ARZ VE LODOS Klanlarına çagrı

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: ARZ VE LODOS Klanlarına çagrı

Mesaj gönderen Reader »

aslangralx yazdı:Utanmadan bide mega yardımcı oluyo ayağına girmişsiniz onların yüzünden bugün klandan çıkmak zrounda kaldım. Boşyere uğraşmayalım anlaşma insanlarla yapılır itlerle değil bundan sonra klana girmeyi düşünmüyorum bi daha karşı karşıya gelmeyiz ama yinede yazmak istedim megalar ve bazı choosenler kadar onursuz insanlar görmedim. Herkese iyi oyunlar
sen koca bi loncayı yargılacağına önce bir kendine bak oyunda ne zaman görsem herkese dalıyorsun kesemeyince kaçıyorsun bu kadar ezik bir adamsın kesilmeyi hakediyorsun tam bir eziksin ezik.
Reader
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

Reader yazdı:
aslangralx yazdı:Utanmadan bide mega yardımcı oluyo ayağına girmişsiniz onların yüzünden bugün klandan çıkmak zrounda kaldım. Boşyere uğraşmayalım anlaşma insanlarla yapılır itlerle değil bundan sonra klana girmeyi düşünmüyorum bi daha karşı karşıya gelmeyiz ama yinede yazmak istedim megalar ve bazı choosenler kadar onursuz insanlar görmedim. Herkese iyi oyunlar
sen koca bi loncayı yargılacağına önce bir kendine bak oyunda ne zaman görsem herkese dalıyorsun kesemeyince kaçıyorsun bu kadar ezik bir adamsın kesilmeyi hakediyorsun tam bir eziksin ezik.
kesemeyşnce kaçamıyorki onu yatıramayanı vaandaşlıktan atıyorlr :D
aslangralx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aslangralx »

orda en az 30 tane lodos ben ve biri daha vardı 2 arz vardık hiç kimseye bulaşmadımda megalaramı bulaştım insan olun insan bide geçip şurda yorum yazmışsınız utanmadan yüzsüz herifler sizin gibilerle omuz omuza durmaya çalışanda kabahat birgün geçti hala görüyoruz diğer serverlarda hidra midra kalmadı bizimkiler hala birbirini yemekle meşgul aynen böyle devam edin

“Genel Sohbet” sayfasına dön