Bu fikiRe katıLıyoRum , çoğu oyuncuLaR 3 adet buLunan kaRakteR tRansfeR hakkını kuLLandıkLaRından doLayı aktarım yapamıyoLaR ve bu duRumdan çoğu oyuncu hem şikayetçi , hem mağduR duRumda . biRçok kez ek kaRakteR aktaRım hakkı taLep ediLdi ama veRiLen cevap şuanda böyLe biRşey mümkün değiL , demek oLdu .
Dükkan'da +10 Şikayet Hakkı biLe mevcutken oyuncuLaRımızın Daha fazLa ihtiyacı oLan kaRakteR aktaRım hakkı neden mevcut oLmasın ki ? İnşaLLah İKV YÖNETİMİ çoğu oyuncunun bu isteğini yeRine getiReRek bizLeRi hoşnut tutaRLaR .
--ayRıca biR aRkadaş böyLe bi ekLenti geLdiğini söyLemiş Dükkan'a ancak böyLe biR ekLenti göRemedim ben , sanıRım şakacı biRisi kendisi
Henüz karakter aktarımı gelmemiş. Birçok kişiden şu sözü de cok duyar oldum. " oyun ücretsizdi şimdi ücretsiz hali nerde kaldı?" Oyunu indirmek bedava.Oyuna üyelik bedava.Oyun için her ay belli bi para ödemiyorsunuz.
Sizin kendi tercihiniz doğrultusunda ek özellik için plus(ayrıcalıklı) paket yada akçe alabilirsiniz.Bu zorla değil tamamen kişinin kendi isteğine bağlı... E herkes alıyor,alanlar güçlü oluyor,ben almazsam zevki olmuyor... Biliyorum ki oyunu oynayan oyuncuların %85i öğrenci kesimi ancak oyun kurucuları bunu öğrenciler oynayacak diye düşünerek tasarladılar bence.Çünkü ufak bi hesap yapılırsa,
3 aylık plus + isim değiştirme üyelik al'dan 29,90TL.30tl desek aylık 10tl eder.üstelik üyelik alda öğrenci olsun olmasın kredi kartınız yoksa ptt den havale de yapabiliyorsunuz.
Akçe ise anlaşmalı gsm operatörünü kullanmıyorsanız çevrenizdeki bi arkadasınıza TL yukleyerek işleminizi yapabilirsiniz. E benim verecek gerçek param yok,ailem 2-3 tl harclık anca veriyor diyenler de var.
Bu sözü söyleyen kişilerde gördügüm kadarıyla vakitlerinin cok olmasından belli ki oyunda maden,materyal olsun efsunlu eşya olsun ellerinde bolca yeterince var zaten gerçek para ile alışveriş yapamayanlar , oyunda her ne kadar herşey paralı oldu dese de bi plus yada 1000 akçe için 50m yada 2 menekşe filan verebiliyor cok rahatca...
zaten bu akçe sistemi vakti olmayan kişiler icin getirildi bence. maden arttırıcı ve gb arttırıcılar ne derece etkili bilemiyorum ama benim fikrim bu.
Almak zorunda değilsiniz,almak zorunda olmadıgınız şeyler icin oyun paralı oldu demeyin lütfen.İsmini veremediğin bazı oyunlar gibi ikv de kalkıp her ay xx $ yatırıp sadece üyelik için ödeme yapılmıyor
arkadaşlar sakin olun öncelikle
1hafta önce desteğe mesaj attım ve gelen mesaj
Sorum:
İyi günler ikv dükkana aktarım hakkı gelcekmi?
Cevap:
''İkv Dükkan oyunculardan gelen talepler doğrultusunda yenilenmektedir.İsteğiniz şuan yapım aşamasında ve gelmesi garanti.Lütfen duyuruları takip ediniz.İKV DESTEK TAKIMI''
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011