Manicking gibi yapacaksın klandan çıkacaksın alt tarafı 1000 kp kaybedersinSHooT yazdı:Tebrikler kardeşim bi lodos olarak gurur duydum galiba bizim klanın en rütbelisi sensinama sanada bi rakip var 25 lvl şuan bi maraton çektik 3 günde ve yazın 2pc 24 çar gümbür gümbür geleceğiz mareşali bizden evvel alsan iyi edersin VaSiYeT adlı lodos bi büyücü göreceksiniz çok yakında şuanda meranın kuytu köşelerinde bianda çıkacaz tabi 25 den 49 a nasıl kasacaz oda ayrı mesele Arzlar görünce dalın şu pis nayloncu eziğeeee diye bağıracaklar bunu daha önce ellectropowerda yaşadım ozamanda tek yıldız pembeydim 30 lvlde mor elektrik çekmiştim
![]()
LoDoS KLanı'nda Bir İLk 3 YıLdız Pembe :)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: LoDoS KLanı'nda Bir İLk 3 YıLdız Pembe :)

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Yorum yapan herkese teşekkür ederim
.Bundan sonraki hedefim 3 yıldız maviydi ama Üniversite sebebiyle zor gibi gözüküyor
.Abdullah abi senle beni rakip gösteren densizler zaten kendilerini kaybedip bunun bir oyun olduğunun farkına varamayan kişilerdir.Şu oyunda en çok değer verdiğim insanlardan 2'si loncanızda biri sen biri ÜnaL kardeşim.
YALNIZADAM kardeşim sana gelince nerdeyse adaş sayılırız
, beni sen geçiceksen lodos klanında sorun olmaz , 24 çar bende olsaydı 1 ayda sanırım mareşal olmuştum
ama kasmak insanı bitiriyor kasmayan adam bilemez
. 4 karakter + para ile aldığım karizmalarla günde yaklaşık 75 bin kasıyodum ben ama pestilimde çıkıyodu ama sonucu değdi gibi gözüküyor
YALNIZADAM kardeşim sana gelince nerdeyse adaş sayılırız
[YaLNıZSavaŞÇII]
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
24 char mı
az azimle olsak herhalde mareşal yapardık
can sıkıntısı geriyor insanı ama bi müddet sonra .
can sıkıntısı geriyor insanı ama bi müddet sonra .
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Teşekkürler kardeşim, her zaman yanında olduğumuzu unutma.ikvoyuncusu2008 yazdı: Yorum yapan herkese teşekkür ederim.Bundan sonraki hedefim 3 yıldız maviydi ama Üniversite sebebiyle zor gibi gözüküyor
.Abdullah abi senle beni rakip gösteren densizler zaten kendilerini kaybedip bunun bir oyun olduğunun farkına varamayan kişilerdir.Şu oyunda en çok değer verdiğim insanlardan 2'si loncanızda biri sen biri ÜnaL kardeşim.
YALNIZADAM kardeşim sana gelince nerdeyse adaş sayılırız, beni sen geçiceksen lodos klanında sorun olmaz , 24 çar bende olsaydı 1 ayda sanırım mareşal olmuştum
ama kasmak insanı bitiriyor kasmayan adam bilemez
. 4 karakter + para ile aldığım karizmalarla günde yaklaşık 75 bin kasıyodum ben ama pestilimde çıkıyodu ama sonucu değdi gibi gözüküyor
![]()
Kadir Baba Rütben Hayırlı Olsun İnşallah Mareşalı'da Görürüz Kardeşim
-
-

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Emin olma, 32 charla 1 aya asılıyorumSHooT yazdı:Tebrikler kardeşim bi lodos olarak gurur duydum galiba bizim klanın en rütbelisi sensinama sanada bi rakip var 25 lvl şuan bi maraton çektik 3 günde ve yazın 2pc 24 çar gümbür gümbür geleceğiz mareşali bizden evvel alsan iyi edersin VaSiYeT adlı lodos bi büyücü göreceksiniz çok yakında şuanda meranın kuytu köşelerinde bianda çıkacaz tabi 25 den 49 a nasıl kasacaz oda ayrı mesele Arzlar görünce dalın şu pis nayloncu eziğeeee diye bağıracaklar bunu daha önce ellectropowerda yaşadım ozamanda tek yıldız pembeydim 30 lvlde mor elektrik çekmiştim
![]()
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Tbr kadirim başarılarının devamını dilerim 
- KuzeYxbLoody
- Salgın Koruyucusu
Kardeşim yeni rütbenin tüm merana hayırlı olması dileğiyle.Çok uğraş gösterdin bu rütbe için ve değdi ama kp lerını bızım lonca harcadı biraz ama idare et
KuZeYxBLooDy [(^)Ecel Getiren] KuZeYxEcuaDoRx [(^)Ejder Asa]
Hawthorn [(^)Ashab-ı Kehf] KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Hawthorn [(^)Ashab-ı Kehf] KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
HayırLı OLsun Canım Kardeşim.Emeğinin karşıLığını fazLasıyla aLdın. Gerçekten Hep çaLıştın Bnde Bi çok defa Karşılaştım BuNLa Sanada bu yakışıR diyerek sözlerimi noktalayayım.Çok güzeL OLmuş HayıRlı OLsun
[Striker] (49) [(^)Ecel Getiren] & [(^)Latif]
[BeoWulfxSiMoK] (49) [(^)Ashab-ı Kehf]
[BeoWulfxDeStİnY] (49)[(^)Ejder Asa]
[BeoWulfxSiMoK] (49) [(^)Ashab-ı Kehf]
[BeoWulfxDeStİnY] (49)[(^)Ejder Asa]
Yanlış anlamada imzana dikat eddm de ashap değil ashabamorgas yazdı:HayırLı OLsun Canım Kardeşim.Emeğinin karşıLığını fazLasıyla aLdın. Gerçekten Hep çaLıştın Bnde Bi çok defa Karşılaştım BuNLa Sanada bu yakışıR diyerek sözlerimi noktalayayım.Çok güzeL OLmuş HayıRlı OLsun![]()

...€ldest...