HammeR VeDa...
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HammeR VeDa...
Gitmene üzüldüm hammer oyundaki tanıdığım karakteri düzgün sayılı insanlardan biriydin.
Başarılar dilerim.
Başarılar dilerim.
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tskr ederım..Byefsane yazdı:Reel hayatında başarılar..bende qirmiyorum kaç qündür sıkıyo artık.
*
*

- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
tskrler aynı şey sizler içinde geçerLi sewdıgım saydıgım kişilersiniz...Trkstylvodka yazdı:Gitmene üzüldüm hammer oyundaki tanıdığım karakteri düzgün sayılı insanlardan biriydin.
Başarılar dilerim.
*
*

- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Reel hayyata başarılar ÆO. KİB.
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
Titxreis yazdı:Sanal ortamda Karakter alım ve satımı hem oyun kurallarına aykırı hemde Türk Ceza Kanunu' na göre suç teşkil etmektedir, Hammer adlı karakterin sahibi ( Telefon ve ismi bende saklı.) Hammer adlı karakterlerini reel para karşılığı satmak istediğini beyan eden bir SMS ( sanırım cep telefonunda kayıtlı tüm İKV oyuncularının telefonlarına gönderdiği bir mesaj. ) göndermiştir. Anılan SMS kayıt altındadır. Yasal yollara başvurma hakkım saklı kalmak üzere ilgili SMS i Destek Tk. bildirmiş bulunmaktayım.
İyi forumlar.
Bu çocuk makara harbi :mrgreen:
Hayırlısı olsun Yusuf Allah'a emanetsin.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Tuncer nereye ya
Kesin kararlıysan yapıcak bişey yok . Hoş kesin kararsız olsanda benim fikrimemi bakıcazsın
Gerçek hayatta başarılar .
Kesin kararlıysan yapıcak bişey yok . Hoş kesin kararsız olsanda benim fikrimemi bakıcazsın
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
ematemax yazdı:Tuncer nereye ya![]()
Kesin kararlıysan yapıcak bişey yok . Hoş kesin kararsız olsanda benim fikrimemi bakıcaksın![]()
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
sagol ferhat snde !FERRO yazdı:Titxreis yazdı:Sanal ortamda Karakter alım ve satımı hem oyun kurallarına aykırı hemde Türk Ceza Kanunu' na göre suç teşkil etmektedir, Hammer adlı karakterin sahibi ( Telefon ve ismi bende saklı.) Hammer adlı karakterlerini reel para karşılığı satmak istediğini beyan eden bir SMS ( sanırım cep telefonunda kayıtlı tüm İKV oyuncularının telefonlarına gönderdiği bir mesaj. ) göndermiştir. Anılan SMS kayıt altındadır. Yasal yollara başvurma hakkım saklı kalmak üzere ilgili SMS i Destek Tk. bildirmiş bulunmaktayım.
İyi forumlar.
Bu çocuk makara harbi :mrgreen:
Hayırlısı olsun Yusuf Allah'a emanetsin.
*
*