Sivas Kangalı/Tesla Göz [Akçe]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sivas Kangalı/Tesla Göz [Akçe]

Mesaj gönderen eseslisemi »

Lostxdewrimci yazdı:
Cumo yazdı:Sivas Kangalı. Tesla Gözü Bile Akçe İle Yaptınız. Gözünüz Para Doymuyor. Eskiden Para Söz Konusu Olmazken. Şimdi İtem.Çıkan Şahaserler Para oldu. Yazıklar oLsun. Oyunda Zengin Olup,Reelde Parası Olmayanlar Var.. @@@
HayıR yani akçe aldık ta ne oldu Sarraf şans aldım 1 aylık 18 gün olmuş daha menekşe cıkmış deil ben bu oyuna 3,5 senemi veRmişim şimdi ise agzı süt kokan daha dünkü cocuk alıyor hasarı akçe ile geLiyoR kafa tutuyor ben alamaz deilim bende alırım akçe ama bu kadarda fazla Çagatay ın dedigi gibi yakında örse de paRa isteyecekleR ama kendiLeRi kaybedeR oyuncu bulamazlar yakında...
Yavas Yavas Kaybedıolar Zaten =) Ama Farkında Degıller
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CARIZMA »

DiSMoTi yazdı:
ysrough yazdı:
DiSMoTi yazdı:
ysrough yazdı:
Cumo yazdı:Sivas Kangalı. Tesla Gözü Bile Akçe İle Yaptınız. Gözünüz Para Doymuyor. Eskiden Para Söz Konusu Olmazken. Şimdi İtem.Çıkan Şahaserler Para oldu. Yazıklar oLsun. Oyunda Zengin Olup,Reelde Parası Olmayanlar Var.. @@@

Seni git o kangalı, tesla gözü al diye zorlayan mı var?? Bedava yapsınlar diye bir tarafını yırtarsın ama oturup 2 dk düşünmezsin bu adamlar bizim isteklerimizi oyuna uyarlamak için kafa patlatıyorlar bunları yapıp önümüze koyuyorlar diye.. 'HERŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR'' ama yönetim en başından yanlış yaptı, sizi bedavaya alıştırdı, bugüne kadar size sunduğu hizmet için bedel talep etmedi (şimdide etmiyor) bu dükkan olayı, parası olan için bir ayrıcalık arkadaşım alamadım bedava yapın önüme koyun deme hakkın yok..
Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.

DoNotDisturb
Beni başkalarıyla karıştırma. Oyunu 1 yıldır oynamıyorum ve üniversiteyi kazanıp rahatlayana kadar dönmemeye kararlıyım. Bu yüzden yaptığım yorumların bana bir getirisi olmaz, anlamadığım kısım şu; yaptığım yorumların seni rahatsız eden kısmı nedir? Benden yönetime sizin gibi sövüp saymamı mı bekliyorsun?

(İşine bak arkadaşım.)
Yorumunda beni rahatsız eden kısım şu sen ve senin gibiler destek verdikçe bu aç yönetim herşeyi paralı yapar biraz tepki versek belki akılları başlarına gelir.Böyle susup oturdukca ve hatta susmakla kalmayıp destek verdikce olan olur yönetim sömürür :) :) Tabiri caizse bu destek verenler ya söylediğim gibi yalaka yada aptal.Sömürülmeyi çok seviyorlar :D
VeLetcan bu kadar zekisinde bu açların oyununu neden oynuyorsun bu kadar kişiye laf ettigine göre yaşına veriyorum.
LafLarını düşündemeden ediyorsun ..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Bak CARİZMA seni severim adam gibi adamsın ama şu sölediğin lafı destekliyormusun bi düşün :)
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Bende diyorumki sonuçda herkez kendi için yapıyor ister aLır ister aLmaz bu kadar istemiyosanız oynamazdınız zaten
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
siyahklaket
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen siyahklaket »

Bedava olan bişey bıraktılarmı arkadaşım bunlar üçgeni kurmuşlar 1 nisan süprizi demeyin birde ......tazıya 20 tl aşayukarı 5 tlnin falan yanında ğavur köyümü yatıyor ayıp ayıp...
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen CanABREK »

DiSMoTi yazdı:Bak CARİZMA seni severim adam gibi adamsın ama şu sölediğin lafı destekliyormusun bi düşün :)

Fireman Senın konusmalarına anlam veremiyorum , Biraz Mantıklı düşün . Kimse Sana zorla alıcaksın demiyor . Forumda dolaşırken baya bir şey gördum , Değerli bir arkadasım demişki zamanında sizi para harcamamaya alıştırdılar , Simdiyse size Zor geliyor dedi . Sobee' yaptığı devasa oyunlar ile büyük bir yolu geride bıraktı , Değirmenin suyunu parası olan kişiler akçe alarak ceviricekler , Kımse gel yagız tesla gözcüsü al demıyor , Gel Silahını yükselt demiyor . Biraz Mantıklı düşünün lütfen , İstemezsenız almayın ,,

Bir diğer konu ise Mehmet abicim , İnan senın itiraz ettigin konuya biz degil DEV'lerın bile seni doyurucak bir cevap vermesi mümkün bile değil , Şans' diyip geçiçektir adına üzüldüm , Umarım Cıkıcaktır .
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
Cumo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Cumo »

Oyunda O Kadar Üstün Rütbeli Kişiler,Var Ama Reelde Parası Olmayanlarda Var.

49 Lwl Savaşcı,Elinde Kafa Koparan Var,Ama Ona + Basıyor.
49 Lwl Savaşcı Var. Elinde Ecel Latif Var. Ama Ona + Basamıyor.

Diorum ki. Bu Gibi Durumları. Üretim Yaparak. Yapmak Lasım.Oyunda Zengini Var Ama Reelde Yok. Ona Ne Demeliyiz ?
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

beyler o deilde tesla gözcü almayın benden tavsiye ben aldım pişmanım ,tesladan daha az vuruyo o kadar deyım vede hp si az 1 vurusta yatıyor .15 puan verdım ustelık
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

HorribLestyLe yazdı:Berke görüşün yanlış ;)

Utanmasalar Yakında Örs için Akçe isteyecekler Yani !!
O zaman oynamayacaksın.adamlar isteseler oyuna girmeye bile akçe isterler ;)
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Eskiden bir tablo kadar güzel olan istanbulda şimdi neler oluyor...
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W

“Genel Sohbet” sayfasına dön