Savaşçı İçin Öneri mi bekliyosunuz yönetim !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Savaşçı İçin Öneri mi bekliyosunuz yönetim !!

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

SirOnur yazdı:Tekrardan Merhaba,

Sürekli gelişim gösteren oyunumuz yeni eklentiler ile birlikte değişimler gösterebilir. Bunları negatif şekilde karşılamanız yeniliğe kapalı olduğunuzun göstergesidir. Üst kısımda belirttiğim cevap aslında sorulan sorunun ana amacına verilen bir cevaptır.Yine de sizlerin istediği şekilde uygun cevabı yenileyebilirim.

Derindeki Sır eklentisiyle birlikte gelen Çağrı ve Tesla Küresi yeteneklerine neden hiç kimse "bunlar nereden geldi?" diye bir cümle kullanmadı. Şimdi bu yeteneklerin gelişmiş hallerine farklı tutumlar sergileniyor inanın anlamıyorum.

Güncel hayattanda basit bir örnek verelim. Kişinin kendine özel, basit donanınımlı arabası olsun. Kişi isterse bu arabasını ek donanım parçalarıyla değiştirebilir. Teknoloji ve yaşadığı dönem ilerledikçe arabasında değiştirdiği donanım parçaları çağına uygun şekilde ilerlemeye ve göz zevkine daha hoş şekilde görünmeye devam edecektir.
sakin hocam aklı başında olan tek yönetici sen varsın sende aklını yitirme :roll: diğerleri oyunculara dayanamayıp hep bir tartışma ortasında kaldı o yüzden 1 cevap ver kaç en iyisi o bak gm lere devlere örnek al :lol: bu kadar uzun yoruma gerek yok çünkü haklılar neyse kolay gelsin sana işin zor :D yöneticilerden bir tek seni tuttum ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

Evet bu arkadaşı bende tuttum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Crack »

aha bir de ayı geliyor savaşçılara herhalde. Tekrar sorayım "bunun oyun hikayesiyle ne ilgisi var ?" diye. E.Ö 'de ayı oynatacak her savaşçı. Hade bakiim hamam da karılar nası bayılır buyur burdan yak ...

http://www.facebook.com/istanbulkiyamet ... 4949752878

İnadına Güncel >>>>>>>>
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön