ne lan yavrun felan diyorsun top #@!? kado su
sana bi şekil koyarım görursun ozaman
hadi yol al...
makine vs kont
Re: makine vs kont
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
fazla film izleme yeğen yaşın küçük daha git de kont abin gelsin gerçi 2 nizinde zekası aynı seviye.neyse kont a söle bakalım gelcekmiymiş vs ye. he ayrıca konuyu saptırmaya çalışma.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
kendini çok büyük gören arkadaşımızdan büyük sözler ALKIŞŞŞŞmelodrama44 yazdı: fazla film izleme yeğen yaşın küçük daha git de kont abin gelsin gerçi 2 nizinde zekası aynı seviye.neyse kont a söle bakalım gelcekmiymiş vs ye. he ayrıca konuyu saptırmaya çalışma.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sıkıysa çıplak atınmelodrama44 yazdı:benim bir köpeğim var o da garip kont.hiç farketmez yavrum normal itemlerle de atarız fevzi cevriye setimi ejderimi gözlüğümü takarım kont a da iyi koyarım. tamam mı yavrum.SENGEZER yazdı:Adam carında nadi yok yiyorsa normal item ws at yerse tabiiimelodrama44 yazdı:forumda da mı isim değiştirdin ne yaptın la.
kont dediğiniz arkadaş 39 zamanında büyücü ne demek biliyomuduydu acaba onu sor bi.he unutmadan şu an vs ye gelemiyor.Tokerx yazdı:39 zamanları olsa kont alır derdim ama şimdiki halini bilmiyorum![]()
![]()
![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Bro nekadar görgüsüz birisin sen zaaa öldürdün gülmekten karılar gibi oyum var şuyum var ayol diyorsunmelodrama44 yazdı:benim bir köpeğim var o da garip kont.hiç farketmez yavrum normal itemlerle de atarız fevzi cevriye setimi ejderimi gözlüğümü takarım kont a da iyi koyarım. tamam mı yavrum.SENGEZER yazdı:Adam carında nadi yok yiyorsa normal item ws at yerse tabiiimelodrama44 yazdı:forumda da mı isim değiştirdin ne yaptın la.
kont dediğiniz arkadaş 39 zamanında büyücü ne demek biliyomuduydu acaba onu sor bi.he unutmadan şu an vs ye gelemiyor.Tokerx yazdı:39 zamanları olsa kont alır derdim ama şimdiki halini bilmiyorum![]()
![]()
![]()
Waffle
SENGEZER kont senın neyın oluyor kuzenın değilmi bu tür konularda onun tarafında olman normal tabı birbirinizin arkada kalan pisliğini temizlersiniz siz anca. Kont 39 lvl lerde gördüm okadar başarılı bir oyuncu değildir. makine kont tan daha bi üst seviyede..SENGEZER yazdı:Bakıyorum Kont unuturur olmuşsunuz zaman yağ cekmelerinizi biliriz :twisted:
burda bakarsan kont carında NADİ İTEM YOK Adam Oyunu bıraktı :twisted:
ama diyorsanız item aynı olsa makinenin HİÇ ŞANS YOKKKK![]()
![]()
![]()
Ama bu bi gerçek Makinenin Kont ' tan daha cok köpeği var :twisted:
Burda yazılardan belli oluyor !!! :twisted:
ALTINI ŞER,İNCİSİ KER
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Emek harcamışım herşeyi derim sanamı sorcam gerizekalı kardeşim.Mavikaya yazdı:Bro nekadar görgüsüz birisin sen zaaa öldürdün gülmekten karılar gibi oyum var şuyum var ayol diyorsunmelodrama44 yazdı:benim bir köpeğim var o da garip kont.hiç farketmez yavrum normal itemlerle de atarız fevzi cevriye setimi ejderimi gözlüğümü takarım kont a da iyi koyarım. tamam mı yavrum.SENGEZER yazdı:Adam carında nadi yok yiyorsa normal item ws at yerse tabiiimelodrama44 yazdı:forumda da mı isim değiştirdin ne yaptın la.
![]()
![]()
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
lan geri zekalı yaşın 21 benim 17 arada koca bi fark göruyorsan o ayrımelodrama44 yazdı: fazla film izleme yeğen yaşın küçük daha git de kont abin gelsin gerçi 2 nizinde zekası aynı seviye.neyse kont a söle bakalım gelcekmiymiş vs ye. he ayrıca konuyu saptırmaya çalışma.
yeğen felan laf #@!? sana top
okadar g0t varsa oyunda vs geç gel direk bursa ya
gerci bizim addersler sizde cok verdik ama gelen olmadı eger gelceksen
tmn adders vereyim
TABİ YERSE !!!
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
ya arkadaş 2-3 gün foruma girmiyorum arkamdan neler dönüyor
kadooo ben senın gıbı hayatında tek amacı dokunamadığı ve oyunda yarattığı karakterle başında 5-6 saat belkıde daha fazla geçiren A-sosyal bir insan değilim.
Ben öğrenci olan hayatta belli bi amacı olan ikv oynamaya su an ıcın zaman ayırabılen bırı değilim,Öğrenciyim Ygs-Lys ye hazırlanan biriyim.
He ben yazın yokken itemini dizmiş olabilirsin orası ayrı bı konu allah daha versin canım.ama (burayı buyuk yazıyorum)BUKALEMUNLARLA VS ATMIYORUM heryerde renk değiştiren insanlarla.
ŞURDA YAZDIKLARIMIN BİRİ YALANSA ALLAH BELAMI VERSİN... (ALTI OKUYUN)
biz kadoyla yine bir forum tartışmasından sonra arkadaş olmustuk o zamanlar forum eski ikv formuydu ben o forumda bildiklerimi buyucu kardeşlerimle paylaşıyordum benım herpaylastıgımın altına kadooo ılla bir muhalefet yorum yapıyordu herneyse daha fazla uzatmim buraları, Kadoooyla tanıstık oyunda canciğer diye tabir ettiğimiz arkadaş olduk o benım çarımı kasıyordu ben onun çarını kasıyordum skype'DAN sesli konusmalarmı dersin telefonla aramalarmı yanı aramız cok iyiydi.
Beraber loncaya bile girmiştik tabi o daha once gırmıstı bende o var dıye o loncaya girdim,Yaz oldu tabi benım bı takım sorumluluklarım var çalışmam gerek kadooo gibi bütün yaz pc koltugu basında geçiremem antalyaya çalışmaya gittim,kadooo tabı ben yokken kendıne yenı arkadaslar yapmıs sırf yenı yaptıgı arkadaslarla dusmanım dıye BUKALEMUNLUK yapıp renk değiştirdi yenı arkadaşları kim (ASİBEY,fancy vs.,HAYALET bono hırsızları tayfası) kendiside tabi hayalet loncasına girmiş sonra ben gelıyorum buraya skypeda benı 7 kısı konusmaya alıyorlar hepsi bana küfür ediyor hiç birşey koymaz insana biliyormusunuz ama eski dostun insana küfür etmesi koyar
İşte ben bu yüzden bukalemunlarla vs atmıyorum yoksa benım oyunculuğumu iyi bilir o
Söylediklerimde bir tane yalan varsa bilgisayar koltuğundan kalkmim!!
27 martta sınava gireyim oyuna bi geri dönüş yapıcam bırakmamak üzere...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
kadooo ben senın gıbı hayatında tek amacı dokunamadığı ve oyunda yarattığı karakterle başında 5-6 saat belkıde daha fazla geçiren A-sosyal bir insan değilim.
Ben öğrenci olan hayatta belli bi amacı olan ikv oynamaya su an ıcın zaman ayırabılen bırı değilim,Öğrenciyim Ygs-Lys ye hazırlanan biriyim.
He ben yazın yokken itemini dizmiş olabilirsin orası ayrı bı konu allah daha versin canım.ama (burayı buyuk yazıyorum)BUKALEMUNLARLA VS ATMIYORUM heryerde renk değiştiren insanlarla.
ŞURDA YAZDIKLARIMIN BİRİ YALANSA ALLAH BELAMI VERSİN... (ALTI OKUYUN)
biz kadoyla yine bir forum tartışmasından sonra arkadaş olmustuk o zamanlar forum eski ikv formuydu ben o forumda bildiklerimi buyucu kardeşlerimle paylaşıyordum benım herpaylastıgımın altına kadooo ılla bir muhalefet yorum yapıyordu herneyse daha fazla uzatmim buraları, Kadoooyla tanıstık oyunda canciğer diye tabir ettiğimiz arkadaş olduk o benım çarımı kasıyordu ben onun çarını kasıyordum skype'DAN sesli konusmalarmı dersin telefonla aramalarmı yanı aramız cok iyiydi.
Beraber loncaya bile girmiştik tabi o daha once gırmıstı bende o var dıye o loncaya girdim,Yaz oldu tabi benım bı takım sorumluluklarım var çalışmam gerek kadooo gibi bütün yaz pc koltugu basında geçiremem antalyaya çalışmaya gittim,kadooo tabı ben yokken kendıne yenı arkadaslar yapmıs sırf yenı yaptıgı arkadaslarla dusmanım dıye BUKALEMUNLUK yapıp renk değiştirdi yenı arkadaşları kim (ASİBEY,fancy vs.,HAYALET bono hırsızları tayfası) kendiside tabi hayalet loncasına girmiş sonra ben gelıyorum buraya skypeda benı 7 kısı konusmaya alıyorlar hepsi bana küfür ediyor hiç birşey koymaz insana biliyormusunuz ama eski dostun insana küfür etmesi koyar
İşte ben bu yüzden bukalemunlarla vs atmıyorum yoksa benım oyunculuğumu iyi bilir o
Söylediklerimde bir tane yalan varsa bilgisayar koltuğundan kalkmim!!
27 martta sınava gireyim oyuna bi geri dönüş yapıcam bırakmamak üzere...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...