takio yazdı:Fatih Bi Düşün Gerekli Cevap Yetkıler Tarafından Verılmıs Sende Onu Kopyalayalıp Altınada
Boz Ayının Gelmesi Soz konusu Degıldır Dıyosun Ve Ben 1 SAat Sonra Boz Ayı Alıyorum Gel Oyuna Gosterım
Şimdi Sen Kendinin Niye Durduk Yere Kucuk Dusuruyosunkı ?
Bilmişlik Yapıp Yazmasan Ne olur ? Veya Soz Konusu Degıldır Dıye Kesin Bi İbare Yazmasan İyiliğin İçin Degil mi ?
Amaç Sataşmak Degil Fatih Benım SızDen Kımseyle Bireysel Bi Sorunum Yok Sadece Bu Tavrınıza Karsı Cıkıyorum Ve Bunuda Burda Cıddı Bı Dılle Soluyorum .
İyi Cocuksun Bu Sekıl Haraketlere Senın Hıc Ihtıyacın Yok .
Konun yazılış saatini ve benim cevabımın saatine bakarsan eğer , o anda yapılmış veya var olan herhangi bir güncellemenin aktif olmadığını görebilirsin. Benim hiçkimseyi küçük düşürecek ya da yanlış bilgi verecek değilim. Forum yöneticisinin yazmış olduğu yazıda açıkçası , oyunda an itibaren güncelleme olursa eğer forum'dan duyurulur demiştim. ve senin konuya cevap yazdığın saat ise Lathander'in Boz ayı güncellemesini açıkladıktan sonra olmuştur.
Mantıken düşünürse bir insan konunun yazılış saatini , kullanıcıların cevap yazma saatlerini ve eklentinin geliş saatini göz önünde bulundurursa bu tartışmanın olmayacağını açıkça gösterirdi.
İyi Forumlar
ISTANBULFATIHI 15 Nis 2011 11:33 [İlk cevabım]
Lathander 15 Nis 2011 14:12 [Boz ayı güncellemesinin forum üzerinden duyurulması]