Yavas Yavas Kaybedıolar ZatenLostxdewrimci yazdı:HayıR yani akçe aldık ta ne oldu Sarraf şans aldım 1 aylık 18 gün olmuş daha menekşe cıkmış deil ben bu oyuna 3,5 senemi veRmişim şimdi ise agzı süt kokan daha dünkü cocuk alıyor hasarı akçe ile geLiyoR kafa tutuyor ben alamaz deilim bende alırım akçe ama bu kadarda fazla Çagatay ın dedigi gibi yakında örse de paRa isteyecekleR ama kendiLeRi kaybedeR oyuncu bulamazlar yakında...Cumo yazdı:Sivas Kangalı. Tesla Gözü Bile Akçe İle Yaptınız. Gözünüz Para Doymuyor. Eskiden Para Söz Konusu Olmazken. Şimdi İtem.Çıkan Şahaserler Para oldu. Yazıklar oLsun. Oyunda Zengin Olup,Reelde Parası Olmayanlar Var.. @@@
Sivas Kangalı/Tesla Göz [Akçe]
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sivas Kangalı/Tesla Göz [Akçe]
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
VeLetcan bu kadar zekisinde bu açların oyununu neden oynuyorsun bu kadar kişiye laf ettigine göre yaşına veriyorum.DiSMoTi yazdı:Yorumunda beni rahatsız eden kısım şu sen ve senin gibiler destek verdikçe bu aç yönetim herşeyi paralı yapar biraz tepki versek belki akılları başlarına gelir.Böyle susup oturdukca ve hatta susmakla kalmayıp destek verdikce olan olur yönetim sömürürysrough yazdı:Beni başkalarıyla karıştırma. Oyunu 1 yıldır oynamıyorum ve üniversiteyi kazanıp rahatlayana kadar dönmemeye kararlıyım. Bu yüzden yaptığım yorumların bana bir getirisi olmaz, anlamadığım kısım şu; yaptığım yorumların seni rahatsız eden kısmı nedir? Benden yönetime sizin gibi sövüp saymamı mı bekliyorsun?DiSMoTi yazdı:Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.ysrough yazdı:Cumo yazdı:Sivas Kangalı. Tesla Gözü Bile Akçe İle Yaptınız. Gözünüz Para Doymuyor. Eskiden Para Söz Konusu Olmazken. Şimdi İtem.Çıkan Şahaserler Para oldu. Yazıklar oLsun. Oyunda Zengin Olup,Reelde Parası Olmayanlar Var.. @@@
Seni git o kangalı, tesla gözü al diye zorlayan mı var?? Bedava yapsınlar diye bir tarafını yırtarsın ama oturup 2 dk düşünmezsin bu adamlar bizim isteklerimizi oyuna uyarlamak için kafa patlatıyorlar bunları yapıp önümüze koyuyorlar diye.. 'HERŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR'' ama yönetim en başından yanlış yaptı, sizi bedavaya alıştırdı, bugüne kadar size sunduğu hizmet için bedel talep etmedi (şimdide etmiyor) bu dükkan olayı, parası olan için bir ayrıcalık arkadaşım alamadım bedava yapın önüme koyun deme hakkın yok..
DoNotDisturb
(İşine bak arkadaşım.)![]()
Tabiri caizse bu destek verenler ya söylediğim gibi yalaka yada aptal.Sömürülmeyi çok seviyorlar
LafLarını düşündemeden ediyorsun ..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
Bak CARİZMA seni severim adam gibi adamsın ama şu sölediğin lafı destekliyormusun bi düşün 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Bende diyorumki sonuçda herkez kendi için yapıyor ister aLır ister aLmaz bu kadar istemiyosanız oynamazdınız zaten
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
[Raiders Of AnatoLia]
[Raiders Of AnatoLia]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bedava olan bişey bıraktılarmı arkadaşım bunlar üçgeni kurmuşlar 1 nisan süprizi demeyin birde ......tazıya 20 tl aşayukarı 5 tlnin falan yanında ğavur köyümü yatıyor ayıp ayıp...
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
DiSMoTi yazdı:Bak CARİZMA seni severim adam gibi adamsın ama şu sölediğin lafı destekliyormusun bi düşün
Fireman Senın konusmalarına anlam veremiyorum , Biraz Mantıklı düşün . Kimse Sana zorla alıcaksın demiyor . Forumda dolaşırken baya bir şey gördum , Değerli bir arkadasım demişki zamanında sizi para harcamamaya alıştırdılar , Simdiyse size Zor geliyor dedi . Sobee' yaptığı devasa oyunlar ile büyük bir yolu geride bıraktı , Değirmenin suyunu parası olan kişiler akçe alarak ceviricekler , Kımse gel yagız tesla gözcüsü al demıyor , Gel Silahını yükselt demiyor . Biraz Mantıklı düşünün lütfen , İstemezsenız almayın ,,
Bir diğer konu ise Mehmet abicim , İnan senın itiraz ettigin konuya biz degil DEV'lerın bile seni doyurucak bir cevap vermesi mümkün bile değil , Şans' diyip geçiçektir adına üzüldüm , Umarım Cıkıcaktır .
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Oyunda O Kadar Üstün Rütbeli Kişiler,Var Ama Reelde Parası Olmayanlarda Var.
49 Lwl Savaşcı,Elinde Kafa Koparan Var,Ama Ona + Basıyor.
49 Lwl Savaşcı Var. Elinde Ecel Latif Var. Ama Ona + Basamıyor.
Diorum ki. Bu Gibi Durumları. Üretim Yaparak. Yapmak Lasım.Oyunda Zengini Var Ama Reelde Yok. Ona Ne Demeliyiz ?
49 Lwl Savaşcı,Elinde Kafa Koparan Var,Ama Ona + Basıyor.
49 Lwl Savaşcı Var. Elinde Ecel Latif Var. Ama Ona + Basamıyor.
Diorum ki. Bu Gibi Durumları. Üretim Yaparak. Yapmak Lasım.Oyunda Zengini Var Ama Reelde Yok. Ona Ne Demeliyiz ?
Gizlenmiş İçerikGöster
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
beyler o deilde tesla gözcü almayın benden tavsiye ben aldım pişmanım ,tesladan daha az vuruyo o kadar deyım vede hp si az 1 vurusta yatıyor .15 puan verdım ustelık
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
O zaman oynamayacaksın.adamlar isteseler oyuna girmeye bile akçe isterlerHorribLestyLe yazdı:Berke görüşün yanlış![]()
Utanmasalar Yakında Örs için Akçe isteyecekler Yani !!

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- secret
- FareAdam Düşmanı
Eskiden bir tablo kadar güzel olan istanbulda şimdi neler oluyor...

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W