Sığınak

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sığınak

Mesaj gönderen Byefsane »

Şifacıyı bildikten sonra 500 şifa bilqisi bile yeter sana sadece iyi bil.
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Terbiyeci »

Byefsane yazdı:Şifacıyı bildikten sonra 500 şifa bilqisi bile yeter sana sadece iyi bil.
500 yetmez sallıyor :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
ILGAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ILGAR »

Terbiyeci yazdı:
Byefsane yazdı:Şifacıyı bildikten sonra 500 şifa bilqisi bile yeter sana sadece iyi bil.

zamanında 400+ ile kenanı çok kestim önemli olan paniklememek
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ILGAR yazdı:
Terbiyeci yazdı:

zamanında 400+ ile kenanı çok kestim önemli olan paniklememek
Doğrudur Byefsane ye hitaben yazdım takılmak için.
Yoksa Kenan, Motor ve Düşünen olmasa bana göre şifacıya bile gerek yok :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen FeArOfNiGhT »

Komikmisin yoksa ölemi görnmeye çalışıyorsn kenan motor düşünen olmasaymş ne kaldı oyun olmasın bence şifacıya hiç gerek kalmaz nasıl ya yaratıcı demi seninki kadar olmasa da seninkiyle yarışır delileri oynatabilcekmsn bir vurusnda 2 3 bn yiyince otur dol hergrptan sonra 1 dk gerek yokmuş
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Şifacının kudretli elleri arasında iyileşiyorsunuz ve şimdi şifacıya ihtiyaç bile yok diyosunuz. Ben size sadece gülerim ;)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

FeArOfNiGhT yazdı:Komikmisin yoksa ölemi görnmeye çalışıyorsn kenan motor düşünen olmasaymş ne kaldı oyun olmasın bence şifacıya hiç gerek kalmaz nasıl ya yaratıcı demi seninki kadar olmasa da seninkiyle yarışır delileri oynatabilcekmsn bir vurusnda 2 3 bn yiyince otur dol hergrptan sonra 1 dk gerek yokmuş
Arkadaş öncelikle efendi gibi cevap yazmayı öğrenmelisin.
Anlatmak istediğim şey şifa büyünün önemi yok zaten, şahsen şifamızın işi olduğu için motorun ilerisine kadar şifasız kesmiş biriyim. Senin kafana yatmıyor ise yatmasın, hakaret etmene gerek yok.

IIxDRaCuLaxII yazdı:Şifacının kudretli elleri arasında iyileşiyorsunuz ve şimdi şifacıya ihtiyaç bile yok diyosunuz. Ben size sadece gülerim ;)
1 senedir neredeyse sadece şifa karakteri kullanan biriyim şifa benim için oyunda her şey demek zaten.
Dikkatini çekerim dediğim yerlerde şifaya ihtiyaç olmadan kesebiliyoruz diyorum, siz gülsenizde ben hala diyorum çünkü zor değil şifasız kesmek, deneyin görün.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yasakask1 »

:shock: :shock: Kenan görevinden İbni Cevriye Mor eldiven veriyor onu tak. İbni cevo yzk kolye alırsın kadim kesmeye çalış ibni cevriye ayak alırsın şaheser uretmiceksen kadim zaten cok fazla eder satarsın ibni çift item (istersen) ceket ve pant alırsın bi de m2 şifa. ibni hint sopası satan çok onu giy sürekli motor kenan at elbet bi ibni cevo mor asa duser. git onu yukselt biraz daha kenan at. Fundi yüzük veya kolye düşür hemen git migrata alırlar zaten migrattan da zırh düşürürsün(şanslıysan). İbni cevriye pant filan duser Full mor olursun patlar gider :twisted: :twisted: :o :o
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Terbiyeci yazdı:
FeArOfNiGhT yazdı:Komikmisin yoksa ölemi görnmeye çalışıyorsn kenan motor düşünen olmasaymş ne kaldı oyun olmasın bence şifacıya hiç gerek kalmaz nasıl ya yaratıcı demi seninki kadar olmasa da seninkiyle yarışır delileri oynatabilcekmsn bir vurusnda 2 3 bn yiyince otur dol hergrptan sonra 1 dk gerek yokmuş
Arkadaş öncelikle efendi gibi cevap yazmayı öğrenmelisin.
Anlatmak istediğim şey şifa büyünün önemi yok zaten, şahsen şifamızın işi olduğu için motorun ilerisine kadar şifasız kesmiş biriyim. Senin kafana yatmıyor ise yatmasın, hakaret etmene gerek yok.

IIxDRaCuLaxII yazdı:Şifacının kudretli elleri arasında iyileşiyorsunuz ve şimdi şifacıya ihtiyaç bile yok diyosunuz. Ben size sadece gülerim ;)
1 senedir neredeyse sadece şifa karakteri kullanan biriyim şifa benim için oyunda her şey demek zaten.
Dikkatini çekerim dediğim yerlerde şifaya ihtiyaç olmadan kesebiliyoruz diyorum, siz gülsenizde ben hala diyorum çünkü zor değil şifasız kesmek, deneyin görün.
Şifasız kesebilecek kişinin çok tecrübeli ve bir o kadarda sağlam olması gerekir aksi takdirde en ufak bir hata tüm grubun ölmesine neden olur biz bu olasılığı yok etmek için şifacı'ya ihtiyac duyuyoruz ama bazen şifa olsa bile aksilikler olabiliyo buda qruptakilerin acemiliğinden kaynaklanıyo.... :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ozorbao
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ozorbao »

benim karakterin şifası 900 ama ben kenanda kestim motorda kestim düşünende kestim her zaman beni aldılar gruba

“Şifacı” sayfasına dön