Kasmasına imkan yok ama kasıyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Kasmasına imkan yok ama kasıyor

Mesaj gönderen Tokerx »

mitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ? :)
Yok ArtIKKKK :D
benim 4 gb ekran 3 gb ram etkinliklerde arada kasıyor :D pc 1 senelik win 7 core 2 quad :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

o ATI + AMD birleşmesinin ağküğ
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

kasmasnn nedeni virüs vardr pc n de blki olmazsa cfosspeed programını indir lag azalır
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen firewall »

Tokerx yazdı:
mitmet yazdı:512 mb ram 6-7 yıllık bilgisayar ve 1mpbs ile etkinliklere kalite düşürmeden katılıyorum desem ? :)
benim 4 gb ekran 3 gb ram etkinliklerde arada kasıyor :D pc 1 senelik win 7 core 2 quad :D
ya yalan söylüyorsun yada pcnin özelliklerini bilmiyorsun çünkü 4gb ekran kartı 5.500 milyar
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

4 gb ekran kartı :? ilginç neyse o bizim haddimize değil kardeş snn işlemci kötü öyle bile olsa kasar senin pc core 2 quad çok satamadı ardından hemen i serisi çıktı çünkü o core 2 quad işlemcilerde hata var i5 de düzeltilmiş hali mevcut kendimden biliyorum bendede core2 quad var ama tek iyi yanı aç pc yi günlerce çalıştır banamısın demez bir süre sonra sapıtıyor benimki ama oda ekjran kartından çok dandik

neyse arkadaşım kasmaktan kastın donma olayımı yoksa geç işlev mi

donma varsa pc den kaynaklıdır
geç işlev yapıyorsa netten kaynaklıdır

yoksa pc ikv için çok uygun
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

firewall yazdı:
Tokerx yazdı:
ya yalan söylüyorsun yada pcnin özelliklerini bilmiyorsun çünkü 4gb ekran kartı 5.500 milyar
ben pc yi 2.200 den aldım exper
Resim

Resim

patriksiwayzi123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen patriksiwayzi123 »

MaSSacHuSeTT yazdı:4 gb ekran kartı :? ilginç neyse o bizim haddimize değil kardeş snn işlemci kötü öyle bile olsa kasar senin pc core 2 quad çok satamadı ardından hemen i serisi çıktı çünkü o core 2 quad işlemcilerde hata var i5 de düzeltilmiş hali mevcut kendimden biliyorum bendede core2 quad var ama tek iyi yanı aç pc yi günlerce çalıştır banamısın demez bir süre sonra sapıtıyor benimki ama oda ekjran kartından çok dandik

kardeşim.kasmaktan kastım okranın merkezinden renkli(genelde koyu) ilginç geometrik çizgiler,üçgenler falan çıkıo(hareketli halde)ve bazen o kadar artıo ki hiç bişi gözükmüo :S
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

patriksiwayzi123 yazdı:
MaSSacHuSeTT yazdı:4 gb ekran kartı :? ilginç neyse o bizim haddimize değil kardeş snn işlemci kötü öyle bile olsa kasar senin pc core 2 quad çok satamadı ardından hemen i serisi çıktı çünkü o core 2 quad işlemcilerde hata var i5 de düzeltilmiş hali mevcut kendimden biliyorum bendede core2 quad var ama tek iyi yanı aç pc yi günlerce çalıştır banamısın demez bir süre sonra sapıtıyor benimki ama oda ekjran kartından çok dandik

kardeşim.kasmaktan kastım okranın merkezinden renkli(genelde koyu) ilginç geometrik çizgiler,üçgenler falan çıkıo(hareketli halde)ve bazen o kadar artıo ki hiç bişi gözükmüo :S
bizim oyun ati ekran kartlarının çoğunluğunda düzgün çalışmamakta fakat o dediğin oyunları ati deli gibi çalıştırır yani anlayacağın o kasmaktan değil ekran kartından kaynaklanan bir sorun nvidia alırsan o sorunun ortadan kalkar

yada ekran kartında bir sorun vardır hasar falan vardır ondan kaynaklanıyordur ama sanmıyorum %90 ati olduğu için hatta karakterler hamur gibi çıkıyordur :)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen firewall »

Tokerx yazdı:
firewall yazdı:
Tokerx yazdı:
Bu hala aradaki 5milyar farkın nası kapandığını açıklamıyor merak ettim(seni yalan söylemekle suçlamıyorum)
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

firewall yazdı:
Tokerx yazdı:
firewall yazdı:
Tokerx yazdı:
Bu hala aradaki 5milyar farkın nası kapandığını açıklamıyor merak ettim(seni yalan söylemekle suçlamıyorum)
yılbaşında almıştım yılbaşı indirimidir herhalde :D
Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön