Kuralsızreisin Sahtekarlığı
Re: Kuralsızreisin Sahtekarlığı
Paşa parayı Ortak bırıne verin Öyle yapın vs :?
Yoksa böyle durumlar gittikce Coğalacak
Bir ZamanLar
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
-Timurlarxşifacı = MeSuTxTR Ve son Hali ile TürkxxCanTaneM
-Menderesx
-Türkxxkajmeran
- Yurdu savunmanın en ucuz yolu, eğitimdir.
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Aynen öyle kardeşim çok haklısın bu adamın bir kere yaptıgı şey degil herdefasında aynısını yapıyo kazanırsa benim diyo kaybederse ben degildim diyo katılıyorum bu konuda sanakral2111 yazdı:bu İstefan dediya albatros 70m mı vermedı ben byücüdeydim ben savaşçıda bi arkım vardı istefanın özeline dedim onla ws atma çarın sahibi benım dedim o tama dedi .. Sonra baktım ws atıyo onla yendıkten sonra bende 50m istiyıo bende dedim vermedım bunda hırsız mı oluyoz adama atma diyoz atıyo cocug yawh nedense kazandıkları ws de kendısı oluyor kaybetıkten sonra çarın sahibi ben değilim bilmem çarın çalınmış v.b gibi bahaneler bluyor
çok güzel bir fikir mesut tebrik ediyorum seniCantanem yazdı:Paşa parayı Ortak bırıne verin Öyle yapın vs :?
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
zaten artık öyle yapıyorum paşa para peşin bi hakeme kazanan alıyo para verilmeden ws atmıyorummaynaq yazdı:çok güzel bir fikir mesut tebrik ediyorum seniCantanem yazdı:Paşa parayı Ortak bırıne verin Öyle yapın vs :?
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Megaloman
evet BU ŞERFSİZ BENDENDE İSİM EPİN ÇALDI VE KANITLARI HALA BURALARDA BANADA BEN SAHİBİ DEİLİM DEDİ NAMUSU ÜZERİNE SÖZ VERDİ EPİNİMİ YADA 60M Mİ VERECEĞİNE O PAZAR GÜNÜ AMA 2 AYDIR VERMEDİ BU ŞREFSİZLE MUHATTAB OLMAYIN
PREZERLATİF
PREZERLATİF
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
mutevazi23 yazdı:evet BU ŞERFSİZ BENDENDE İSİM EPİN ÇALDI VE KANITLARI HALA BURALARDA BANADA BEN SAHİBİ DEİLİM DEDİ NAMUSU ÜZERİNE SÖZ VERDİ EPİNİMİ YADA 60M Mİ VERECEĞİNE O PAZAR GÜNÜ AMA 2 AYDIR VERMEDİ BU ŞREFSİZLE MUHATTAB OLMAYIN
banada aynı lafları söyledi ezberlemiş sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyo ama bu insanlar hala gerçeklerin farkında degiller
PREZERLATİF
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
konu güncel kalsın kimin ne oldugunu hatırlasın herkesPhrygios yazdı:ws attık parayı vermedi bu fotolar yeter diye umuyorum
ARKIN KARAKAYA