MİGRAT'ın (Çemberlitaş)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: MİGRAT'ın (Çemberlitaş)

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

çemberli taş geldiğinde nerden girildiği bulunur belki :D
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Kullanıcı avatarı
Alaturca
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Alaturca »

QSOMEGOSALENQ yazdı:çemberli taş geldiğinde nerden girildiği bulunur belki :D
Adam King :lol:
––––•(-•SaNa VeReBiLeCeĞiM TeK aKıL ; aKLıN VaRSa TeK TaKıL...!!!•-)•––––
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Meerlinee yazdı:Bence giriş meteor bölgesinde Şah kobranın olduğu yerdeki harabe kapı olabilir ya da yer altında mühürlü kapının yolu gibi 2 köprü daha var detaylara dikkat edersiniz kısımlar da uygun :)

Biz biraz daha kesinlik içeren bölge girişleri arıyoruz. 8-) Şah Kobra'nın orası hiç bir zaman Bölge Gİriş'i olmayacak. ( Bu dediğimi unutmayın PHxBuĞRaHaNx )

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen gUaRDiAnTe »

Cok sacma kişisel görüşüm. :!:
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ

Oğuzhan İNTEPE
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Sığınak ve Migrat'ta Girişleri'ne göre yorum yap ;) Sivri Ada - Labirent Girişine göre yap. Atalarımız ne demiş 2DÜŞÜN, 1SÖYLE. ;) ......... Düşünmeyenler olacaktır açıklayım;

1 Çubuk şeklinde SİMGE(İSTANBUL kimi yerlerde bulunur.) Başka bir bölge giriyorsunuz. ÇADIR'a benzer bir yerden de Migrat'a giriyorsunuz. Bunlar mantıklıda OLABİLECEK Tren Garı vb. Şeyler saçma geliyorsa o sizin sorununuz... :)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Meerlinee yazdı:Bence giriş meteor bölgesinde Şah kobranın olduğu yerdeki harabe kapı olabilir ya da yer altında mühürlü kapının yolu gibi 2 köprü daha var detaylara dikkat edersiniz kısımlar da uygun :)
Şah kobranın ordaki giriş tapınak girişi :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

Buqrahan yazdı:Sığınak ve Migrat'ta Girişleri'ne göre yorum yap ;) Sivri Ada - Labirent Girişine göre yap. Atalarımız ne demiş 2DÜŞÜN, 1SÖYLE. ;) ......... Düşünmeyenler olacaktır açıklayım;

1 Çubuk şeklinde SİMGE(İSTANBUL kimi yerlerde bulunur.) Başka bir bölge giriyorsunuz. ÇADIR'a benzer bir yerden de Migrat'a giriyorsunuz. Bunlar mantıklıda OLABİLECEK Tren Garı vb. Şeyler saçma geliyorsa o sizin sorununuz... :)
Sen daha isimlerini bilmiyorsun :D

Cubuk dediğin dikilitaştır. Çadır mı yuh artık kayalardanda cadırı ilk kez görüyorum orası kuyu
Resim
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

Her görüdğünüz kapıya girş derseniz işimiz var :)
*Resim*
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HeliN »

yok yav kangal bulur girişini koklayarak :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Konu için bu kadar araştırma yapılması ne derece doğru bilemem. Ayrıca "alıntı" yaptığın yerleri belirtmen benim açımdan sevindirici olacak. Bir şeyler için uğraşman gerçekten güzel, ancak şöyle söylemek gerekirse;
*İlk resim;
Tangriss'in koruyucusu Centrion demişsin, Tangriss, Meran şehri gibi bir şehirdir. (Sstanss vs. bunlar Meran halkının geçmişindeki şehirlerdir.) O nedenle olası bir Çemberlitaş girişi ordan olamaz çünkü Çemberlitaş'ın Meran ile bir alakası yok, bildiğimiz, gerçek haritada gördüğümüz Çemberlitaş bölgesinde olacak bir genişleme paketi.

*Mügecim;
Bunun açıklamasını ben "Çemberliraş Araştırması 2" adlı konumda çk önceleri yapmıştım. Şah Kobra'daki kapı Meran şehri sakinleriyle alakalı bir yerin girişi olacak. Buna kimileri Tapınak adı verilen bir bölgeye giriş olacak diyor. Benim görüşüme göre;
Rescuer yazdı:
GodfreyxSpider07 yazdı:"Tabiiki Meteor Bölgesi'nden olma ihtimali de bulunabilir ancak öyle olsa bile bu girşin Şah Kobra'nın yanındaki kapıdan olmayacağı kesindir." diye bir cümlen var Yasin,kesinliği nereden biliyorsun acaba açıklar mısın?
Bak Sercancım sana anlatabilmek için uzun süredir yüksek detayda oynamadığım oyunu en yüksek detaylara aldım ve bir kaç fotoğraf çektim :)
Öncelikle sana Çemberlitaş'ın yapımı hakkında şu çok önemli bilgiyi vereyim :)
Çemberlitaş sütunu, M.S. 330 yıllarında İmparator I. Konstantin onuruna, İstanbul'un yedi tepesinden biri olan ve şu anki adıyla Çemberlitaş olarak adlandırılan semteki tepeye dikilmiş olan sütundur.
Bizans imparatoru Kostantin Roma'daki Apollon tapınağından söktürterek uzunluğu 57m olan bu sütunu getirterek...
Ne diyor Bizans İmparator'u...
Şimdi sana Bizans alfabesini göstereyim ;
Resim

Şimdiyse bahsi geçen kapıdaki yazıları görelim ;
Resim
Resim
Resim

Alakası var mı sence :) ? Burdaki yazılar daha çok Meran'da gördüğümüz işaret diline benziyor bu da bize o kapıdan GONG görevlerinde bahsedilen -sanırım Tangris idi- şehre gidebileceğimizi gösterir, oraya olmasa dahi Meran ile alakalı bir yere gideceğimiz büyük bir ihtimaldir.
Datalara bakarak konuşmaya sevmem ama duyduğuma göre datalarda Tapınak adında bölge de varmış o bölge Şah Kobra'nın ordaki kapıyla ilişkilendirebilir çünkü gerçekten o tarzda bir yeri andırır yapısı var :)
Sana en basit örneğim budur, istersen kanıtlarımı çoğaltabilirim :)
(Bu arada oyundan aldığım resimlerdeki ruh taşlarının üzerinde anladığım kadarıyla bir ışınlanma büyüsü yer almakta, çünkü bu işaretler Labirent ve Ada girişindekilerle hemen hemen aynı).
[/quote]

Giriş hakkında pekçok sağlam kanıtlara dayanan mesaj konu içerisinde var, konu mesajlarıyla birleştiğinde tam bir konu halini aldı, dileyen orayı da inceleyebilir ancak kendisi araştırıp konuyu bulması gerekecek çünkü link verip reklam yapmak istemiyorum.

Konuyu açan arkadaşım;
Başarılarının daim olmasını dilerim, inşallah daha güzel araştırmalara imza atarsın.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa

“Genel Sohbet” sayfasına dön