Tüm İKV camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Sivas kangalı'nı çok sevdim.Yetiştiricem
Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
Re: Yeni! Sadık yoldaşlar efendilerini bekliyor
Merhaba,
Savaşçıya herhangi bir özellik eklemek yerine yeteneklerinde artırmaya gidilebilir. Şöyle ki;
1 - Durdurmanın süresi artırılıp grup bölgelerinde veya normal bölgelerde savaşçının işi kolaylaşabilir.
2- Ofansif savaşçının %30(!) olan zırhı %60 veya daha fazla olarak ayarlanabilir
3- Büyücülerin savaşçıya zihin yeteneği, deparı 15 olan savaşçıyı etkilememesi gerekir ki bu olması gereken en önemli unsur. Savaşçı diğer savaşçıya durdurma attığında deparı 15 olan durdurulamıyor ama ne hikmetse büyüsü tıkkıdanak durduruyo.
4- Süpürme vuruşu gerçek hasarına kavuşabilir veya kanatmanın etkisi yükseltilebilir.
Bunlar benim şahsi fikrim..
1 - Durdurmanın süresi artırılıp grup bölgelerinde veya normal bölgelerde savaşçının işi kolaylaşabilir.
2- Ofansif savaşçının %30(!) olan zırhı %60 veya daha fazla olarak ayarlanabilir
3- Büyücülerin savaşçıya zihin yeteneği, deparı 15 olan savaşçıyı etkilememesi gerekir ki bu olması gereken en önemli unsur. Savaşçı diğer savaşçıya durdurma attığında deparı 15 olan durdurulamıyor ama ne hikmetse büyüsü tıkkıdanak durduruyo.
4- Süpürme vuruşu gerçek hasarına kavuşabilir veya kanatmanın etkisi yükseltilebilir.
Bunlar benim şahsi fikrim..
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
savaşcı için söyle bişe olabilir hani altın pusula filmi vardı orda zırhlı kutup ayıları vardı savaşcı zırhına bürünmüş ayı olabilir yine çağrı gibi bir özellikle çalışması olabilir.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sivas kangal çok güzel olur ya şifacı tek başına bişey kesene kadar uykun geliyo 
En son Grandxtexas tarafından 30 Mar 2011 16:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
http://bit.ly/qM7njk
Savaşçıya Kurt ya da Aslan gelse fena olmaz
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
bence fiyatları biraz düşürülmeli!
ne kadar vuracakki? o kadar para verelim?
http://bit.ly/qM7njk
Haklısın İKV de son günlerde görünüş ön planda güç değilGrandxtexas yazdı:bence fiyatları biraz düşürülmeli!