Ecel Getiren mi ? Latif mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: Ecel Getiren mi ? Latif mi ?

Mesaj gönderen Canceazi »

Latif malzemesini ecele döndürmeye başladım bile az kaldı ecele :) yorumlarınızı esirgemediğiniz için teşekkürler :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 9zaza »

Cerfiss yazdı:Bak kardeşim büyücü ve şifacı kesmek istiyorsan en iyisi latiftir savaşçı kesiminde ise yeteneğin var pcn hızlıysa gene latiftir canvar kesiminde ise ecel çok daha iyidir ama yine söylüyroum pcn hızlı yeteneğin var ellerin hızlıysa ecel latif fark yapmaz sana
Büyücü kesmek için latif mi ahaha büyücüleri saten 40 yılda bir yakalıyoruz bide 900 vuran kılıçlamı vurcaz
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 9zaza »

Yaratık keserken latif (Bazen canları 0 kalıyor ve halada vurabiliyor bu yuzden hızlı silah gerekır)
GB lerde Ecel (Kasmakla GB aynı şey değildir GB de nekadar hızlı hasar vermek önemlı değil ne kadar kısa sürede en çok hasarı vermektı örneğin direnç kırma 200 hiiddet yapıo farabi itemlerle ımmune 100 vurursun gene büyücüye döner ecelle 300 vurursun sende kalır
WS (Büyücü) [Yücelen Ekolü(^) Halit Girmenç İcadı Osmiridyum Rünlü Balyoz]: zaten büyücülerin kaçarak vurma taktıklerı var yakjalamakda kolay değğil zihin kutup atıyorlar + buzla yavaşlatıolar buz kritik geldımı 1 sn duruyoruz onun için yakaladığımız an En büyük hasarı verebilmemız lazım
WS (Şifacı) Latif dir çünkü Kritiği boldur şifacılar CK bastığı için az bir olsa bile ckyı bozabilirsiniz ve hp basdığı için devamlı sizde devamlı olarak latifle canını indirebilirsiniz
WS (Savaşçı) Ecel Getirendir Çünkü latif in kaçma olsaılığı daha yüksek ama ecel daha az kaçma olsalığı var latif 1000 vuruyorsa 1000x3=3000 3 Snde bu kadar hasar verır Ecel ise 2 snde 2700 yanı 3 snde tam olarak 4000 vurur + ecelın krıtığı 4000 vurur latifin 1600
Klan Savaşı 373+2.721 kritik balyoz mor ^'lı olsun öünkü klanı 5-10-15 kiş ibrden savaştığım için bazı kişilerın canı 20 10 gibi az sayılarda kalabiliyor ve 3 snlık silahla anıden en çok hasarı verebilirsiniz.
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Hepsi için Ecel Getiren'i tek geçerim.
Latif malzemelerini toplamıştım, sonra dedim ki bunu üretsem balyoz elimden düşmeyecek, hiçbir işime yaramayacak, sattım malzemeleri Ecel Getiren malzemelerini satın aldım.
Şu anda Ecel Getiren'den gayet memnunum, mükemmel ötesi bir silah.
GB'lerde tank olacaksan zaten bir Farabi diş veya papağan seni kurtarır.
Yaratık keserken Latif iyidir, doğru ama bir yaratık kesmek için de Latif üretmek pek akıl karı gelmiyor doğrusu. :)
VS'lerde Ecel Getiren mükemmel ötesi, anlatılmaz yaşanır. :)
Ecel Getiren'ime + bastım ve bir kritik geldi mi büyücüler Ağır + Kritik + Süpürme ile yerdeler. :)
Umarım yeterli olmuştur. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön