Öneri - Talep( MİGRAT ZIRHLARI )
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Öneri - Talep( MİGRAT ZIRHLARI )
Nasıl kendinizi savunuyorsunuz en iyilerde olmalı şaheserler vb ? herkeste olursa ne anlamı kalır ? tamam işte bizde para ile alıp farkımızı ortaya koyarız. Hatta daha farklı efsun yada görsellik istiyoruz

- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
300 ??MoziLLa yazdı:ben 300 + madalyamda zırh düşürdüm ( arttırıcı varken ) bana günah değil mi en basitinden ?
Sığınak hariç 670 Madalya Tek Nücleus ?
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Şu ana kadar migratda sığınakda sabahlayıp üstünü düzenin suçu ne ?
Belki itemi olmaz belkide hasarının yarısı olur mesela Işık Zırh 522 max hasar 261 ola bilir max hasarı dükkandan alınanın.
Bu fikrin hem dez avatajı var hemde ajantajları.
Belki itemi olmaz belkide hasarının yarısı olur mesela Işık Zırh 522 max hasar 261 ola bilir max hasarı dükkandan alınanın.
Bu fikrin hem dez avatajı var hemde ajantajları.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Çakır Keyif
Düşme ihtimali ½40turkoxHAMSTER yazdı:mertberat1 yazdı:Bu işler şans işi falan değil.
Tanıdık grubun olacak ve herkeste %60-20 şans olacak.
git gir herkeste olursa %60-20 şans %20 x 6 = 120 büyülü efsun düşme oranı.
Gamex fuarı zamanı arttıran drop oranının %20 fazlası eder. Bu da demekki Junondan veya Kenan'dan artık her neyse nadir düşürememe ihtimaliniz sıfır olacak.
Her gittiğinizde şaheser düşecek ve artık bıkacaksınız.
4 çarımın 4'ünüde 1 günde sabah 10'dan aksam 6'ya kadar dizdim.
Çok rahat oldu. Özellikle kişiler tanıdık olunca daha rahat oluyor.
neden bahsediyorsun %120 artması demek %100 olması demek değildir örneğin düşme ihtimali yüzde 10 ise bunun %120 si 12 dir yani ihtimalin %22 ye çıkar kaç yaşındasın sen?
Sadece büyücümde 300 canım benim. Şu an büyücümde madalya sayısı 400'e yaklaştı yalnızca nucleus zırh ve alter kolye var maraton ayak bile yok. Şifacım ve savaşçımda da bir o kadar var .xxJUN yazdı:300 ??MoziLLa yazdı:ben 300 + madalyamda zırh düşürdüm ( arttırıcı varken ) bana günah değil mi en basitinden ?
Sığınak hariç 670 Madalya Tek Nücleus ?
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Ozaman Migratın ne anlamı kalır ?=))( herkez çeker akçeyle zırhı bölgeler boş kalır
) oyunun dengesine aykırı 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜRSENİZ HİÇBİR YERE VARAMASSINIZ. (YOBAZ DÜŞÜNÜYORSUNUZ) ORADA YAZANLARI DİKKATLİ OKUYUN 2000-2500 AKÇE ARASI OLURSA.(DÜŞÜRMÜŞ OLANLAR ZATEN 2. Bir ZIRH ALMA GEREKSİNİMLERİ OLDUĞUNU DDÜŞÜNMÜYORUM.) BU NEDENLE DÜŞÜRMÜŞ OLANLARIN YANINA PARASI KALACAK VE KİMSE ZARARLI ÇIKMAYACAK. BEN 1950 MADALYA DÜŞÜRDÜM VE 1 TANE BİLE ZIRH YOK NEYİN SİTEMİNDESİNİZ ANLAMIYORUM Kİ ALT TARAFI BİR OYUN BU :!: :!: :!: YORUMLARINIZI DAHA DİKKATLİ YAPIN. " KAŞ YAPIM DERKEN, GÖZ ÇIKARMAYINIZ. " :!: :!: :!:
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Kronik35 yazdı:Ozaman Migratın ne anlamı kalır ?=))( herkez çeker akçeyle zırhı bölgeler boş kalır) oyunun dengesine aykırı
Bölgelerde ( YÜCELEN + HALİT (MOR) PANT - İBNİ + CEVO (MOR) PANT - AZAT + CEVO (MOR) PANT - YÜCELEN+ HALİT (MOR) ELDİVEN ) düşüyor. Konu başlığını lütfen iyi okuyun...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Cerfiss yazdı:Düşme ihtimali ½40turkoxHAMSTER yazdı:mertberat1 yazdı:Bu işler şans işi falan değil.
Tanıdık grubun olacak ve herkeste %60-20 şans olacak.
git gir herkeste olursa %60-20 şans %20 x 6 = 120 büyülü efsun düşme oranı.
Gamex fuarı zamanı arttıran drop oranının %20 fazlası eder. Bu da demekki Junondan veya Kenan'dan artık her neyse nadir düşürememe ihtimaliniz sıfır olacak.
Her gittiğinizde şaheser düşecek ve artık bıkacaksınız.
4 çarımın 4'ünüde 1 günde sabah 10'dan aksam 6'ya kadar dizdim.
Çok rahat oldu. Özellikle kişiler tanıdık olunca daha rahat oluyor.
neden bahsediyorsun %120 artması demek %100 olması demek değildir örneğin düşme ihtimali yüzde 10 ise bunun %120 si 12 dir yani ihtimalin %22 ye çıkar kaç yaşındasın sen?
tamam o zaman %120 si 48 eder 40+48=88 yinede %100 değil.Ki bu bütün gruba düşme ihtimali değil.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Eyer böyle bişey olursa grup bölgelerin hiç bir deyeri kalmaz. Yönetim Miğrat arttırıcı cıkardı bunu yaparsa onlar satılmaz.Herseyi akcaye bağlıyorsunuz.Buqrahan yazdı:ARKADAŞLAR BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜRSENİZ HİÇBİR YERE VARAMASSINIZ. (YOBAZ DÜŞÜNÜYORSUNUZ) ORADA YAZANLARI DİKKATLİ OKUYUN 2000-2500 AKÇE ARASI OLURSA.(DÜŞÜRMÜŞ OLANLAR ZATEN 2. Bir ZIRH ALMA GEREKSİNİMLERİ OLDUĞUNU DDÜŞÜNMÜYORUM.) BU NEDENLE DÜŞÜRMÜŞ OLANLARIN YANINA PARASI KALACAK VE KİMSE ZARARLI ÇIKMAYACAK. BEN 1950 MADALYA DÜŞÜRDÜM VE 1 TANE BİLE ZIRH YOK NEYİN SİTEMİNDESİNİZ ANLAMIYORUM Kİ ALT TARAFI BİR OYUN BU :!: :!: :!: YORUMLARINIZI DAHA DİKKATLİ YAPIN. " KAŞ YAPIM DERKEN, GÖZ ÇIKARMAYINIZ. " :!: :!: :!: