ACIMAKİ ; ACINACAK HALE DÜŞMEYESİN.amirall yazdı:ARKADAŞLAR ÇOCUKLUK OLMASIN AMA BU ADAMI; kesmeye acıyorum gerçekten bana çok zavallı görünüyor gerçekten kesemiyorum öyle bir masum öyle bir zavallı görünüşü varki elim gitmiyor tuşa lütfen yönetim şu adamın yüz görünüşü değiştirin çok duygusal bir beyfendi kendisi...
acıyorum bu adama
- Buqrahan
 - Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Merchant King

Re: acıyorum bu adama

☛ LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩ ☚
Arkadaşlar çoçuk duygularını belirtmiş bu kadarda üstüne gitmeyin ama yazık çocuk cağıza . Zahirle bi çay iç konuş gardaş 

MeqaxtRuht  Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !

SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
bubam beni sevmiii 

MeqaxtRuht  Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !

SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  hahhahahahhahhahahahhahaahy fvgsah ashahhahahahah zhahahhahahahhahahha gülmekten öldüm 

sds f :mrgreen:

ah güzel eski ikv'li günler...

zaten oyun hikayesin de de zahiri yanlış anlaşılma sonucunda kestiğimiz ortaya çıkıyor mektuk ve zarf görevinde açığa çıkyor gerçekler

- 
				SOVE
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Loncusız

.
Az kaldı ana avrat küfür edecekler konuyu açana :? Kimse fikrini belirtemeyecek mi? Nedir bu hakaret etme çabası? yada hemen yaş sorguluyorsunuz? belki 10 belkide 50 yaşında bu neyi değiştirecek? Hemen hakaret etme, küçük düşürme gibi bir potansiyel var forumda :shock: Bu kadar ego sahibi kişiliklerin bu oyunda buluşması çok üzücü.
Konu ile alakalı olarak;
Zahir'i sadece isminden dolayı severim. Özel olduğu için. Keserken benimde içim burkulur açıkcası :lol:

Az kaldı ana avrat küfür edecekler konuyu açana :? Kimse fikrini belirtemeyecek mi? Nedir bu hakaret etme çabası? yada hemen yaş sorguluyorsunuz? belki 10 belkide 50 yaşında bu neyi değiştirecek? Hemen hakaret etme, küçük düşürme gibi bir potansiyel var forumda :shock: Bu kadar ego sahibi kişiliklerin bu oyunda buluşması çok üzücü.
Konu ile alakalı olarak;
Zahir'i sadece isminden dolayı severim. Özel olduğu için. Keserken benimde içim burkulur açıkcası :lol:

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- XxxChesTeRxxX
 - Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: ...

aKraba Evliliği Snırımwsyegel yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hahhahahahhahhahahahhahaahy fvgsah ashahhahahahah zhahahhahahahhahahha gülmekten öldüm![]()
- Sagopakajmeran
 - Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Ferday-i kyamet

ben seni ne zaman [İçerik Düzenlendi] :? :lol: :lol:XxxChesTeRxxX yazdı:aKraba Evliliği Snırımwsyegel yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hahhahahahhahhahahahhahaahy fvgsah ashahhahahahah zhahahhahahahhahahha gülmekten öldüm![]()
Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız "7" gün kapatılmıştır.
DoNotDisturb