Merhabalar >> Connect << (Pelin) İkvde Yeni bir sayfa
Re: Merhabalar >> Connect << (Pelin) İkvde Yeni bir sayfa
Oyunda kimsene şifreni verme ve Kız oLduğunu fazLa söLeme . . .
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
HoşgeLdin . Kadir ' e katıLıyorum .ikvoyuncusu2008 yazdı:ÖnceLikLe Sunucumuza HoşgeLdin.
Ama Bu Sunucuda Hırsızda Çok Kız DüşkünüdeÖnceLikLe BunLarı BiLmiş OL.Çarına Baya Dikkat Etmen ve Şifreni KimseyLe PayLaşmanı Önermem.
İyi OyunLar Sana . . . .
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
ßence ßu Kız Değil Erkek
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Bende bunu yerim değil mi? HAHAHa ne adamsınız siz ya xD Adam resmen kız süsü verip oyunda yardımlarınızı beklerim diyor.Sizde gel biz sana alalım herşeyi diyorsunuz. xD
- HASSASXKALP
- Salgın Koruyucusu
javocu yazdı:Bende bunu yerim değil mi? HAHAHa ne adamsınız siz ya xD Adam resmen kız süsü verip oyunda yardımlarınızı beklerim diyor.Sizde gel biz sana alalım herşeyi diyorsunuz. xD
Ben kimseden yardım istemedim sadece kendimi tanıttım tanısmak için konu actım herkez özgür neye inanıp inanmayacaginda.Kimsenin aklına zorla sokmuyorum..
Connect
Eminönü ,Meteor,Ada,Yeraltı,Hatta Meran sehri.. Savas heryerde.Savasmak tek sansımız.Zafer Şart.Zafere giden yol Bu çile Kutsal..
Eminönü ,Meteor,Ada,Yeraltı,Hatta Meran sehri.. Savas heryerde.Savasmak tek sansımız.Zafer Şart.Zafere giden yol Bu çile Kutsal..
ByWaRNiNG yazdı:ßence ßu Kız Değil Erkek![]()
Connect yazdı:javocu yazdı:Bende bunu yerim değil mi? HAHAHa ne adamsınız siz ya xD Adam resmen kız süsü verip oyunda yardımlarınızı beklerim diyor.Sizde gel biz sana alalım herşeyi diyorsunuz. xD
Ben kimseden yardım istemedim sadece kendimi tanıttım tanısmak için konu actım herkez özgür neye inanıp inanmayacaginda.Kimsenin aklına zorla sokmuyorum..
Ayrıca h.b diğer arkadaslar...
Connect
Connect yazdı:Merhaba ..
Ben Pelin .Yaşım 17 .Karakterimin ismi "Connect". Sunucuya 3 gün önce başladım.Daha önce diğer suucularda oynadım.Ama soyulduktan sonra biraz ara verdim (3 Ay) 3 gün önce geri döndüm Meran sunucusu yanı burda oyuna basladım.İnşallah burda güzel günler geçiririz.Artık charımın soyulmaından bıktım basıma gelmemesı için elimden gelini yapıcam..
Oyunda tecrübeliyim.Suan 35 lwl oldum bile.İnş en kısa sürede 49 olucam..
Oyunda görüşmek üzere..
:arrow: Connect
İyi oyunlar,İyi forumlar...Diler.. :!: :!:
Aramıza HosqeLdin PeLin . . Sende Her Gezeqenden İnsanın(!) BuLunduğu Bir Meran Oyuncususun...
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
- taylanblt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
h.g saygılarlar Deathmage :ugeek:

BÜYÜCÜNÜN GERÇEK YÜZÜ ZİHNİNDEDİR
Deathmage