ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !

Mesaj gönderen gadali »

yazdıkların çok güzel ve gayet mantıklı ama 2 yerde kafamın karıştığını söyleyebilirim. Açıkçası önce şunu söyliyeyim tarihçeyi sadece 1 kere okudum belki ordan bilmiyorumdur :D neyse sorum şu
1- GBM Serisi: Yaratıkları Temizlemek İçin Üretilmiş Büyü Gücü İle Çalışan Makinalar. (bknz. Kuklacı)
demişsin. Kuklacı makina mı oluyor yani ? Benim bildiğim eski beyaz büyücülerden olması gerekmiyor mu ?
2- de çemberlitaşta kullanmamız gereken itemler. Ki bence buda en önemli şeylerden biri :D İtemleri ona göre dizmek gerekiyor. Gaffar beyin hangi yetenekte daha usta olduğuna dair bir bilgi var mı tarihçede yada başka biyerde ? Gaffar bey çemberlitaşa gittiğine göre belki oradada o büyü iyi biliyonudur felan diye yani :D
Ama basit bir mantık yürütülürse fiziksel hasar en çok hasarı verecek diyorum. Çünkü kenana baktığımı zaman tamamen elektrik ile alakalı ve en çok elektrik hasarını yiyor. Şimdi semiha mıydı neydi ona bakarsak fiziksel hasara benzeyen bir alev topu görüyoruz. Belki bundada fiziksel hasar işler ne dersiniz :D
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

gadali yazdı:yazdıkların çok güzel ve gayet mantıklı ama 2 yerde kafamın karıştığını söyleyebilirim. Açıkçası önce şunu söyliyeyim tarihçeyi sadece 1 kere okudum belki ordan bilmiyorumdur :D neyse sorum şu
1- GBM Serisi: Yaratıkları Temizlemek İçin Üretilmiş Büyü Gücü İle Çalışan Makinalar. (bknz. Kuklacı)
demişsin. Kuklacı makina mı oluyor yani ? Benim bildiğim eski beyaz büyücülerden olması gerekmiyor mu ?
2- de çemberlitaşta kullanmamız gereken itemler. Ki bence buda en önemli şeylerden biri :D İtemleri ona göre dizmek gerekiyor. Gaffar beyin hangi yetenekte daha usta olduğuna dair bir bilgi var mı tarihçede yada başka biyerde ? Gaffar bey çemberlitaşa gittiğine göre belki oradada o büyü iyi biliyonudur felan diye yani :D
Ama basit bir mantık yürütülürse fiziksel hasar en çok hasarı verecek diyorum. Çünkü kenana baktığımı zaman tamamen elektrik ile alakalı ve en çok elektrik hasarını yiyor. Şimdi semiha mıydı neydi ona bakarsak fiziksel hasara benzeyen bir alev topu görüyoruz. Belki bundada fiziksel hasar işler ne dersiniz :D
Yok Hayır Kuklacı Derken Onların Çalışması İçin Gerekli Olan Büyü Gücünün Sağlanması Olayı...Kuklacının da Katkılarıyla Anlamında :)

Birde O Senin Tez Çürür Cinsten Buz Büyücüsü Buzdan Fazla Etkilenmiyor Mesela Sultanlar Elektrikten Fazla Etkilenmiyor Mesela Şamanlar Zehirden Etkilenmiyor Mesela...

Benim Ateş En Fazla Vuracak Tezim Yeni Bölge Gelmeden Önce Çıkarılan Reklamlarda Büyücülerin Elinde Barındırdığı Yetenekler İpucu Gibi Yanlışlık Payı Olsa Dahi...Bu Arada Gaffar Bey'de Kuklacının Öğrencilerinden-Arkadaşlarından Olduğu İçin Elektrik Büyüsünde Usta...

Kuklacınında Yeni Bölgelerde Karşımıza Çıkacağını Düşünürsek YILDIRIM Yeteneğine Karşı Dirençli Olmaları Gerekli...

