Sızın MaRka OLdugunuz YeRde ETİKeTi Ben KoYaRım! SKuLLKiNG

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
cihannn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sızın MaRka OLdugunuz YeRde ETİKeTi Ben KoYaRım! SKuLLKiNG

Mesaj gönderen cihannn »

Seni çok ii tanımıyorum ama ghost tanda nefret ediyom senide saygıyla selamlıyorum
Kullanıcı avatarı
Aspandos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Aspandos »

Güncell !!
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Kaldırmayın şu hırsızın arkasını ! Herkes iyi bilir Skullking = Karaşovalye karaşovalyede meranın en köklü hırsızlarından ... Ghostu 5*3 yenmişsin fakat bir püf noktayı unutmuşsun . ChoosensxKral loncadan ayrıldıgını söyledi , Ghost ws atmayı bilmez onun charına hep Kral girip ws atar . Kral olmayınca ghost bir hiç . Aynı şekilde kralında solucan itemi yok oda şuan ws atmayı bıraktım diyor dursun abisinden item alamadığı için...

Bizim ws mize gelince 2 hafta giremedim arkamdan atıp tutmuşsun . 2*0 sen öndesin 2 el awans başlayalım dedim ws 2*2 oldu ve Skullking gbm ye girerek ws ye çifte + kanatma ile başladı . Deathxsedoo ve bir kaç deathx üyeside ws alanındaydı ve kahkahalarla olan bitene tanık oldular... Yorum attıgı forum hesaplarıda 3 5 posta sahip kendi kendini övüyo avel :)
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

QMCERDEMQ yazdı: Deathxsedoo ve bir kaç deathx üyeside ws alanındaydı ve kahkahalarla olan bitene tanık oldular... Yorum attıgı forum hesaplarıda 3 5 posta sahip kendi kendini övüyo avel :)

Aynen öyle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

etiketçi senin işverenin benim ve seni kovuyorum.. :mrgreen:
En son fatihfenerkoliq tarafından 22 Nis 2011 16:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

QMCERDEMQ yazdı:Kaldırmayın şu hırsızın arkasını ! Herkes iyi bilir Skullking = Karaşovalye karaşovalyede meranın en köklü hırsızlarından ... Ghostu 5*3 yenmişsin fakat bir püf noktayı unutmuşsun . ChoosensxKral loncadan ayrıldıgını söyledi , Ghost ws atmayı bilmez onun charına hep Kral girip ws atar . Kral olmayınca ghost bir hiç . Aynı şekilde kralında solucan itemi yok oda şuan ws atmayı bıraktım diyor dursun abisinden item alamadığı için...

Bizim ws mize gelince 2 hafta giremedim arkamdan atıp tutmuşsun . 2*0 sen öndesin 2 el awans başlayalım dedim ws 2*2 oldu ve Skullking gbm ye girerek ws ye çifte + kanatma ile başladı . Deathxsedoo ve bir kaç deathx üyeside ws alanındaydı ve kahkahalarla olan bitene tanık oldular... Yorum attıgı forum hesaplarıda 3 5 posta sahip kendi kendini övüyo avel :)
+1
QMCERDEMQ yazdı:Kaldırmayın şu hırsızın arkasını ! Herkes iyi bilir Skullking = Karaşovalye karaşovalyede meranın en köklü hırsızlarından ...
+2

Var mı ki daha ötesi tebrikler Erdem'cim katılıyorum.
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen xxJUN »

aNaRcHy yazdı:
QMCERDEMQ yazdı:Kaldırmayın şu hırsızın arkasını ! Herkes iyi bilir Skullking = Karaşovalye karaşovalyede meranın en köklü hırsızlarından ... Ghostu 5*3 yenmişsin fakat bir püf noktayı unutmuşsun . ChoosensxKral loncadan ayrıldıgını söyledi , Ghost ws atmayı bilmez onun charına hep Kral girip ws atar . Kral olmayınca ghost bir hiç . Aynı şekilde kralında solucan itemi yok oda şuan ws atmayı bıraktım diyor dursun abisinden item alamadığı için...

+1
QMCERDEMQ yazdı:Kaldırmayın şu hırsızın arkasını ! Herkes iyi bilir Skullking = Karaşovalye karaşovalyede meranın en köklü hırsızlarından ...
+2

Var mı ki daha ötesi tebrikler Erdem'cim katılıyorum.

Resim
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

vedat296
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen vedat296 »

ERDEM senıde kestım kocum ben wsde ıstedıgımı kullanıRım buna sen karısamazsın + ghostla attıgım wsde kanatma kullanmadım bunada tum meran sahıttı...! Senın Arkanı Kım KaLdıRdı bakayım 2 el avans vermıs 2*2 yabmıs yerım senın 2 *2 nı 3 0 oldu sarsılıon...! sımdı ısıne bak kocum yorumunu kendıne sakla sana yorum yap dıen olmadı...!
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen xxJUN »

vedat296 yazdı:ERDEM senıde kestım kocum ben wsde ıstedıgımı kullanıRım buna sen karısamazsın + ghostla attıgım wsde kanatma kullanmadım bunada tum meran sahıttı...! Senın Arkanı Kım KaLdıRdı bakayım 2 el avans vermıs 2*2 yabmıs yerım senın 2 *2 nı 3 0 oldu sarsılıon...! sımdı ısıne bak kocum yorumunu kendıne sakla sana yorum yap dıen olmadı...!

Ln kak git zaaa seni :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen amorgas »

ERdem Kısaca Herşeyi Özetlemiş durumdadır Bu yüzden Erdem Kardeşime Tşkr ediorum.SKuLLkiNG=>>Karaşovalyedir Ve Bn Amorgasxirfan Karekterimde Oynarken Bnmde itemlerimi çaLmıştır.Ve bn Bu sayede Ercan abimle tanıştım.Ve Bnden sonra özür diledi Bana dedikleri şu idi''Kardeş vallah Yeni eceL üretmiştim Üstümdeki itemleri satark ürettim ve Tekrar üstümü senden çaLdığım itemlerle düzmeye çaLıştım.k.baqma dedi :) ''Böle diyen bi adam şimdi adam oLmuş Milletle ws atıoR.Şimdi eRdem İLede ws aT bakaLım o zaman Etiketi erdem sana nası koycak Hep BerabeR göReceğiz.. 8-)
[Striker] (49) [(^)Ecel Getiren] & [(^)Latif]

[BeoWulfxSiMoK] (49) [(^)Ashab-ı Kehf]

[BeoWulfxDeStİnY] (49)[(^)Ejder Asa]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön