Hata Kodu 1
Hata Kodu 2
Hata Kodu 3 4 5 .... 183
183e gelene kadar şu güzelim oyunda çeşitli ellenmemiş saf ve bakir 182 tane hata var
kimi grafik arabirimiyle kimi server tabanlı ne çeşit olursa olsun hepsinin sonucu aynı
183 ve fazlası ile IKV kaç akçe eder? :geek:
Hata Kodu 183 almadan oyun oynamak kaç akçe_??
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Re: Hata Kodu 183 almadan oyun oynamak kaç akçe_??

leones non capit muscas
hata kodu 183 genellikle pluslu biri oyuna girince, plussuz isen senı atiyor bide sucunu kalabalık ve cok kalabalık ise
bn böyle düşünüyorum
...
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Malazgirt Loncası
peki plusumuz olduğu halde + maden şans artırıcılar(maden+sarraf var) + miğrat artırıcılar + akçe satın almamız + silah yükseltme satın almamız +++ vs. vs.. olduğu halde yani hiç plus almayan/alamayan arkadaşlarımız düşüyorda bizim düşmemiz niye??? Bu arada plusu olmayana Allah sabır versin hele bağlanmışsa bu oyunaPisKoPoS yazdı:hata kodu 183 genellikle pluslu biri oyuna girince, plussuz isen senı atiyor bide sucunu kalabalık ve cok kalabalık isebn böyle düşünüyorum
anektod
Bu Bir Oyun..
Oyunu yarım ekran oyna.. Ve dosyadaki ekran ayarlarını senin ekran ayarlarınla aynı yap, fakat "fullscreen 0" olsun..
Oyunun diğer hatalarına gelirsekte, fazla söze gerek yok herkes neyin ne olduğunu iyi biliyo..
Oyunun diğer hatalarına gelirsekte, fazla söze gerek yok herkes neyin ne olduğunu iyi biliyo..
Hata 183'ün yönetimle alakası yok, benim net filan kötğ junon 0 canda düştüm
Kadim 4 canda düştüm ardıdan 5 kere girdim 5 kez düştüm modemi resetledim artık düşmüyordum ama iş işden geçmişti