E Metal Yaratıklar Falan Fizikselden de Etkilenmeyeceğine Göre Büyük İhtimalle ATEŞ Efsunu Yeniden Ön Plana Çıkacak (Sadece Tahmin ;) )
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Güzel çalışma fakat Görselle oyunu karsılastırırsak birçok şeyi karıştırır ve işin içinden cıkamayız :)
Resim
Görsel içerik
Resim
Oyun içeriği

Her zaman demişimdir diğer postlarımda göreniniz olmuştur görsel forum video vs. içerikleri abartıyorlar :)
Mekan Sultanahmet'ten Çemberlitaş'a cıkarken sağ tarafta kalıyor Türk ocağı nargile cafe :) Bu yolda suan tramvay hattı var fakat oyun içeriğinde tramvay hattının gidebilceği 2 yön var birisi karaköy bu şıkkımızı eliyelim ikincisi ise Eminönü Arz'ın Çocukları klan sancağında son buluyor Ama gerçek yaşantıda Çemberlitaş'a gelene kadar Sultanahmet camisi Ayasofya camisi ve At meydanı dediğimiz birçok tarihi mekanı birleştiren Yılanlı sütun Dikilitaşlar Yerebatan sarnıcı vb. oyun hikayesine katkda bulunacak yerler var. Nedense kesik kesik gidiyoruz :) Bekleyelim görelim .

Oyun hikayesinin geçtiği mekanlarla ilgili bilgiye ihtiyacı olanlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir. En nihayetinde Semtimdir yardımcı olurum :)
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

ProtectorDragon yazdı:Güzel çalışma fakat Görselle oyunu karsılastırırsak birçok şeyi karıştırır ve işin içinden cıkamayız :)
Resim
Görsel içerik
Resim
Oyun içeriği

Her zaman demişimdir diğer postlarımda göreniniz olmuştur görsel forum video vs. içerikleri abartıyorlar :)
Mekan Sultanahmet'ten Çemberlitaş'a cıkarken sağ tarafta kalıyor Türk ocağı nargile cafe :) Bu yolda suan tramvay hattı var fakat oyun içeriğinde tramvay hattının gidebilceği 2 yön var birisi karaköy bu şıkkımızı eliyelim ikincisi ise Eminönü Arz'ın Çocukları klan sancağında son buluyor Ama gerçek yaşantıda Çemberlitaş'a gelene kadar Sultanahmet camisi Ayasofya camisi ve At meydanı dediğimiz birçok tarihi mekanı birleştiren Yılanlı sütun Dikilitaşlar Yerebatan sarnıcı vb. oyun hikayesine katkda bulunacak yerler var. Nedense kesik kesik gidiyoruz :) Bekleyelim görelim .

Oyun hikayesinin geçtiği mekanlarla ilgili bilgiye ihtiyacı olanlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir. En nihayetinde Semtimdir yardımcı olurum :)
Konu Üzerinden Yardımcı Olursan Bizde Bilgilenmiş Oluruz Şimdiden Teşekkürler ;)
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen delgado »

Eline sağlık kardeşim güzel araştırmalar yapmışsın ;)
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NATHAN »

Journey arkadaşım katılıyorum; bence de o resimde ki ampfilikatörü olan şahıs kuklacı değil bir beyaz büyücü.
benim tamamen şahsi görüşüm ise;
Kuklacı çemberlitaş eklentisinde karşımıza çıkmayacak ya da kenan ve ya junon gibi baba patron olabilir.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

En sondaki telefon sesi teşkilat hattında devamlı bize görev veriyor tekrar konuşunca işin bittimi şimdi dinlen falan diyor onu temsilen yapılmış.Yani ben böyle düşünüyorum kuklacıyla falan alakası yok.
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

turkoxHAMSTER yazdı:En sondaki telefon sesi teşkilat hattında devamlı bize görev veriyor tekrar konuşunca işin bittimi şimdi dinlen falan diyor onu temsilen yapılmış.Yani ben böyle düşünüyorum kuklacıyla falan alakası yok.

Mümkündür Ben Kuklacının Yardımcısına Verdiği Görevi Yapıp Yapmadığını Kontrol Etmek Amacıyla Bu Telefonu Açtığını Düşünüyorum.

Tabi Yaratık Eski Model Çevirmeli Tuşları Olan Telefon Kullanıyorsa... :lol:
Kullanıcı avatarı
starMad
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen starMad »

Resim
Bu Resimdeki Kuklacı Olabilir Maskeli + Hafif Kambur Olduğu'da Tarihçede Yazıyor.
Azat Bey özellikle meclisin ve bazı kurumların yararsızlığının sırtlarına bir kambur teşkil ettiğinden yakınıyordu.
Azat Bey Kuklacı'ya söylüyor..Diye Biliyorum

Ve Konu Çok Güzel GHQSEN önceki konu'nuda inceledim gerçekten iyi bir araştırmacısın..
Altefdört
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

videonun sonunda eskiden konusma böyleydi sonra kaldırıldı son kısmı
-görevi bitirdinmi
-evet
BOOOmm
görevi bitiren kişi pert arkada iz bırakmıyor :)
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780

“Genel Etkileşim” sayfasına dön