Dükkana Bir Öneri !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxDeLiKRaLxX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Dükkana Bir Öneri !

Mesaj gönderen XxDeLiKRaLxX »

ottomanempire yazdı:
XxDeLiKRaLxX yazdı:Birşey daha eklemek istiyorum
şayetki yönetim metaryalleri akçeyle satmaya başlarsa artırıcıların hiçbir faydası olmayacaktır..
herkez gerekli sayıda metaryal alıp akçe almaktan kurtulacak:)
ama şans artırıcı öyle mi :)
%60 artırıcı alırsın 1 aylık ama o bir ay içinde birtane bile çıkmayabilir(!)
Yine alırsın
yine
yine

Teşekkürler
iyi forumlar.
Buna da şöyle çözüm bulunabilir. Dükkandan alınan materyallerin alışverişi engellenebilir. Böylelikle oyun içi maden alım satımı devam edecektir. Herkesin Dükkandan maden alacağını sanmıyorum. Böylelikle maden fiyatları da önemli seviyede düşecektir.
Haklısınız öneriniz çok güzel fakat sanırım ben yanlış anlattım
akçeye para harcayabilcek durumda olan oyuncu artırıcı yerine metaryellere para vericektir
yani şans artırıcıların alımı sıfırlanıcaktır değeri olmucaktır bunu anlatmak istedim
ama konunuzu destekliyorum dilediğiniz olur umarım

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

XxDeLiKRaLxX yazdı:
ottomanempire yazdı:
şayetki yönetim metaryalleri akçeyle satmaya başlarsa artırıcıların hiçbir faydası olmayacaktır..
Yine alırsın
yine
yine

Teşekkürler
iyi forumlar.
Buna da şöyle çözüm bulunabilir. Dükkandan alınan materyallerin alışverişi engellenebilir. Böylelikle oyun içi maden alım satımı devam edecektir. Herkesin Dükkandan maden alacağını sanmıyorum. Böylelikle maden fiyatları da önemli seviyede düşecektir.
akçeye para harcayabilcek durumda olan oyuncu artırıcı yerine metaryellere para vericektir
yani şans artırıcıların alımı sıfırlanıcaktır değeri olmucaktır bunu anlatmak istedim

İyi forumlar
Söylemek istediğinizi anladım. Benim söylemeye çalıştığım şey eğer satılan madenlerin alışverişi engellenirse artırıcıların alımının sıfırlanmayacağı. Çünkü bu şekilde oyun içinde maden ihtiyacı olan oyuncular yine olacaktır. Böylelikle artırıcı alımı sürecektir. Ayrıca bu şekilde yönetimin çok daha fazla para kazanacağını düşünüyorum. Artırıcılardan kazandıklarının çok daha fazlasını.. Desteğiniz için teşekkürler, iyi forumlar.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Güncel..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

ottomanempire yazdı:
XxDeLiKRaLxX yazdı:
ottomanempire yazdı:
Yine alırsın
yine
yine

Teşekkürler
iyi forumlar.

İyi forumlar
Söylemek istediğinizi anladım. Benim söylemeye çalıştığım şey eğer satılan madenlerin alışverişi engellenirse artırıcıların alımının sıfırlanmayacağı. Çünkü bu şekilde oyun içinde maden ihtiyacı olan oyuncular yine olacaktır. Böylelikle artırıcı alımı sürecektir. Ayrıca bu şekilde yönetimin çok daha fazla para kazanacağını düşünüyorum. Artırıcılardan kazandıklarının çok daha fazlasını.. Desteğiniz için teşekkürler, iyi forumlar.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Bunların gerçekleşmesi için toplu bir şekilde desteğe yollamalıyız.
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Redstrom »

Önerin Bence Mantıklı Olabilir.Şahşi Dusuncemde İlerleyen Dönemlerde Mutlaka Olur Çünkü Akçe Sattıracak Her türlü Öneri Dikkate Alınır.Dedıgın Gıbı Günlük İşe Giden Ancak 1-2 Saat Onlıne Olan Bırısı Icın Kolaylık Olabılır.Sonuçta Bir Çok Oyun Sunucundakı Maden ve Eşya Fiyatları Kafayı Yedi.50-100 milyonlar Havada Uçuşuyor.Herkesın Emeğine Saygım var Ama Akçe de GERÇEK PARA ile Alınıyor.Kimse Kimeseye Bedava Para Vermez Yani Para da Belirli Bir Emek Karsılıgı Kazanılır.O Nedenle Ortada Emek Harcanmadan Kazanılmış Bir Kazanım Olmaz.Mesela Para İle Alınan Bir Madenın O çara Bağlanıp Satılamaması Güzel Bir Fikir Hem Bu Şekilde Oyundaki Bazı Dengeler Bozulmamış Olur.
Redstrom
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

apomario yazdı:Bunların gerçekleşmesi için toplu bir şekilde desteğe yollamalıyız.
Kesinlikle. Herkes yollasın ki dikkate alınsın .. Desteğin için teşekkürler.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Redstrom yazdı:Önerin Bence Mantıklı Olabilir.Şahşi Dusuncemde İlerleyen Dönemlerde Mutlaka Olur Çünkü Akçe Sattıracak Her türlü Öneri Dikkate Alınır.Dedıgın Gıbı Günlük İşe Giden Ancak 1-2 Saat Onlıne Olan Bırısı Icın Kolaylık Olabılır.Sonuçta Bir Çok Oyun Sunucundakı Maden ve Eşya Fiyatları Kafayı Yedi.50-100 milyonlar Havada Uçuşuyor.Herkesın Emeğine Saygım var Ama Akçe de GERÇEK PARA ile Alınıyor.Kimse Kimeseye Bedava Para Vermez Yani Para da Belirli Bir Emek Karsılıgı Kazanılır.O Nedenle Ortada Emek Harcanmadan Kazanılmış Bir Kazanım Olmaz.Mesela Para İle Alınan Bir Madenın O çara Bağlanıp Satılamaması Güzel Bir Fikir Hem Bu Şekilde Oyundaki Bazı Dengeler Bozulmamış Olur.
Dengelerin bozulmayacak olması bir yana, bu uçuk maden fiyatlarınında bu yeniliğin gelmesiyle birlikte düşeceğine inanıyorum. Para konusunda da sonuna kadar haklısın. Teşekkürler.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Güncel.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

KESİNLİKLE KATILMIYORUM! OYUNDA ZAMAN HARCA SENDE DE OLSUN KISACASI EMEK!!!! PARAYLA ALIP EMEK VERMEDEN GÜÇLÜ OLMAMALIYIZ SİLAH YÜLKSETME NEYDESE BUNA HAYYIRRRRRRRRRRRRR!
ReGaLuaS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön