SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Re: SAVAŞCILAR OYUNU BIRAKIYOR

Mesaj gönderen angelona »

PaTRoN42 yazdı:evet oyunu bırakan cogaldı haftasonLarı pLussuz hesabımLa gırmem ımkansızdı artık rahatca gırıyorum yonetım ne yapdıgınızın farkında degılsınız para kazanalım derken musterı kaybettınız ;)

700 bin oyuncusu var nasıl olsa giden 200 kişi sence yönetim bunu dikkate alırmıki :?
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti?sk=app_4949752878
[/b]
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

olay savaşcının etkili veya etkisiz olmasında değil.bazı büyücüler bile miğrata girmekte sıkıntı çekiyor önemli çevredir arkadaşlar ne kadar sağlam olursanız olun
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirall »

ya ne kdar antrika untrika konular açıyorsunuz bıraktım diyeleri çok gördüm oyunda sizene daha iyi işte meden başları rahtlıyacak hiç umursamıyorum bırakıyorum diyenleri
Kullanıcı avatarı
Mancybugra
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mancybugra »

angelona yazdı:
PaTRoN42 yazdı:evet oyunu bırakan cogaldı haftasonLarı pLussuz hesabımLa gırmem ımkansızdı artık rahatca gırıyorum yonetım ne yapdıgınızın farkında degılsınız para kazanalım derken musterı kaybettınız ;)

700 bin oyuncusu var nasıl olsa giden 200 kişi sence yönetim bunu dikkate alırmıki :?
700 bin kişi mi gülüyorum sadece. benim bütün çarlarım fln kp kasma çarları fln 50 çar war 50 kişi oluyo işte bu. 700 bin de böyle bir rakam... Kim ne derse desin İkv yeniLeşme çabası içerisinde Zevk verme özelliğini yitirdi. Paranın bile değeri kalmadı oyunda herkes zengin bir yarış bile kalmadı... Hayırlısı olur inşaLLah herşey yenilik değil zevk bunu göz önünde bulundurun yönetim...

Mancy
Kullanıcı avatarı
ankarali796
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ankarali796 »

ya allah aşkına bırakırsa bıraksın sonradan gelip tekrar pişman olmasın gitsin o bırakanlar silsin çarını savascı carını bıraktımı bir daha savascı acmasın adam gibi bıraksın
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen seranatfb »

yorum yapacaksanız adam gibi yapın biz oyundaki gercekleri yazıyoruz yalakalık yapmayın yönetime özellikle ankaralı hangi foruma baksam sazan gibi zıplıyon arkandan yazarlar haberin olsun sanamı sorucam lan neyapacımı?? a.g bebesi
seranatfb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen seranatfb »

zaten canımız burnumuzda #@!? #@!? yorum yapmayın sülale boyu sayfa sayfa kayarım a.g bebeleri g öt verir bu iii bbb neler yönetime yavşaklık yalakalık adına girecem şimdi ana bacı alayıma kayacam
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen wsyegel »

fatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
yapılcak mı :D güldürme beni :D
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
fatihfenerkoliq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fatihfenerkoliq »

wsyegel yazdı:
fatihfenerkoliq yazdı: Çok Yanlış Yapıyorsunuz Oyun Zor Olunca Güzeldir..Beğenmediğin Hareket Veya Beğenmediğiniz Durumları İKV Destek Birimine Şikayet Edersiniz.. Oyunu Bırakıp Hiç Bilgilendirme Yapılmaz ise Bu Yönetimin Değil Sizin suçunuz..Çünkü Eleştiriler İyi - Kötü Fark Edilmeksizin yönetim Tarafından Değerlendirilir.. Ve Gerekli Cevapları Alırsınız..Oyunda sizin İstediğiniz - İstemediğiniz Şekilde Değişikliklerin Olması Gayet Normaldir.. Siz bunları Yetkili Mercilere Bildirin , Gereği Yapılacaktır..
yapılcak mı :D güldürme beni :D
Peki Ben Haksızım Madem Öyle Siz Böyle Oyunu Bırakıcaz Bilmem Ne Diye tehdit Edince Olacak Bir şey Mi Bu ?
Bu Oyunun Piskopatları - Bağımlıları Var Hayatta Düşüş Göstermez . Savaşçılar Bırakıyor Oyunu Deseniz Bile En Fazla 20-25 Daha Fazla Olmaz.Bütün Sunuculardan Toplarsan 120-150 Civarı Bırakan Olur Ama Oyuna Başlayanlarla Bu Dengelenir. Bırakın Oyunu Hadi Görelim.. :mrgreen:
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH

“Genel Sohbet” sayfasına dön