SUNUCU DOLU*

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ILGAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: SUNUCU DOLU*

Mesaj gönderen ILGAR »

TTnet abonesiyseniz tek şifre bilgilerinizle oyuna girin ve karakterlerinizi bu hesaba taşıyın sıkıntı kalmasın plus olmadan sıkıntısız oyuna girersiniz. Ücretsiz olarak avantajda veriyor zaten.
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
cagatay00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen cagatay00 »

Resim
PassanGers At NigHt [PaN]

Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .

Deadwalleyefsane
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

ttnet in ayrıcalıgı kaldırıldı sanıyordum. plus olmayan hesapta giriste dolu diyor. bence 12 tl gozden cıkarmak zor degil. sıkıntı yasamaya deymez
Kullanıcı avatarı
alifurkanyalcin
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen alifurkanyalcin »

Peki msn yerine üye oldugumuz msn yi mi yazmamız lazım yani İKV 'deki cahrımızın msn si mi ???
Xali
alifurkanyalcin
speeder

O gemi gelecek..

Resim
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

Rapid yazdı:yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?
katılıyorum 12 tl için bu kadar sızlanmaya gerek yok. bazılartı bulamıyor demeyin. ikv yi kaldıracak bir bilgisayar ortalama en asagı 750 tl civarında. + sınırsız internet aylık 50 tl civarında + kullanılan elektrigi de hesaba katmak lazım. yani zevk için bunları yapıp 12 tl ye acımak olmaz bence.
+ bir çok ozellik bedava. hiç para yatırmadanda oynayabilirsiniz ama bu bazılarını sıkıntıya sokabilir. baska bedava olan seyler var onları denemelerini oneririm. parklardaki kumlar için para almıyorlar sanırım.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

MoSTaR yazdı:
Rapid yazdı:yapmayın arkadaşlar, plus o kadarda pahalı değil. tamam üç aylık kutu pahalı olabilir, ama bir aylık 12 lira verebilirsiniz değil mi?
katılıyorum 12 tl için bu kadar sızlanmaya gerek yok. bazılartı bulamıyor demeyin. ikv yi kaldıracak bir bilgisayar ortalama en asagı 750 tl civarında. + sınırsız internet aylık 50 tl civarında + kullanılan elektrigi de hesaba katmak lazım. yani zevk için bunları yapıp 12 tl ye acımak olmaz bence.
+ bir çok ozellik bedava. hiç para yatırmadanda oynayabilirsiniz ama bu bazılarını sıkıntıya sokabilir. baska bedava olan seyler var onları denemelerini oneririm. parklardaki kumlar için para almıyorlar sanırım.
Parklarda oynadığın için kumların parasız olduğunu biliyorsun demek ki. Ve burada ki herkesin qörüşüne saygı göstermek zorundasın kısacası seni fazla qermez adamın plus alıp almayacağı 12 Tl senin için önemsiz bir miktar olabilir ama bazıları için önemli bir miktar :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Sparow
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Dıstrıct Area

Mesaj gönderen Sparow »

ılk zamanlar ttnete aktardım carı zaman geçtıkçe ttnetlere olan ayrıcalık kalktı .buyucum ttnet hesabında eskı sorun gene devam edıyor.
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
MoSTaR yazdı:
Parklarda oynadığın için kumların parasız olduğunu biliyorsun demek ki. Ve burada ki herkesin qörüşüne saygı göstermek zorundasın kısacası seni fazla qermez adamın plus alıp almayacağı 12 Tl senin için önemsiz bir miktar olabilir ama bazıları için önemli bir miktar :!:
yaw arkadas anlamıyorum 1000 tl pc yever 50 tl her ay ttnet e ver 12 tl ikv ye vermiyorsa kimse kimseyi tutmuyor. parklardaki kumlar bedava biliyorum cunkusizin yasınızdan gectim balım. plusun en buyuk ayrıcalıgı beklemeden sunucuya girmek. ya alır girersinyada pc basında kriz gecirirsin. 12tl için aglamayın adamların hakkını verin. biraz tarafsız olun.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

MoSTaR yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:
MoSTaR yazdı:
yaw arkadas anlamıyorum 1000 tl pc yever 50 tl her ay ttnet e ver 12 tl ikv ye vermiyorsa kimse kimseyi tutmuyor. parklardaki kumlar bedava biliyorum cunkusizin yasınızdan gectim balım. plusun en buyuk ayrıcalıgı beklemeden sunucuya girmek. ya alır girersinyada pc basında kriz gecirirsin. 12tl için aglamayın adamların hakkını verin. biraz tarafsız olun.
Bizim yaşımızdan henüz qeçememişsin eğer qeçseydin farkın fark edilirdi ki ben öyle bir durum qöremiyorum o yüzden kendini avutma. Bir de 12 Tl dediğim qibi senin için önemsiz bir miktar olabilir ama başkaları için önemli bir miktar.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz

“Genel Sohbet” sayfasına dön