İKV'nin Çöküş Devri..!
Re: İKV'nin Çöküş Devri..!
Konuya '' muhalefet '' olanlara tek bişey sölemek istiyorum, yazdığım yazıyı iyice okuduysanız şayet oyuncuların %99 u şikayetçi %1 i ise yandaşları demiştim... İşte siz o %1 azınlığın içinde bulunuyorsunuz
Ayrıca paranız çoksa şayet gidip o bahsettiğiniz '' m2, kınght, vb. '' saçma oyunlara paranızı dökebilirsiniz... İKV sizin gibi yandaşları paraylamı muhatefet yapasınız diye tutuyor acaba... Yoksa onları '' pofpoflamak '' ile size bişeyler mi kazandırıyorlar ? :!:

- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Ne yazık ki oyuncular gidip dükkandan birşey almak yerine oyunu bırakıyorlar, dediğin gibi GM ler artık ws yapıp mıgrat atarlar.. Boş ikv de
Gidin bir online oyun bulun herşey paralı ve oynadığım oyunların grafikleri İkv nin yanında bir hiçti . Ger gör ki hiç bir oyunda bu kadar isyancı kişiler görmedim .

Haha ne demessin daha şu kırılma sorununa çözümleri yok ne diyeyim.berkan587 yazdı:Gidin bir online oyun bulun herşey paralı ve oynadığım oyunların grafikleri İkv nin yanında bir hiçti . Ger gör ki hiç bir oyunda bu kadar isyancı kişiler görmedim .
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos