Yok ArtIKKKKmitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ?
benim 4 gb ekran 3 gb ram etkinliklerde arada kasıyor
Yok ArtIKKKKmitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ?
ya yalan söylüyorsun yada pcnin özelliklerini bilmiyorsun çünkü 4gb ekran kartı 5.500 milyarTokerx yazdı:Yok ArtIKKKKmitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ?![]()
benim 4 gb ekran 3 gb ram etkinliklerde arada kasıyorpc 1 senelik win 7 core 2 quad
ben pc yi 2.200 den aldım experfirewall yazdı:ya yalan söylüyorsun yada pcnin özelliklerini bilmiyorsun çünkü 4gb ekran kartı 5.500 milyarTokerx yazdı:Yok ArtIKKKKmitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ?![]()
benim 4 gb ekran 3 gb ram etkinliklerde arada kasıyorpc 1 senelik win 7 core 2 quad
kardeşim.kasmaktan kastım okranın merkezinden renkli(genelde koyu) ilginç geometrik çizgiler,üçgenler falan çıkıo(hareketli halde)ve bazen o kadar artıo ki hiç bişi gözükmüo :SMaSSacHuSeTT yazdı:4 gb ekran kartı :? ilginç neyse o bizim haddimize değil kardeş snn işlemci kötü öyle bile olsa kasar senin pc core 2 quad çok satamadı ardından hemen i serisi çıktı çünkü o core 2 quad işlemcilerde hata var i5 de düzeltilmiş hali mevcut kendimden biliyorum bendede core2 quad var ama tek iyi yanı aç pc yi günlerce çalıştır banamısın demez bir süre sonra sapıtıyor benimki ama oda ekjran kartından çok dandik
neyse arkadaşım kasmaktan kastın donma olayımı yoksa geç işlev mi
donma varsa pc den kaynaklıdır
geç işlev yapıyorsa netten kaynaklıdır
yoksa pc ikv için çok uygun
bizim oyun ati ekran kartlarının çoğunluğunda düzgün çalışmamakta fakat o dediğin oyunları ati deli gibi çalıştırır yani anlayacağın o kasmaktan değil ekran kartından kaynaklanan bir sorun nvidia alırsan o sorunun ortadan kalkarpatriksiwayzi123 yazdı:kardeşim.kasmaktan kastım okranın merkezinden renkli(genelde koyu) ilginç geometrik çizgiler,üçgenler falan çıkıo(hareketli halde)ve bazen o kadar artıo ki hiç bişi gözükmüo :SMaSSacHuSeTT yazdı:4 gb ekran kartı :? ilginç neyse o bizim haddimize değil kardeş snn işlemci kötü öyle bile olsa kasar senin pc core 2 quad çok satamadı ardından hemen i serisi çıktı çünkü o core 2 quad işlemcilerde hata var i5 de düzeltilmiş hali mevcut kendimden biliyorum bendede core2 quad var ama tek iyi yanı aç pc yi günlerce çalıştır banamısın demez bir süre sonra sapıtıyor benimki ama oda ekjran kartından çok dandik
neyse arkadaşım kasmaktan kastın donma olayımı yoksa geç işlev mi
donma varsa pc den kaynaklıdır
geç işlev yapıyorsa netten kaynaklıdır
yoksa pc ikv için çok uygun
Bu hala aradaki 5milyar farkın nası kapandığını açıklamıyor merak ettim(seni yalan söylemekle suçlamıyorum)Tokerx yazdı:ben pc yi 2.200 den aldım experfirewall yazdı:ya yalan söylüyorsun yada pcnin özelliklerini bilmiyorsun çünkü 4gb ekran kartı 5.500 milyarTokerx yazdı:Yok ArtIKKKKmitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ?![]()
yılbaşında almıştım yılbaşı indirimidir herhaldefirewall yazdı:Bu hala aradaki 5milyar farkın nası kapandığını açıklamıyor merak ettim(seni yalan söylemekle suçlamıyorum)Tokerx yazdı:ben pc yi 2.200 den aldım experfirewall yazdı:ya yalan söylüyorsun yada pcnin özelliklerini bilmiyorsun çünkü 4gb ekran kartı 5.500 milyarTokerx yazdı:Yok ArtIKKKKmitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ?![]()