Desteğinizi bekLiyorum. :)
- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Desteğinizi bekLiyorum. :)
Okan Katılıyorum 300binde Benim Kaybım var O Konuda 12 Hasarcık Fark Olasada M2 Zehiri satıp Maratonu Almayı Yeğlerim
GÜNCEL

- secret
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Arkadaş bu gözlük işinin çıkmasının sebebi zaten bu %300 şan ve klan parası arttıcıyı size pazarlamak, böyle bir kp iadesinin söz konusu olacagnı sanmıyorum 

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Arkadaş çok güzel açıklamışsın . Tebriklersecret yazdı:Arkadaş bu gözlük işinin çıkmasının sebebi zaten bu %300 şan ve klan parası arttıcıyı size pazarlamak, böyle bir kp iadesinin söz konusu olacagnı sanmıyorum
- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

HakLı Olabilirsin Ama Alınan Bu Gözlüklerle Bitmiyorki önceki Aldıklarının Üstüne Satınca zaten Ekleme Yapılıcak Neden Öyle Bir vurguya Vardınızki zaten Alınır Öyle Bir Şey ama Bu 2,5 Olayı Saçma olmuş

- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
kp arttırıcı her türlü satılır
Sadece Mor gözlüklerin iadesi olucak. Sahsen benim için farketmez ilk geldigi dakika m2 maraton mor m2 buz mor m2 fiziksel mor gözlük cektim 1 de savascıma mor maraton cektim
Mor gözlüklerin kpsini geri wermeyi yapsalar emin ol cok fazla bi düşüş olmaz kp arttırıcının satılmasında 
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- Sarhosimam
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
:twisted: :arrow: :twisted: :arrow:
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
[OkaN]
[OkaN]