Neden Meditasyon 15 Değil ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Neden Meditasyon 15 Değil ?

Mesaj gönderen Tokerx »

gkhnsckn yazdı:
mitmet yazdı:
Refresh yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Direnç kırmasınız büyücüye açıkcası ben büyücü demem nasıl süperman gücünü güneşten alıyosa büyücüde direnç kırmadan yani gerçekten önemli bir yeneteek meditasyon 15 olsa bile kudreti 100 fullemiyo sadece 1-2 büyü atımlık kudret veriyo ama değiştirilirse neden olmasın
Direnç kırmasız büyücü olur üstün iyiyse rahat kesersin .15 direnç kırma yerine zihin ve kutup 15 lenebilir.
direnç kırma kullanmadan 15 kutup ile sağlam bi savaşçıyı kes ellerinden öperim :)

Yeni değiştirdim yeteneğimi fizik+buz olduğum için kons olmuştum.15 puanı ordan alıp zihin ve kutubu 15 yaptım aynı anda ve gece zırhı şaheserli savaşçıları çok rahat kesiyorum.İlk koşmada kutup açıyorsun erken çıktığın için mesafen oluyor zaten.Durdurma atarsada şansın varsa bozup kutup açıyorsun.Sonra deperlarsa zihinliyorsun açılana kadar çok rahat kesiyorsun.Konstan daha faydalı oldu benim için.
İyi Forumlar...
ha savaşçı deparlayınca kutup açcan sonra kutuptan çıkınca dikkat atıcak 5 sn de yanında durdurma acıcak ve senin kutup süren dolmuş olcak ölemi :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
SonxSouL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SonxSouL »

5 puan Meditasyon ile 15 puan meditasyon hemen hemen aynı etki süreleri 45 dakika ve ayaktayken aynı kudreti veriyorlar .. zaten oturarak 1 puan meditasyonla dahi çok rahat kudret doluyor . Bence 15 puan sadece puan israfı ..
* [SoNxMoVe] >>> [(^) Ecel Getiren]
* [SoNxMoVee] >>> [(^) Ashab-ı Kehf]
* [Sonxmovve] >>> [(^) Ejder Asa ]
SouL .. >>> SinCe oF 2oo7

SoN'a çok yakınım artık ..
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

SonxSouL yazdı:5 puan Meditasyon ile 15 puan meditasyon hemen hemen aynı etki süreleri 45 dakika ve ayaktayken aynı kudreti veriyorlar .. zaten oturarak 1 puan meditasyonla dahi çok rahat kudret doluyor . Bence 15 puan sadece puan israfı ..
Kritik Oranı ?
15 puan meditasyon
2 cevriye itemlik kritik oranı veriyor
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

SonxSouL yazdı:5 puan Meditasyon ile 15 puan meditasyon hemen hemen aynı etki süreleri 45 dakika ve ayaktayken aynı kudreti veriyorlar .. zaten oturarak 1 puan meditasyonla dahi çok rahat kudret doluyor . Bence 15 puan sadece puan israfı ..
Arkadaş yazmış olmak için yazmış rahat bırakın :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

mitmet yazdı:
Refresh yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Direnç kırmasınız büyücüye açıkcası ben büyücü demem nasıl süperman gücünü güneşten alıyosa büyücüde direnç kırmadan yani gerçekten önemli bir yeneteek meditasyon 15 olsa bile kudreti 100 fullemiyo sadece 1-2 büyü atımlık kudret veriyo ama değiştirilirse neden olmasın
Direnç kırmasız büyücü olur üstün iyiyse rahat kesersin .15 direnç kırma yerine zihin ve kutup 15 lenebilir.
direnç kırma kullanmadan 15 kutup ile sağlam bi savaşçıyı kes ellerinden öperim :)
SAğlamdan kastın dirençli olan biri mi yoksa üzeri full ışık falan mı ? Birincisi kesilmeyebilir.Ama 2. si kesilir çünkü zaten bi kere bile vuramıcak.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Refresh yazdı:
mitmet yazdı:
Refresh yazdı:
SAğlamdan kastın dirençli olan biri mi yoksa üzeri full ışık falan mı ? Birincisi kesilmeyebilir.Ama 2. si kesilir çünkü zaten bi kere bile vuramıcak.
iyi düşün derim. kutup zaman olarak çok büyük avantaj sağlıyor savaşçıya. durdurmanın ya da deparın süresi çok rahat dolar sarsılmazla. hele bir de sarsılmazı 15 ise havada karada keser
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

mitmet yazdı:
Refresh yazdı:
mitmet yazdı:
Refresh yazdı:
iyi düşün derim. kutup zaman olarak çok büyük avantaj sağlıyor savaşçıya. durdurmanın ya da deparın süresi çok rahat dolar sarsılmazla. hele bir de sarsılmazı 15 ise havada karada keser
Üzerin sağlamsa fizik buz ile rahat kesiliyor savaşcı 2. durdurma gelse nolcak durdurmanın menzilinde olmadıktan sonra

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Refresh yazdı:
mitmet yazdı:
Refresh yazdı:
mitmet yazdı:
Refresh yazdı:Direnç kırmasız büyücü olur üstün iyiyse rahat kesersin .15 direnç kırma yerine zihin ve kutup 15 lenebilir.
Üzerin sağlamsa fizik buz ile rahat kesiliyor savaşcı 2. durdurma gelse nolcak durdurmanın menzilinde olmadıktan sonra
sen onu buz ile yavaşlatıcaksın üstelik her büyü atışında 0.75 sn durcaksın, hem sürekli tıkladığın için yavaş hareket edeceksin, hem dikkat atacak sana hem de 1 tane durdurma yiyeceksin ve hala ikinci durdurma için menzilin dışına çıkabileceksin. ilginç bi yaklaşın :)

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

mitmet yazdı:

sen onu buz ile yavaşlatıcaksın üstelik her büyü atışında 0.75 sn durcaksın, hem sürekli tıkladığın için yavaş hareket edeceksin, hem dikkat atacak sana hem de 1 tane durdurma yiyeceksin ve hala ikinci durdurma için menzilin dışına çıkabileceksin. ilginç bi yaklaşın :)
yapılabiliyorki söylüyorum

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Refresh yazdı:
mitmet yazdı:

yapılabiliyorki söylüyorum
doğrudur sallayacağını zannetmiyorum. ama bayağı zor olur.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!

“Büyücü” sayfasına dön