YAZIK. Bugn 18 Mart Oldgunu Saat 18.15'de frkna vrmanz kötü.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YAZIK. Bugn 18 Mart Oldgunu Saat 18.15'de frkna vrmanz kötü.
ben türklüğe çanakkale savaşına atatürke her türlü bağlıyım emin olun sizden daha çok yanlış bir anlaşılma var düzeteyim çanakkale savaşında saat belirtilmediği içiin konu yanlıştır !
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
birde şunu yazmak istiyorum :
her bulduğunuz fırsatta oyun görevlilerine oyuna isyan etmeyi bırakın bazen elinizde olanlarla yetinmeye bakın bunun konuyla alakası yok .
her bulduğunuz fırsatta oyun görevlilerine oyuna isyan etmeyi bırakın bazen elinizde olanlarla yetinmeye bakın bunun konuyla alakası yok .
Ben topluluk sayfamda 1 gün öncesinde başladım ve 18 mart sabahtan akşama kadar bu güne özel şeyler paylaştım...Şahsen beni böyle bir şey üzdü...
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
xARZx yazdı:birde şunu yazmak istiyorum :
Kusura bakma ama Sen ezikLiğe alıştın diye bizimde alışmamız gerekmiyor..
Çok saçma yorumların var bence sus izle..
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
-
- FareAdam Düşmanı
Splash yazdı:Xarzx Hiç Annene Babana Sordunmu Dedelerinin Çektiği Çileleri?
Ayrıca Sormadıysan Bu Zorluklardan Birini Sana Şöyle Göstereyim...İster ANlar
İster Anlamazsın..Buyur;
cevaba gerek yok adam cevap vermiş hem böyle şeylerin önceden hazırlanmış olması lazım o gün içinde hazırlanmaz

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
yeter artık tanımadığım adamlar bana ezik diyorlar yahu cemal abi tanıdığım diye bu tayfaxoğuz a cevap vermiyorum artık yeter sanane kardeşim Tsk dan kandemir denen adam ana dilim kürtçe diyor ama türkiye topraklarında doğdu türk ve türk olarak yaşıyor ona kızdığımızdada desteklenmiyoruz bırakın artık numarayı isyan etmek için yer arıyorsunuz biriniz 18 martı hatırlamadınız ki saatinden bahsediyorsunuz asıl size yazık oyuna para veriyor bana ezik diyor adama bak kendine güvenen para vermedende yapar onları.
- BLackCOMPANY
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Merhabalar,
Öncelikle Xarzx arkadsa böle bu konuya baktığı için teşekür ediyorum.Ona hiçbirşey demiyorum bizim gençlerimiz böyle olursa bu ülke gerçekten yüksekleşme değil alçaklaşma olur.Biz bu TÜRKİYE'yi o kadar dedelermizin babalarımızın ATA'mızın Kan , Can ve Korkusuz bir şekilde Savaşması ile kurtardık.
Ben bu Konuyu 17 Mart Gecesi 18 Mart'a geçerken Kurulmasnı Dilerdim Ama Geç Oldgu İçin Böle Bi Konu Açtım Biz Türk isek Böle Konuları Kaçırmamamız Lazım.
RouXeuoSs , Zorabi
Öncelikle Xarzx arkadsa böle bu konuya baktığı için teşekür ediyorum.Ona hiçbirşey demiyorum bizim gençlerimiz böyle olursa bu ülke gerçekten yüksekleşme değil alçaklaşma olur.Biz bu TÜRKİYE'yi o kadar dedelermizin babalarımızın ATA'mızın Kan , Can ve Korkusuz bir şekilde Savaşması ile kurtardık.
Ben bu Konuyu 17 Mart Gecesi 18 Mart'a geçerken Kurulmasnı Dilerdim Ama Geç Oldgu İçin Böle Bi Konu Açtım Biz Türk isek Böle Konuları Kaçırmamamız Lazım.
RouXeuoSs , Zorabi
Oyun Bitince ŞAH'da PİYON'da Aynı Kutuya Konur..
Bize Her yer *48
RouXeuoSs , Zorabi(Satılık , Oyun parası İle)
Bize Her yer *48
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama yanlış şey dediğimi düşünmüyorum
Yanlış Düşünüyorsunuz Bu Konuda. 18 Mart Çanakkale Zaferi Akşam Üzeri Güneş Batmadan Önce Kazanılmıştır bu Savaş . Dolayısıyla O Zaman Çanakkale Zaferi Anılıyor...BLackCOMPANY yazdı:Bugn 18 Mart Çanakkale Zaferinin Anma Günü Ve İKV ekibi Bunu 18.15'de Farkına Varıyor..Birde Türk Olacağız.Bunun 17 Mart gecesi 18 Mart a Girrken Yapılması Gerekiyor...Ekibe Yazık...
RouXeuoSs , Zorabi
İyi ForumlaR . .
SÜLEYMAN

ÖrGüLüxALTıNDaLx
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx (^)Ejder Asa
- BLackCOMPANY
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Ben bu konuyu böle platformların yöneticisi ile konuştum ve o an ( aksm üstü ) oldgu için değil özl Nedeni Oldgu İçin daha erken açamadıgı dile getirdi bende böle platformlarda neden 1 yönetici bulunuor dedim.Amacım Böle hassas konu , gün v.s daha önce farkına varmakSuLoOo yazdı:Yanlış Düşünüyorsunuz Bu Konuda. 18 Mart Çanakkale Zaferi Akşam Üzeri Güneş Batmadan Önce Kazanılmıştır bu Savaş . Dolayısıyla O Zaman Çanakkale Zaferi Anılıyor...BLackCOMPANY yazdı:Bugn 18 Mart Çanakkale Zaferinin Anma Günü Ve İKV ekibi Bunu 18.15'de Farkına Varıyor..Birde Türk Olacağız.Bunun 17 Mart gecesi 18 Mart a Girrken Yapılması Gerekiyor...Ekibe Yazık...
RouXeuoSs , Zorabi
İyi ForumlaR . .
SÜLEYMAN
RouXeuoSs , Zorabi
Oyun Bitince ŞAH'da PİYON'da Aynı Kutuya Konur..
Bize Her yer *48
Bize Her yer *48