HİDRA KESİMİ İLE İLGİLİ!!!!!!!!!!!!
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: HİDRA KESİMİ İLE İLGİLİ!!!!!!!!!!!!
herkes dalsa zaten bi sorun olmazda ilk vurmak için kaçırıyorlar
Arkadaşın sığır kelimesini kullanması bencede biraz ağır olmuş gibi, fakat bi yöndende hak veriyom. Çünkü "tank" MMORPG oyunlarındaki en çok kullanılan tabirdir. Yani bu oyunda 49 lvl yapıpta hala örn olarak savaşçı karakterinin ne anlama geldiğini ve özelliklerini kavrayamaması çok şaşırtıcıdır. Bunda oyun yapımcılarının hatasıda var. Bu tip oyunlarda üç ana karakter görevi vardır. Healer - DPS(Melee-Range) - Tank. Bizim oyunda şifacı healer'a karşılık geliyor, savaşçı hem tank hem DPS(hasar veren), Büyücüde sadece DPS (uzakçı). Şimdi bizim oyunda örn; bir wowdaki gibi raid veya zindan kavramı işlemediği için millet tank skillerini kullanmıyorlar. Halbuki böyle bir skill var fakat kimse ne işe yarar diye düşünmüyor, çünkü işine yaramıyor. Neyse belki hydrayla bu değişebilir, bakıcaz artık.
For ADUN!
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tankın anlamını bilmiyorsunuz.MMORPG Kültürüne sahip değilsiniz.Ve ben en azından sizden daha çok bildiğim için size bunu deme hakkına sahibim.Ayrıca milleti aşağılayana sığır denmez, ister zorba de diktatör de ama sığır gibi alakasız bir söz söyleme.abuzeddin yazdı:bence 4-5 tane tank karakter olsa hidra çabuk kesilir fakat bu tankları bilmemek oyunu sığır gibi oynamaya girmez sığır gibi oyanayanlar senin gibi olanalrdır.Hakaretler, küfürler ve benzeri gibi konuları millete uygulamak ve oyundan soğutmaktır sığır gibi oynamak..![]()
ayrıca tankların çok işe yarayacağını düşünüyorsan tank savaşçı yapıp deneyebilir ve hüsrana uğrayabilirsin?
Doğru söze ne denir?Materazzi yazdı:Arkadaşın sığır kelimesini kullanması bencede biraz ağır olmuş gibi, fakat bi yöndende hak veriyom. Çünkü "tank" MMORPG oyunlarındaki en çok kullanılan tabirdir. Yani bu oyunda 49 lvl yapıpta hala örn olarak savaşçı karakterinin ne anlama geldiğini ve özelliklerini kavrayamaması çok şaşırtıcıdır. Bunda oyun yapımcılarının hatasıda var. Bu tip oyunlarda üç ana karakter görevi vardır. Healer - DPS(Melee-Range) - Tank. Bizim oyunda şifacı healer'a karşılık geliyor, savaşçı hem tank hem DPS(hasar veren), Büyücüde sadece DPS (uzakçı). Şimdi bizim oyunda örn; bir wowdaki gibi raid veya zindan kavramı işlemediği için millet tank skillerini kullanmıyorlar. Halbuki böyle bir skill var fakat kimse ne işe yarar diye düşünmüyor, çünkü işine yaramıyor. Neyse belki hydrayla bu değişebilir, bakıcaz artık.
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyri Beka
Arkadaslar Tank char İtemle olmaz Yetenekle olur.. Yani yetenekleri Defansiz Sakınma Sarsılmaz Savas Narası 15 olacak ki o kişiye dalsın ve o kişi de ölmesin.. Böylece diğerleride kesecek Şifacılar sadece tank charı koruyacak daha kolay kesilmiş olur yani..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
ben şifacı olduğum için savaşçıları pek bilmem tamam 49 lwl çarım var savaşçı ama tank kelimesini ilk defa hidra gelince duydum ve araştırdım ve anlamını öğrendim ve forumada açtım daha iyi öğreneyim diye ve dahada iyi öğrendim sizlerin sayesinde hepinize teşekkürlerimi sunarım.....
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.