Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Hadi diyelim ki 1995 akçeyi tesla sabit iken hareket etmesi için veriyoruz (bi arkadaş merana giderken bombaları patlattığını söylüyor ama başka ne işe yarar bilinmez.) . Aynı para ile ben silahımı güçlendirdim ve hasarlar 2 katına çıktı.Şifada iyileştirme 2 katına ve savaşçıda max 2 katına çıktı. Peki şöyle düşünün şifacı sivas kangalı neden alsın üstelik kangalı da güçlendirmek gerekiyor. Zaten şifacının çağrı yeteneği gelen yaratığı yönlendirebiliyor. Peki şimdi biri bana söylesin ben bunu şifama neden alayım???
Bu yüzden ne büyücüme nede şifacıma bu özellikleri almayacağım.Fayda maliyet ilişkisine baktığımızda en az yükseltilmiş bir silah kadar para harcıyorsak bunun chara getirisi de en az onun kadar olmalı....
Herkese keyifli forumlar...
Selamlar;
Daha önce aynı konu ile ilgili yazı ve benzer talepler dikkate alınarak şifacıların çağrı yeteneğinde 1995 akçe yani 19,95 TL lik bir ücret karşılığı;
Lathander yazdı:
Merhaba İKV,
Oyuncularımızdan gelen öneriler değerlendirilerek,Sivas Kangal'ın kendisine has avantajları olması gerektiğinde karar kılınmıştır.
Bundan önce satın alınmış Sivas Kangal'larında da geçerli olmak üzere, Sivas Kangalıdiğer evcil hayvanlara göre;%15 daha fazla enerji ve hasara sahip olacak, %30daha uzun kalacak ve%15daha az kudret tüketecektir. Bu etkiler Sivas Kangal Güçlendiriciürününden gelecek etkileri iletoplanacaktır.
Camiamızın bilgisine.
Fark yaratacağı açıklaması yapıldı. Burada gerçektende oyunculardan gelen mantıklı taleplerin değerlendirildiği ve bu konular doğrultusunda çalışmalar yapıldığı gözüküyor ve bundan da sevinçliyiz. Gene de fayda maliyet açısından charlarda teslalara büyücüler en fazla 5 puan, şifacılar ise en fazla 1 puan (çember şifa gb de önemli olduğundan) verilebiliyor.1 puandaki kangal ın hasarı arttırılsa ne kadar fayda sağlar tartışılır.Bu iyileştirme ile kendi görüşümce :idea: 1 puan bile versek yeteneğe en az 15 puan vermişiz gibi bir fark olmalı ki verdiğimiz bu ücrete deysin. Büyücüler için yapılan değişiklik zaten apa ayrı bir tartışma konusu olduğundan; Ne büyücüme nede şifacıma yükseltilmiş bir ejder yada yükseltilmiş bir asa daki fark gibi bariz bir avantaj yaratmadığı sürece charalrıma bu özelliği almayacağım. :shock:
Bu arada yönetiminde bizlerden gelen önerileri değerlendirmesi ve bu anlamda aksiyon almasından ötürü ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Saygılarımla…
Yönetim Kangal ve Gözcü'yü zorla alın mı diyor?Yoksa ben mi yanlış biliyorum?İşine gelmeyen almaz kardeşim.Zaten Çağrı yeteneği 49 seviye oyuncular için PvP demektir.GB için Kangal alanın zaten aklında zoru vardır.Ha, çok iyi olmak isteyen alır.Şahsen o kadar şikâyet eden şifacılar için su gibi geldi bu eklenti.Arttırıcı ile birlikte %40 daha az kudret tüketiyor, enerjisi ve hasarı %40 artıyor,kalma süresi %80 oluyor.Bu ne demek biliyor musunuz?Savaşçı Kangal'ı kesmesse 35 sn içinde ölecektir!Belki şansı yaver gider de şifacıya tamamen kritik vurup, zihin tutup kesebilir.Ashab-ı Kehf'deki hasar sorununu Kangal'la çözüp, Kangal'ı canlı tutmak için Ashab-ı Kehf'e +336 Büyü Şifa eklenmesi(Yükseltmeyle)iddaalı şifacılar için Şam'da kayısı oldu.
Herşeye at gözlüğüyle bakmayın!
Bir savaşçı olarak ezilen rakibimi canlandırdığınız için teşekkürler yönetim.
En azından tesla gözcü'nün gücünü biraz daha güçlendirebilirdiniz. Grup bölgeleri için mükemmel bir yetenek lakin klan savaşlarında hiçbir verim alınamıyor.
15 puan vermiş olduğum halde tesla gözcü'ye savaşçıların bir tek vuruşuyla yere indirmesi 15 puanın vermiş olduğu gücü göstermemektedir. Klan savaşlarındaki tesla gözcü'ye verilen 1 puan ile 15 puan arasında hiçbir fark yoktur. Tek fark Tesla gözcünün süresi .
Bu yüzden ;
Klan savaşlarındaki bu mağduriyetimiz umarım ekip ve yönetim tarafından bir incelemeye alınır.
Oyuncularımızdan gelen öneriler değerlendirilerek,Sivas Kangal'ın kendisine has avantajları olması gerektiğinde karar kılınmıştır.
Bundan önce satın alınmış Sivas Kangal'larında da geçerli olmak üzere, Sivas Kangalıdiğer evcil hayvanlara göre;%15 daha fazla enerji ve hasara sahip olacak, %30daha uzun kalacak ve%15daha az kudret tüketecektir. Bu etkiler Sivas Kangal Güçlendiriciürününden gelecek etkileri iletoplanacaktır.
Camiamızın bilgisine.
böle saçmalıkmı olur yaww sivas kangalla tesla gözcüsünde neden ayrım oluyor yapıyorsaız bu işi doğru düzgün yapınn sırf görüntü için millet o kadar para veriyor zaten eski halleriyle aynı hasarı veriyorlar şimdi sivas kangalını güçlendirdiniz tesla gözcüsü çokmu güçlü
Şahsen Karakterim Şifacı Olsa Kangal Alırdım Hem Hasarı Hemde Şekli Bakımından Ama Tesla Gözcü Düşünüyordum Yönetim Büyücüleri Düşünmediği Sürece Şahsen Bende Gözcü Almayı Düşünmüyorum.
Tonyukukxx yazdı:Şahsen Karakterim Şifacı Olsa Kangal Alırdım Hem Hasarı Hemde Şekli Bakımından Ama Tesla Gözcü Düşünüyordum Yönetim Büyücüleri Düşünmediği Sürece Şahsen Bende Gözcü Almayı Düşünmüyorum.
İyi Forumlar.
Yönetim büyücüleri daha ne kadar düşünecek ??? insaf yaa. Hep bana hep bana yapmayın !
Sivas Kangallarına Yapıyorlar'da Tesla Gözcüsü'ne neden bir eklenti getirmiyorlar...
5 Puandaki Tesla Küresi , 5 Puandaki Tesla Gözcüsünden daha uzun kalıyor ve 6-7 kez bastıktan sonra anca gidiyor Gözcünün Daha Çok Hasar , Daha uzun yanımızda durma ve daha iyi kendimizi yırtmadan kolay yönetebilmek istiyoruz...
20 TL'ye Bunları Çokmu Görüyorsunuz..__???__