selametle
İlk harfini değil tamamını büyük yazmayı düşünmüştüm çünkü anlama özürü olan bir çok kişi var ( örn. ), dini bilgilerim ile övündüğüm olmamıştır, üstünlük ancak ve ancak takvada dır, herneyse hakedenin anasına da danasına da itinayla iltifat edilir.
Bu sana son cevabım çünkü gözümdeki değerin 3 satırlıktı.
İyi forumlar.
Gizlenmiş İçerikGöster