SUNUCU DOLU*
Re: SUNUCU DOLU*
TTnet abonesiyseniz tek şifre bilgilerinizle oyuna girin ve karakterlerinizi bu hesaba taşıyın sıkıntı kalmasın plus olmadan sıkıntısız oyuna girersiniz. Ücretsiz olarak avantajda veriyor zaten.
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]

PassanGers At NigHt [PaN]
Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .
Deadwalleyefsane
Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .
Deadwalleyefsane
ttnet in ayrıcalıgı kaldırıldı sanıyordum. plus olmayan hesapta giriste dolu diyor. bence 12 tl gozden cıkarmak zor degil. sıkıntı yasamaya deymez
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Peki msn yerine üye oldugumuz msn yi mi yazmamız lazım yani İKV 'deki cahrımızın msn si mi ???
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

- Rapid
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?

katılıyorum 12 tl için bu kadar sızlanmaya gerek yok. bazılartı bulamıyor demeyin. ikv yi kaldıracak bir bilgisayar ortalama en asagı 750 tl civarında. + sınırsız internet aylık 50 tl civarında + kullanılan elektrigi de hesaba katmak lazım. yani zevk için bunları yapıp 12 tl ye acımak olmaz bence.Rapid yazdı:yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?
+ bir çok ozellik bedava. hiç para yatırmadanda oynayabilirsiniz ama bu bazılarını sıkıntıya sokabilir. baska bedava olan seyler var onları denemelerini oneririm. parklardaki kumlar için para almıyorlar sanırım.
Parklarda oynadığın için kumların parasız olduğunu biliyorsun demek ki. Ve burada ki herkesin qörüşüne saygı göstermek zorundasın kısacası seni fazla qermez adamın plus alıp almayacağı 12 Tl senin için önemsiz bir miktar olabilir ama bazıları için önemli bir miktar :!:MoSTaR yazdı:katılıyorum 12 tl için bu kadar sızlanmaya gerek yok. bazılartı bulamıyor demeyin. ikv yi kaldıracak bir bilgisayar ortalama en asagı 750 tl civarında. + sınırsız internet aylık 50 tl civarında + kullanılan elektrigi de hesaba katmak lazım. yani zevk için bunları yapıp 12 tl ye acımak olmaz bence.Rapid yazdı:yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?
+ bir çok ozellik bedava. hiç para yatırmadanda oynayabilirsiniz ama bu bazılarını sıkıntıya sokabilir. baska bedava olan seyler var onları denemelerini oneririm. parklardaki kumlar için para almıyorlar sanırım.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dıstrıct Area
ılk zamanlar ttnete aktardım carı zaman geçtıkçe ttnetlere olan ayrıcalık kalktı .buyucum ttnet hesabında eskı sorun gene devam edıyor.
yaw arkadas anlamıyorum 1000 tl pc yever 50 tl her ay ttnet e ver 12 tl ikv ye vermiyorsa kimse kimseyi tutmuyor. parklardaki kumlar bedava biliyorum cunkusizin yasınızdan gectim balım. plusun en buyuk ayrıcalıgı beklemeden sunucuya girmek. ya alır girersinyada pc basında kriz gecirirsin. 12tl için aglamayın adamların hakkını verin. biraz tarafsız olun.IIxDRaCuLaxII yazdı:Parklarda oynadığın için kumların parasız olduğunu biliyorsun demek ki. Ve burada ki herkesin qörüşüne saygı göstermek zorundasın kısacası seni fazla qermez adamın plus alıp almayacağı 12 Tl senin için önemsiz bir miktar olabilir ama bazıları için önemli bir miktar :!:MoSTaR yazdı:katılıyorum 12 tl için bu kadar sızlanmaya gerek yok. bazılartı bulamıyor demeyin. ikv yi kaldıracak bir bilgisayar ortalama en asagı 750 tl civarında. + sınırsız internet aylık 50 tl civarında + kullanılan elektrigi de hesaba katmak lazım. yani zevk için bunları yapıp 12 tl ye acımak olmaz bence.Rapid yazdı:yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?
Bizim yaşımızdan henüz qeçememişsin eğer qeçseydin farkın fark edilirdi ki ben öyle bir durum qöremiyorum o yüzden kendini avutma. Bir de 12 Tl dediğim qibi senin için önemsiz bir miktar olabilir ama başkaları için önemli bir miktar.MoSTaR yazdı:yaw arkadas anlamıyorum 1000 tl pc yever 50 tl her ay ttnet e ver 12 tl ikv ye vermiyorsa kimse kimseyi tutmuyor. parklardaki kumlar bedava biliyorum cunkusizin yasınızdan gectim balım. plusun en buyuk ayrıcalıgı beklemeden sunucuya girmek. ya alır girersinyada pc basında kriz gecirirsin. 12tl için aglamayın adamların hakkını verin. biraz tarafsız olun.IIxDRaCuLaxII yazdı:Parklarda oynadığın için kumların parasız olduğunu biliyorsun demek ki. Ve burada ki herkesin qörüşüne saygı göstermek zorundasın kısacası seni fazla qermez adamın plus alıp almayacağı 12 Tl senin için önemsiz bir miktar olabilir ama bazıları için önemli bir miktar :!:MoSTaR yazdı:katılıyorum 12 tl için bu kadar sızlanmaya gerek yok. bazılartı bulamıyor demeyin. ikv yi kaldıracak bir bilgisayar ortalama en asagı 750 tl civarında. + sınırsız internet aylık 50 tl civarında + kullanılan elektrigi de hesaba katmak lazım. yani zevk için bunları yapıp 12 tl ye acımak olmaz bence.Rapid yazdı:yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz