Sığınak
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak
500 yetmez sallıyorByefsane yazdı:Şifacıyı bildikten sonra 500 şifa bilqisi bile yeter sana sadece iyi bil.
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Terbiyeci yazdı:500 yetmez sallıyorByefsane yazdı:Şifacıyı bildikten sonra 500 şifa bilqisi bile yeter sana sadece iyi bil.
zamanında 400+ ile kenanı çok kestim önemli olan paniklememek
Sunucu: Eminönü
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Doğrudur Byefsane ye hitaben yazdım takılmak için.ILGAR yazdı:Terbiyeci yazdı:500 yetmez sallıyorByefsane yazdı:Şifacıyı bildikten sonra 500 şifa bilqisi bile yeter sana sadece iyi bil.
zamanında 400+ ile kenanı çok kestim önemli olan paniklememek
Yoksa Kenan, Motor ve Düşünen olmasa bana göre şifacıya bile gerek yok
AteşSalih -- TERBİYECİ
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Komikmisin yoksa ölemi görnmeye çalışıyorsn kenan motor düşünen olmasaymş ne kaldı oyun olmasın bence şifacıya hiç gerek kalmaz nasıl ya yaratıcı demi seninki kadar olmasa da seninkiyle yarışır delileri oynatabilcekmsn bir vurusnda 2 3 bn yiyince otur dol hergrptan sonra 1 dk gerek yokmuş
Şifacının kudretli elleri arasında iyileşiyorsunuz ve şimdi şifacıya ihtiyaç bile yok diyosunuz. Ben size sadece gülerim 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaş öncelikle efendi gibi cevap yazmayı öğrenmelisin.FeArOfNiGhT yazdı:Komikmisin yoksa ölemi görnmeye çalışıyorsn kenan motor düşünen olmasaymş ne kaldı oyun olmasın bence şifacıya hiç gerek kalmaz nasıl ya yaratıcı demi seninki kadar olmasa da seninkiyle yarışır delileri oynatabilcekmsn bir vurusnda 2 3 bn yiyince otur dol hergrptan sonra 1 dk gerek yokmuş
Anlatmak istediğim şey şifa büyünün önemi yok zaten, şahsen şifamızın işi olduğu için motorun ilerisine kadar şifasız kesmiş biriyim. Senin kafana yatmıyor ise yatmasın, hakaret etmene gerek yok.
1 senedir neredeyse sadece şifa karakteri kullanan biriyim şifa benim için oyunda her şey demek zaten.IIxDRaCuLaxII yazdı:Şifacının kudretli elleri arasında iyileşiyorsunuz ve şimdi şifacıya ihtiyaç bile yok diyosunuz. Ben size sadece gülerim
Dikkatini çekerim dediğim yerlerde şifaya ihtiyaç olmadan kesebiliyoruz diyorum, siz gülsenizde ben hala diyorum çünkü zor değil şifasız kesmek, deneyin görün.
AteşSalih -- TERBİYECİ
:shock: :shock: Kenan görevinden İbni Cevriye Mor eldiven veriyor onu tak. İbni cevo yzk kolye alırsın kadim kesmeye çalış ibni cevriye ayak alırsın şaheser uretmiceksen kadim zaten cok fazla eder satarsın ibni çift item (istersen) ceket ve pant alırsın bi de m2 şifa. ibni hint sopası satan çok onu giy sürekli motor kenan at elbet bi ibni cevo mor asa duser. git onu yukselt biraz daha kenan at. Fundi yüzük veya kolye düşür hemen git migrata alırlar zaten migrattan da zırh düşürürsün(şanslıysan). İbni cevriye pant filan duser Full mor olursun patlar gider :twisted: :twisted:

Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
Şifasız kesebilecek kişinin çok tecrübeli ve bir o kadarda sağlam olması gerekir aksi takdirde en ufak bir hata tüm grubun ölmesine neden olur biz bu olasılığı yok etmek için şifacı'ya ihtiyac duyuyoruz ama bazen şifa olsa bile aksilikler olabiliyo buda qruptakilerin acemiliğinden kaynaklanıyo.... :!:Terbiyeci yazdı:Arkadaş öncelikle efendi gibi cevap yazmayı öğrenmelisin.FeArOfNiGhT yazdı:Komikmisin yoksa ölemi görnmeye çalışıyorsn kenan motor düşünen olmasaymş ne kaldı oyun olmasın bence şifacıya hiç gerek kalmaz nasıl ya yaratıcı demi seninki kadar olmasa da seninkiyle yarışır delileri oynatabilcekmsn bir vurusnda 2 3 bn yiyince otur dol hergrptan sonra 1 dk gerek yokmuş
Anlatmak istediğim şey şifa büyünün önemi yok zaten, şahsen şifamızın işi olduğu için motorun ilerisine kadar şifasız kesmiş biriyim. Senin kafana yatmıyor ise yatmasın, hakaret etmene gerek yok.
1 senedir neredeyse sadece şifa karakteri kullanan biriyim şifa benim için oyunda her şey demek zaten.IIxDRaCuLaxII yazdı:Şifacının kudretli elleri arasında iyileşiyorsunuz ve şimdi şifacıya ihtiyaç bile yok diyosunuz. Ben size sadece gülerim
Dikkatini çekerim dediğim yerlerde şifaya ihtiyaç olmadan kesebiliyoruz diyorum, siz gülsenizde ben hala diyorum çünkü zor değil şifasız kesmek, deneyin görün.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
benim karakterin şifası 900 ama ben kenanda kestim motorda kestim düşünende kestim her zaman beni aldılar gruba