Bilindiği üzere kısa bir süre önce, epeydir yenilenmemiş ve hep daha iyi olmak için daha yenilerini talep ettiğiniz klan gözlüklerini yeni tasarımlılarını sizlere sunduk. Doğal olarak yeni klan gözlükleri mevcut gözlüklerden daha güçlü olmalıydı
Bilindiği üzere bu güne kadar hiç bir İstanbul Tüccarı Klan parası üzerinden eşya alımı yapmamaktaydı. Fakat Sobee olarak oyuncularımızdan gelen istek üzerine tüm İstanbul tüccarlarının(OOK),nadide[/u klan gözlüklerini klan parası karşılığında satın almaları sağlanmıştır. (İş Portacı Genç, Lodos Tüccarı, Arz Tüccari vs) . Bu alış verişte Plus Paket'in avantajı geçerli olacaktır.
Alışı karşılığında tüccar, klan gözlüğünün klan parası değerinin;
Plus Paketler için 1/3'ünü
TTNET ADSL eşleştirmesi yapmış TTNET Tek Şifre üyeleri için 1/4'nü
Diğer üyeler içinse 1/5'ini
Size ödeyecektir.
NOT: Naddide gözlükler yine oyuncular arası alış verişte kullanılamayacaktır.
Tüm oyuncularımızın bilgisine.
Şu anda beyazköşkte denedim tüccarla alışveriş olmadı neden
Oyuncular ile alış verişi yapılabilen gözlükler tüccarlara satılamıyor. Bu gözlükler zaten oyuncularla alış verişte kullanılarak bir değere döndüştürülebiliyor. Şu an tüccarlara satılabilen gözlükler, herhangi bir şekilde değere dönüştürülemeyen Nadide Gözlüklerdir.
3 adet element gözlük boşa gitti neyse fazla birşey değildi zaten.
Az evvel tüm klan gözlükleri satılacak dediğiniz için böyle bir işe kalkıştım. Ancak erken düzeltildi mağdur olan neredeyse yok bu sevindirici bir haber
@ Lathander
Bu Şuna Benzer..Şu AN Oyun 2 Ye Bölünmüş.Bizdeki Gözlükler Hedef Netleştiren,Fiziksel,Elemenet Vb Gözlük...
Diğer admalardaki M2.5 Gözlük.
Yane demek İstediğim Bazı tarafta M2 Bazı tarafta m2,5 Var Bence tüm Gözlükler İşpotaya Satılıp Kp alınmalı..
Bölece Düzen Geri gelmiş Olur.
Splash yazdı:@ Lathander
Bu Şuna Benzer..Şu AN Oyun 2 Ye Bölünmüş.Bizdeki Gözlükler Hedef Netleştiren,Fiziksel,Elemenet Vb Gözlük...
Yane demek İstediğim Bazı tarafta M2 Bazı tarafta m2,5 Var Bence tüm Gözlükler İşpotaya Satılıp Kp alınmalı..
Sanctuary yazdı:
Arkadaşlar buradaki ayrım, Nadidelerin satılamasından dolayı ileri gelmektedir. Satılabilen gözlükler bir şekilde başka bir değere dönüştürülebiliyor. Fakat Nadideler durum böyle değildi.
sayın lathander neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum ya biz insan değilmiyiz biz ikv oyuncusu değilmiyi neden her gelen yenilikte oyuncularınızı mağdur ediyorsunuz biz 90bin 60bin e aldığımız gözlükleri neden üçte birini veriyorsunuz az bizi düşünün bu akçe olayıyla tüm yenilikler ona bağlandı yazık bize ya anlayışlı yönetim istiyoruz...
olcaytoo yazdı:sayın lathander neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum ya biz insan değilmiyiz biz ikv oyuncusu değilmiyi neden her gelen yenilikte oyuncularınızı mağdur ediyorsunuz biz 90bin 60bin e aldığımız gözlükleri neden üçte birini veriyorsunuz az bizi düşünün bu akçe olayıyla tüm yenilikler ona bağlandı yazık bize ya anlayışlı yönetim istiyoruz...
olcaytoo sizlere sağladığımız çok iyi bir fırsat. Olayı diğer tarafından düşündüğünde, eğer yeni gözlükler geldiğinde biz nadide gözlüklerin satılmasını sağlamamamış olsaydık, bu kazançda söz konusu olmayacaktı. Hatırlatırım ki bu değişiklik bundan sonra sürekli geçerli olacaktır. Daha yeni bir gözlüğü sizlerin beğenisine sunduğumuzda yine şimdi satın aldığınız son gözlükleri de satabilme şansınız olacaktır.