Oyunu çok seviyoruz Evet! Ama haklarımızı gasp etmemelisiniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: Oyunu çok seviyoruz Evet! Ama haklarımızı gasp etmemelisiniz

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

ahuS yazdı:
Neowin yazdı:Afedersınız ama dahamı guvenlı dedınız?? Evet daha guvenlı artık sobeede aktarım yapılırken cep tlf nunuza onay kodu gelmıyor sızın ruhunuz duymadan carlarnız aktarlıyor bu mu guven??? Ya karsınızda cocuk yok cıden bızle dalgamı gecıyorsunuz bu sıstem yuzunden Çobanyıldızı çarım çalındı ve kac yıllık emegım vardı ıcınde.... Hala guvenden bahsede bılecek kadar cesursunuz demek...
sen şifreni çaldırdıktan sonra kim ne yapsın? şifreni bilmeden kimse çarlarını aktaramaz. ki şifreni bilen biri çarı aktarmasa bile içindekileri siler, karakteri siler olayın biter. şifreni çaldır, sonra onay mesajı yok bilmem ne de. ikametgah filanda istesinlermi aktarırken? akıllı ol çaldırma şifreni. şifrene sahip çıkamıyorsun gelip burda ona buna laf atıyorsun. bir sürü sunucuda oynuyorum, kimse üye adımı dahi bilmiyor. bu bu kadar basit, paylaşma!

Merhabalar..

Karakter Aktarım Sistemi artık çok daha güvenli ! Kaynak hesap Üye adı ve Şifre + Hedef hesap Üye adı ve Şifre girilmesi sonucunda aktarım yapılıyor. Şifre paylaşımı yapılmadığı sürece karakterlerin soyulması / çalınması / silinmesi imkansız hale getirilmiştir.

Her zaman yaptığımız bir hatırlatma :

Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik / hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
SeyyahxEleyy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeyyahxEleyy »

Açmış olduğun konuyu tartışma platfotmu haline dönüştümeyin lütfen,Bir kaç konuda soru sordum ve tatmin edici olmasada( Karakter Transferi konsunda) cevabını aldım İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Ayrıca güvenlilik konusuna gelince ; sizin şifrenizi paylaşmanız zaten başlı başına bir güvenlik ihlali,bunun sorumluluğunu herhangi bir yönetim mensubu almak durumunda değil.Önce siz kendi karakterlerinizin güvenliğini sağlamış olsaydınız, kimse sizin herhangibir karakterinizi ruhunuz duymadan aktaramazdı.Yeni akçe sistemi ile Krakter Transferinde, şifrenizi kimse ile paylaşmadıysanız güvenlik açığı olduğunu düşünmüyorum. Aksine bu sayede karakter alış verişindeki rahatlıkta bir nebze olsun düzeltilmiş oluyor.Artık karakter satmak için; karakteri satanın ,satın alanın işlemi kim yapacaksa ona tüm bilgilerini vermesi gerekiyor,bu da aşırı güven olmasını gerektirir, kim bilir bir karakter aktaracağım diye bütün karakterleriniz aktarıla bilir.Doğal olarakta alım satım işine, eski sistemdeki gibi kimse iç rahatlığı ile kalkışamaz.

Kolay gelsin,iyi çalışmalar ve oyun camiasına iyi oyunlar...
Akıllı adamlar söyleyecek sözleri olduğu için, aptallar illa konuşmak zorunda oldukları için konuşurlar.

Plato
Kullanıcı avatarı
talenss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen talenss »

İkv camiasında olan her türlü yeniliğin ve aktivitenin arz talep meselesine göre olduğunun farkındyız.Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da yenilikler olmalıydı ve oldu.Fakat yenilik yapacağız diye bazı haklarımızın gasp edildiği düşüncesindeyim.Umuyorum ki bunun sorumluluğunu alır ve gerekli düzenlemeyi yaparsınız.

Öncelikle bugün fark ettim ki ne yasaklı listesine kişi eklene biliyor, ne de arkadaş listesine kişi eklenebiliyor;şayet bu akçe sistemi ile artı eklentiler ( Arkadaş listesinin sayısını arttırıcı ve yasaklı listesinin sayısını arttırıcı) aldırmak için ise kusura bakmayın ama akçe satacağız diye hali hazırdaki haklarımızı gasp etmemelisiniz .Bomboş arkadaş listesine bile kimse eklenmiyor şu anda .Bunun düzeltilmesini umuyor ve bekliyorum.

İkinci sorun ise şu; Karakter transferi konusunda 3 hakkını doldurmuş karakterlerin aktarımı için akçe sistemi ile hak satın alma getirmenizi olumlu bir gelişme olarak görmüşken ,yine bunun çıkar olayına dönüşmesine anlam veremedim hali hazırda 3 hakkını doldurmamış bir karakterin transferi için neden akçe almak zorundayım ya da zorundayız bunun açıklamasını ve düzeltilmesini umuyor ve bekliyorum.Kusura bakmayın ama bana tanınmılş olan 3 hakkı doldurmadığım karakterin transferi için akçe almamamı beklemek ve istemek hem bencilliktir hemde verilen hakkın gasp edilmesidir.

