HİDRA KESİMİ İLE İLGİLİ!!!!!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: HİDRA KESİMİ İLE İLGİLİ!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen veym2 »

herkes dalsa zaten bi sorun olmazda ilk vurmak için kaçırıyorlar
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Re: HİDRAYI KESME YÖNTEMİ...

Mesaj gönderen Gokxyancy »

bu yesil hidramı KADim hidramı ?
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
Materazzi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Materazzi »

Arkadaşın sığır kelimesini kullanması bencede biraz ağır olmuş gibi, fakat bi yöndende hak veriyom. Çünkü "tank" MMORPG oyunlarındaki en çok kullanılan tabirdir. Yani bu oyunda 49 lvl yapıpta hala örn olarak savaşçı karakterinin ne anlama geldiğini ve özelliklerini kavrayamaması çok şaşırtıcıdır. Bunda oyun yapımcılarının hatasıda var. Bu tip oyunlarda üç ana karakter görevi vardır. Healer - DPS(Melee-Range) - Tank. Bizim oyunda şifacı healer'a karşılık geliyor, savaşçı hem tank hem DPS(hasar veren), Büyücüde sadece DPS (uzakçı). Şimdi bizim oyunda örn; bir wowdaki gibi raid veya zindan kavramı işlemediği için millet tank skillerini kullanmıyorlar. Halbuki böyle bir skill var fakat kimse ne işe yarar diye düşünmüyor, çünkü işine yaramıyor. Neyse belki hydrayla bu değişebilir, bakıcaz artık.
For ADUN!
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

abuzeddin yazdı:bence 4-5 tane tank karakter olsa hidra çabuk kesilir fakat bu tankları bilmemek oyunu sığır gibi oynamaya girmez sığır gibi oyanayanlar senin gibi olanalrdır.Hakaretler, küfürler ve benzeri gibi konuları millete uygulamak ve oyundan soğutmaktır sığır gibi oynamak.. :(
Tankın anlamını bilmiyorsunuz.MMORPG Kültürüne sahip değilsiniz.Ve ben en azından sizden daha çok bildiğim için size bunu deme hakkına sahibim.Ayrıca milleti aşağılayana sığır denmez, ister zorba de diktatör de ama sığır gibi alakasız bir söz söyleme.

ayrıca tankların çok işe yarayacağını düşünüyorsan tank savaşçı yapıp deneyebilir ve hüsrana uğrayabilirsin?
Materazzi yazdı:Arkadaşın sığır kelimesini kullanması bencede biraz ağır olmuş gibi, fakat bi yöndende hak veriyom. Çünkü "tank" MMORPG oyunlarındaki en çok kullanılan tabirdir. Yani bu oyunda 49 lvl yapıpta hala örn olarak savaşçı karakterinin ne anlama geldiğini ve özelliklerini kavrayamaması çok şaşırtıcıdır. Bunda oyun yapımcılarının hatasıda var. Bu tip oyunlarda üç ana karakter görevi vardır. Healer - DPS(Melee-Range) - Tank. Bizim oyunda şifacı healer'a karşılık geliyor, savaşçı hem tank hem DPS(hasar veren), Büyücüde sadece DPS (uzakçı). Şimdi bizim oyunda örn; bir wowdaki gibi raid veya zindan kavramı işlemediği için millet tank skillerini kullanmıyorlar. Halbuki böyle bir skill var fakat kimse ne işe yarar diye düşünmüyor, çünkü işine yaramıyor. Neyse belki hydrayla bu değişebilir, bakıcaz artık.
Doğru söze ne denir?
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen basshunter09 »

Arkadaslar Tank char İtemle olmaz Yetenekle olur.. Yani yetenekleri Defansiz Sakınma Sarsılmaz Savas Narası 15 olacak ki o kişiye dalsın ve o kişi de ölmesin.. Böylece diğerleride kesecek Şifacılar sadece tank charı koruyacak daha kolay kesilmiş olur yani..

xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

ben şifacı olduğum için savaşçıları pek bilmem tamam 49 lwl çarım var savaşçı ama tank kelimesini ilk defa hidra gelince duydum ve araştırdım ve anlamını öğrendim ve forumada açtım daha iyi öğreneyim diye ve dahada iyi öğrendim sizlerin sayesinde hepinize teşekkürlerimi sunarım..... :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön