amed yazdı:NE ZMAN DUZELTIRLERMI BU HATAYI HANGI HATAYI DUZELTTILERKI BUNU DUZELTSINLER ADAMALR 16 GB LIK OYUN YAPIYOR HATAYI ANINDA TESPIT EDIP DUZELTIYOLAR BIZIMKI SIRADAN BI OYUN AYLARCA YILLARCA HATALAR OLDUGU GIBI KALIYOR ADALETMIDIR SIMDI BU ARKADAS ISININ HAKKINI VEREMIYORSAN BIRAK GIT ARKADAS NEDIR BU BOYLE :@
Belli ki Çok kızdırmışlar seni :roll:
VALLA YA INAN ÇOK KIZMISIM BU DURUMDAN DOLAYI OYUNA GIRMIYORUM SANIRIM YAKINDA BRIAKICAM BU OYUNU
Aynen senelerdir Var Bu Hata bi Bi tane daha Hata var oda uzun suredır bulunuo
örneğin balyozu taktıgında omzuna alıo sonra çifteyi takınca çifte omuzunda duruyo
son zamanlarda bendede oluyor mesela 2 3 ay önce banka dolup taşsa bile oyun kasmazdı şimdi 5 kişi bir arada toplanalım çok acayip kasıyor.(3 gb ram 512 ATI ekran kartı)
Aynı sorun bendede oluyor. Normal tenha yerlerdede gezerken kamerayı karakterin eline yaklaştırıp bakın. Özellikle ben ecel getirenlerde rastladım. Ecel karakterden önce gidiyor. Resimdeki gibi. Bana göre pc den kaynaklanmayan bir hata . (2gb Ram , Nvidia 1gb ekran kartı.)
amed yazdı:NE ZMAN DUZELTIRLERMI BU HATAYI HANGI HATAYI DUZELTTILERKI BUNU DUZELTSINLER ADAMALR 16 GB LIK OYUN YAPIYOR HATAYI ANINDA TESPIT EDIP DUZELTIYOLAR BIZIMKI SIRADAN BI OYUN AYLARCA YILLARCA HATALAR OLDUGU GIBI KALIYOR ADALETMIDIR SIMDI BU ARKADAS ISININ HAKKINI VEREMIYORSAN BIRAK GIT ARKADAS NEDIR BU BOYLE :@
kusura bakmayın ama düzeltmeden gecemeyeceğim.. istanbul kıyamet vakti sıradan (basit)bir oyun DEĞİLDİR..
bukadar küçümseyeceğinize önce gidin flash da küçük bir animasyon yapın ve onun bile nekadar çok vakit aldığını görün ondan sonra böylesine büyük bir emeğin sonucu olan ikv yi kücümseyin...