Evet bu oyunu yapan insanlar hayrına oyun yapmıyor tabi ,belli bir kazanımları olmalı bunu anlamak zor değil.Benim anlamadığım bu işi budenli önü alınmaz hale getirme çabasıdır.Amaç nedir oyuncu kaybetmek mi (Yanlış anlaşılmasın 3 5 kuruşun peşinde olduğumuzdan değil, ortada oluşan bencil tavrın değiştirilmesi ve oyunculara karşı onlar giderse yenisi gelir illaki ,zihniyetinden vazgeçilmesini beklememizdir) ,oyunu güzeleştirmek,geliştirmek ve daha çok talep alır hale getirmek mi ? Amaç hangisi ?

Bu ikisi arasında o kadar ince bir çizği oluştu ki; Oyunu güzelleştirmeye geliştirmeye çalıştığınızı düşünürken her yeni güncellemede oyuncu kaybetme ve bu kaybı umursamama çabasında olduğunuz kanısına varmaya başlamış bulunmaktayız.

Bunlara bir açıklama getirir misiniz ya da bir düzenleme yapar mısınız bilmiyoruz,ama bildiğimiz tek şey bu oyunu oynamayı sevdiğimiz .

Yeniliklere açığız ,kazanım sağlamanıza razıyız tabi ,ama haklarımızı gasp etmeden , daha anlaşılır bir uslup ve tavırla...

İyi çalşmalar,kolay gelsin...

Arkadaşımız çok haklı sonuna kadar arkandayım..
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen byreal »

talenss yazdı:İkv camiasında olan her türlü yeniliğin ve aktivitenin arz talep meselesine göre olduğunun farkındyız.Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da yenilikler olmalıydı ve oldu.Fakat yenilik yapacağız diye bazı haklarımızın gasp edildiği düşüncesindeyim.Umuyorum ki bunun sorumluluğunu alır ve gerekli düzenlemeyi yaparsınız.

Öncelikle bugün fark ettim ki ne yasaklı listesine kişi eklene biliyor, ne de arkadaş listesine kişi eklenebiliyor;şayet bu akçe sistemi ile artı eklentiler ( Arkadaş listesinin sayısını arttırıcı ve yasaklı listesinin sayısını arttırıcı) aldırmak için ise kusura bakmayın ama akçe satacağız diye hali hazırdaki haklarımızı gasp etmemelisiniz .Bomboş arkadaş listesine bile kimse eklenmiyor şu anda .Bunun düzeltilmesini umuyor ve bekliyorum.

İkinci sorun ise şu; Karakter transferi konusunda 3 hakkını doldurmuş karakterlerin aktarımı için akçe sistemi ile hak satın alma getirmenizi olumlu bir gelişme olarak görmüşken ,yine bunun çıkar olayına dönüşmesine anlam veremedim hali hazırda 3 hakkını doldurmamış bir karakterin transferi için neden akçe almak zorundayım ya da zorundayız bunun açıklamasını ve düzeltilmesini umuyor ve bekliyorum.Kusura bakmayın ama bana tanınmılş olan 3 hakkı doldurmadığım karakterin transferi için akçe almamamı beklemek ve istemek hem bencilliktir hemde verilen hakkın gasp edilmesidir.

Evet bu oyunu yapan insanlar hayrına oyun yapmıyor tabi ,belli bir kazanımları olmalı bunu anlamak zor değil.Benim anlamadığım bu işi budenli önü alınmaz hale getirme çabasıdır.Amaç nedir oyuncu kaybetmek mi (Yanlış anlaşılmasın 3 5 kuruşun peşinde olduğumuzdan değil, ortada oluşan bencil tavrın değiştirilmesi ve oyunculara karşı onlar giderse yenisi gelir illaki ,zihniyetinden vazgeçilmesini beklememizdir) ,oyunu güzeleştirmek,geliştirmek ve daha çok talep alır hale getirmek mi ? Amaç hangisi ?

Bu ikisi arasında o kadar ince bir çizği oluştu ki; Oyunu güzelleştirmeye geliştirmeye çalıştığınızı düşünürken her yeni güncellemede oyuncu kaybetme ve bu kaybı umursamama çabasında olduğunuz kanısına varmaya başlamış bulunmaktayız.

Bunlara bir açıklama getirir misiniz ya da bir düzenleme yapar mısınız bilmiyoruz,ama bildiğimiz tek şey bu oyunu oynamayı sevdiğimiz .

Yeniliklere açığız ,kazanım sağlamanıza razıyız tabi ,ama haklarımızı gasp etmeden , daha anlaşılır bir uslup ve tavırla...

İyi çalşmalar,kolay gelsin...

Arkadaşımız çok haklı sonuna kadar arkandayım..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön