Yönetim Şaşırma Sabrımızı Taşırma
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyuna girilmiyor...
Yenilik yapmaları güzel birşey fakat her yeniliği paraya bağlamaları ve bu sorunlarla hiç ilgilenmemeleri ne kadar PARA AÇI olduklarının göstergesidir....!!!!
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
Yetti artık hala bir yetkili açıklama yapmış değil. Tabi yapmazlar şu an akçeden kazandıkları paraları saymakla meşguller.....
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ttnet hesabıma erişemiyorum
ben ttnet üyesiyim ve e posta adresımın uzantısı @mynet.com ıle bıtıyor ve ttnet adsl kullanıyorum.
bugun saat 1 den ıtıbaren hıc bı uyelıgımle oyuna gıremıyorum.sorun nedır yada gırebılen var mı
bugun saat 1 den ıtıbaren hıc bı uyelıgımle oyuna gıremıyorum.sorun nedır yada gırebılen var mı
Re: ttnet hesabıma erişemiyorum
Aynen ya 
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
SİZ ORDA NE İŞ YAPIYORSUNUZ COK MERAK ETTIM
bır değil 2 değil 3 değil ne lan bu oyunmu oynıcaz sızın sorun larınızlamı uraşıcaz yeter şu laney olası oyuna bakın giremıyorum
- bashkentlee
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
yine aynı sorun ttnet hesaplarına erişilemiyor :S
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Eski Uchanxteneke
- bashkentlee
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
madem ikv dükkan bize daha iyi hizmet vermek için getirildi ve oyuncular kullanıyor sürekli akçe alıyor neden bu sunucuya erişme konusunda sıkıntı yaşanıyor madem eskisinden daha iyi para kazanılıyor ve daha iyi hizmet verilmek amaçlanıyor ben bu çelişkiyi anlamıyorum neden neden neden her seferinde bu sorunu yaşıyoruz bi izin günümüz var takılalım dedik olmadı böyle giderse ben kazanmak yerine kaybedileciğini düşünüyorum amacım sadece eleştri ve soru sormak sizin söylediklerinize nazaran yoksa her oyunda sorun çıkıyor çıkmıyor değil ama aynı sorunu çok sık yaşamak neden ?
Bashkentlibüyücü
Eski Uchanxteneke
Eski Uchanxteneke
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Lonca: Aldem
Sadece TTnet değil sobee ve mynet tende giriş yapılamıyor Yükleniyor yeri donuyor
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
bashkentlee yazdı:madem ikv dükkan bize daha iyi hizmet vermek için getirildi ve oyuncular kullanıyor sürekli akçe alıyor neden bu sunucuya erişme konusunda sıkıntı yaşanıyor madem eskisinden daha iyi para kazanılıyor ve daha iyi hizmet verilmek amaçlanıyor ben bu çelişkiyi anlamıyorum neden neden neden her seferinde bu sorunu yaşıyoruz bi izin günümüz var takılalım dedik olmadı böyle giderse ben kazanmak yerine kaybedileciğini düşünüyorum amacım sadece eleştri ve soru sormak sizin söylediklerinize nazaran yoksa her oyunda sorun çıkıyor çıkmıyor değil ama aynı sorunu çok sık yaşamak neden ?
katılıyorumm evet dükkan nı actınız bizde kullandık paramızıverdik şimdi sıra yönetımde sorunların giderilmesı gerekıyor her gün oyundan düşmekten bıktım
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
yuklenme yerınde donuyo kalıyo