SavcıLığa suç DuyuRusun haKkında...
Re: SavcıLığa suç DuyuRusun haKkında...
En önemlisi gmail açacaksın telefonla eşleştirecen yedek mail ile eşleştircen sıkıntın kalmaz telefonu kaptırmadıgımız sürece...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
arkadaşlar ilginiz icin teşekkürler ama ben alternatif mail adresi koyacagımda mail adresinin şifresini kendisi verdi bana alternatif mail adresi koyuyum diye ardından bazı işler yapıp şifreyi değiştirdi mail adresinin bende o koydugum alternatif mailden geri aldım şifreyi burda ben hack atıp yada program yollayıp yasal olmayan işlernen değiştirmedim onun mailini kısaca benden 550m oyun parası aldıktan sonra zaten carları aktardı..burda suclu olan kendisi artı zaten bana yazdıgı mesajda diorki ben sana mail şifremi verdimse değiştirmenmi gerekti değiştirmeseydimde sende beni bi güzel soysaydın)) valla yine diorum bana 1 yılda ceza verseler ona car mar yok saygılarımnan artı zaten ben hakaret küfür tehdit davasını zaten actım bakalım sürec ne olacak
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Casper
ARZLODOS yazdı:Birde şu var mail adresi kimde ise carlarda ona ait olur. İstisnalar var tabi izinsiz aktarma sonucunda kaynak hesaptan cıkmış bircar.
Kaynak hesap mail adresi ile aynısa mail adresi kimde ise çarların hakkıda onda olur.
Karşı taraf bana bilerek isteyerek verdi bu mail adresini ispatlarsa ve o mail adresi kimsenin üstüne kayıtlı değilse işler değişeblir.
Çarlarımı geri alam derken kendine açılmış bir davada göreblirsiniz onun için.
Oyundan şifreni vermek zorundasan yada ortaklaşa bir car kullancaksan mail şifresnini kesinlikle vermiyeceksin.
Telefon üstündese zati şifreni değiştirmek için onay kodu istiyor aktarmalarda istemiyor aktardınmı izinsiz aktarmaya girer ve telefonuna geri dönüş olablir.
Mail adresi Kendi üstüne yapmış herhalgi bir yere o mail adresi ile üye oldusa yada hesap açtısa sobee dışında ispatlama durumu varsa gene işler değişir.
Kişisel mail hesapalrını çalma ağır suca girer.
Çözüm önerisi :
Her kullanıcı hesabın mail adresi yerine RUMUZ kullanılması mail adreslerinin açığa çıkmasını önleyecektir.
Mail adresine ulaşırsa bu kişi o mail adresine nasıl ulşatığı belli olur.
örnek@hotmail.com esleştirme rumuz
kulllanıcı adım: 452162546
şifrem : ********
yada
kullanıcı adım : Ahmet1543
şifrem : *********
Mail adresinden onaylanmış bir onay maili acarken tamamdır.
Bunlar zor yada yapılamıyacak işler değil.
Mail adresini bilen kişi dükkandanda aktarmasını yapar.
Mail adresini bilmeyen dükkandan aktarmayı nasıl yapacak dimi.
Oyuna girerken yazıyorum
örnek@hotmail.com
Dükkana giriyorum
örnek@hotmail.com
Aktarma yaaprken giriyorum
örnek@hotmail.com
Neyde güvenlik
örnek@hotmail.com üye olmus 8 haneli bir tumuz ile 12453265
Dükkana giriyorum 12453265
Oyuna giriyorum 12453265
Aktarmaya geliyorum.
Hesaba ait kullacı adı
yaw neydin bu adamın mail adresi bilen varmı acaba
Kendisine sor soylesin
Hadi bakalım bilsinde görem aktarsında görem.
Foruma girerken mail adresi ilemi giriyoruz. yok rumuz ile giriyoruz. rumuzu bilirler ama mail adresini bilemezler.
Yalkında zorunlu hale gelcek zati bunlar simdiden temel atılsa o zamana kadar çalma eğilimde olan kişilerden bir nevi kurtulmuş oluruz.
Yazdıklarının noktasına virgülüne kadar okudum ve bunu yazdığın için başka arkadaşlar içinde sana teşekkür ederim ve sana sonuna kadar katılıyorum.
GecePaNeL
Valla özellikle ben teşkkür ederim ben pek yazdıklarımı okumuyom ve okusamda pek bişi anlamıyom ne kadar ben yazdısamda virgül noktalara hiç bakmıyorum olması gereken neyse klavyeye bastım aklımın ucundan geceni yazarım gider sadece.
TŞK almakda güzel bişimiz sagol.
Valla özellikle ben teşkkür ederim ben pek yazdıklarımı okumuyom ve okusamda pek bişi anlamıyom ne kadar ben yazdısamda virgül noktalara hiç bakmıyorum olması gereken neyse klavyeye bastım aklımın ucundan geceni yazarım gider sadece.
TŞK almakda güzel bişimiz sagol.
A R Z L O D O S