Splash yazdı:@kuccukhusam1
Paint Le rESİMLER Yapmak Ps dan Yapmaktan Daha Zordur Emin Ol..
Paintle Alay Edenlere Bir arkadaşımın Yaptığı
Karikatürleri göstermek İstiorum...
demek istediğim şey şu, eğer böle bir işe kalkışacaksa paint i kullanmaın senin dediğingibide paint zor, ama ps lere Ai lere geçerse zorlanacağını zannetmiyorum, ve o öğrenme hevesi ile çok güzel şeyler tasarlayabilir,
Benim Tavsiyem kolay ve hızlı yöntem, anlıyorum ki senin tavsiyen. zor olanı.
bir işe her zaman zorundan başlanmalıki kolayın değerini anlayıp daha fazla değer verelim buna ben gözümle şahid oldum ben liseyi pc bölümü web programlama dalında okudum lise 1 de biz paintten başladık çöp adam çizerek daha sonra 2 de karikatür çizmek için uğraştık lise 3 te tam karikatürler oluşturduk örneklerini hafta sonu eve gidince göstereceğim size, hatta videomuz bile var lise 4 de artık gerçekte uğraşmak istediklerimize karar verdik ben flash o photoshop. okul bitti şuan o ..... adında ünlü bir sitede karikatür çiziyor reklam olmasın diye vermedim özelden isteyenlere veririm
paintte saçma dalgasına yapılan 1 resimin bile büyük değeri var dalga geçene o arkadaşımın çalışmalarını ve videosunu cevap olarak veririm
emeğine sağlık inş. sende arkadaşım gibi ilerlersin
teşekkürler ama internetten felan indiriyorum program açmıyor flashget ten indiriyorum error veriyor hep biri link versinde yapam görürsünüz
bitanede indirdim yapamadım ingilizce hep