Ayrılık zor be Tılsım!
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ayrılık zor be Tılsım!
Allaha emanet ol Muhammed Ali dönüşünü bekliyoruz
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Yolun Açık Olsun...
Özletme Kendini Kardeşim ...
Özletme Kendini Kardeşim ...
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Selametle Muhammed kardeşim.
Mutluluklar ve başarılar dilerim.
Mutluluklar ve başarılar dilerim.
hayırlı olsun diyorum başka bir şey demiyorum en kısa sürede geri dönme dileğiyle m. ali karkaterinde ben olacam umarım sen gelene kadar hiç bir sorun olmadan devam ederiz söylediğin gibi iş ve ibadet daha önemli 
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
Selamlar,
Hepinize teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda aranızda olabilirim. Yanlız gitmeden bir kaç şeyi duyurmak istiyorum. Özellikle bana borcu olanlar dikkatlice okumaları rica olunur.
Borcu olupta şu tarihe kadar ödeyemeyenler; Lütfen en kısa zamanda bana veya MenziLLixKıtmir'e vermeleri rica olunur. Aşağıda yazılı olan karakterlerden başka hiç bir karakterim yok. Başka karakterlere vermeyininiz!.
[table]
[td]1. Esedullahşifa - Şifacı, 49 seviye
2. Kronicxesadullah - Savaşçı, 49 seviye
3. MenziLLixKıtmir - Savaşçı, 49 seviye[/td][/table]
Ayrıca daha gitmeden çakma karakterler açılmış. Sizlerden ricam bu tür yapılan terbiyesizlikleri foto alarak bu konuya veya foruma göndermeniz rica olunur. Kesinlikle ve kesinlikle kimseden İd veya Pw (hesap bilgileri) istemedim, istememde.
Oyun içerisindede bilindiği gibi sadece; Esedullahşifa [49 - Şifacı] ve Kronicxesadullah [49 - Savaşçı] karakterlerimden başka hiç bir karakterlerim yoktur!.
Ve son olarak önemli not eklemek istiyorum: Çakma karakterlerin vereceği rahatsızlıklardan mesul değilim. Dikkat etmeniz rica olunur.
Dua ve kardeşlikle kalma dileğiyle, yaradana emanet olun;
Muhammed Ali Ensar.
Hepinize teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda aranızda olabilirim. Yanlız gitmeden bir kaç şeyi duyurmak istiyorum. Özellikle bana borcu olanlar dikkatlice okumaları rica olunur.
Borcu olupta şu tarihe kadar ödeyemeyenler; Lütfen en kısa zamanda bana veya MenziLLixKıtmir'e vermeleri rica olunur. Aşağıda yazılı olan karakterlerden başka hiç bir karakterim yok. Başka karakterlere vermeyininiz!.
2. Kronicxesadullah - Savaşçı, 49 seviye
3. MenziLLixKıtmir - Savaşçı, 49 seviye[/td][/table]
Ayrıca daha gitmeden çakma karakterler açılmış. Sizlerden ricam bu tür yapılan terbiyesizlikleri foto alarak bu konuya veya foruma göndermeniz rica olunur. Kesinlikle ve kesinlikle kimseden İd veya Pw (hesap bilgileri) istemedim, istememde.
Oyun içerisindede bilindiği gibi sadece; Esedullahşifa [49 - Şifacı] ve Kronicxesadullah [49 - Savaşçı] karakterlerimden başka hiç bir karakterlerim yoktur!.
Ve son olarak önemli not eklemek istiyorum: Çakma karakterlerin vereceği rahatsızlıklardan mesul değilim. Dikkat etmeniz rica olunur.
Muhammed Ali Ensar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
aynısı senın ıcınde gecerlı ne kadar bırbırımızı tanımamıs olsakta allahe emanetsın
aynısı senın ıcınde gecerlı ne kadar bırbırımızı tanımamıs olsakta allahe emanetsın
Selam arkadaşkar..4-5 ayılığına oyunu bırakıyorum. herkes hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun. karakterlerime Sudeys girecektir(kp kasıyor). 5 ay sonra görüşmek üzere Tılsım.
Aşağıdaki karakterlerden başka karakterim yoktur, lütfen çakma karakterlere dikkat ediniz.
MenziLLixKıtmir = 49 lvl savaşçı
Kronicxkıtmır = 49 lvl büyücü
Son olarak kuzenimin dediği gibi...
Aşağıdaki karakterlerden başka karakterim yoktur, lütfen çakma karakterlere dikkat ediniz.
MenziLLixKıtmir = 49 lvl savaşçı
Kronicxkıtmır = 49 lvl büyücü
Son olarak kuzenimin dediği gibi...
Esadullah yazdı:Sizleri seviyorum Tılsım fakat; İş ve ibadetlerim, oyundan daha önemli!
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!