Çok önemli bir sorun TTNET hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
javocu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Çok önemli bir sorun TTNET hatası

Mesaj gönderen javocu »

Eğer TTNET ikinci bir hesap açılmasına izin verirse bunun için ADSL numarası açılmaması gerekir.O zamanda TTNET abonesi olup olmayan herkes hesap açar ve plus paketi faturaya gelmez.Bu işin tek çözülmesinin yolu budur.Çünkü ikinci bir TTNET hesabı zaten açılamaz.
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serkannnn »

javocu yazdı:Bu dediğin suçtur.Zira bunu uygulayan bir firma insanların oyuna girmesini engellemiş olur.Yöneticilerin karakterleri cezalandırma hakkı vardır sahiplerini değil.Hiçbir oyunda kişinin bir daha girmemesi söz konusu değildir.Karakterler cezalandırılır.Sen oyunda X çarı ile süresiz bloklanıp xx çarı açarsan GM seni görünce aaa bu x bunun girmesi yasak diyip yine blok atamaz.O sadece suç işleyen hesabı engeller.Ama TTNET'de hesabı engellemek komedi olduğu için bu önerimin dikkate alınması gerekir.
Zaten hiçbir GM xx çarına sebepsiz blok atmaz. Demek istediğim sürekli aynı şekilde oyunun huzurunu bozan kişilerin bloklanması. Kaldı ki engellenme diye birşey söz konusu değil, sadece ttnet avantajlarından yararlanamaması... Gerçekten oyunda kalmak ttnet hesabı üzerinden oynamak istiyorsa söz ve hareketlerine dikkat etmesi gerekir.
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
javocu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen javocu »

Konuyu başka yerlere çekmeyelim ben öneri yaptım sorun-çözüm ortada.Serkannn sen böyle düşünüyorsan senin fikrin.Bunu uygulayabilecek konuma gelirsen yaparsın.Şuan ben yöneticilerden cevap bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

javocu yazdı:Konuyu başka yerlere çekmeyelim ben öneri yaptım sorun-çözüm ortada.Serkannn sen böyle düşünüyorsan senin fikrin.Bunu uygulayabilecek konuma gelirsen yaparsın.Şuan ben yöneticilerden cevap bekliyorum.
Başka yere çektiğim yok. Sen bir öneri yaptın ben de yorum yaptım. Herkesin kendi fikri
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

TTnet ten tek hesap alınması Hata değildir. eski forumdada bu konu hakkında Gm yanıt verdi. TTnet tarafından desteklenen 1 adres devam edecektir.Eğer siz süresiz ban alırsanız ki bunu almak için baya uğraşmanız lazım olmucak işler edilmicek sözler etmeniz lazım ... zaten bunları yapıpda oyundan banlanırsanız hak etmiş olursunuz !

- TTnetten tek mail adresi uygulaması devam edecektir...
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ORHANBEY yazdı:TTnet ten tek hesap alınması Hata değildir. eski forumdada bu konu hakkında Gm yanıt verdi. TTnet tarafından desteklenen 1 adres devam edecektir.Eğer siz süresiz ban alırsanız ki bunu almak için baya uğraşmanız lazım olmucak işler edilmicek sözler etmeniz lazım ... zaten bunları yapıpda oyundan banlanırsanız hak etmiş olursunuz !

- TTnetten tek mail adresi uygulaması devam edecektir...
Nihayet beni anlayan birisi ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Breeze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Breeze »

#'.Çok iyi bir noktaya değindin.Çok qüseL bir açık.KatıLıyorum ve sonuna kadar arkandayım
YapıLan her savaşta bir çıkar ve de imzaLanan her barışta bir zarar var

Breezex
Kanunxscavanger
Kullanıcı avatarı
Thunderbird
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Thunderbird »

Bir hatamı... tartışılır ama olmadığını düşünüyorum.Bilinçli yapımış bir iş.
SANCAK/ŞİFACIBABA
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

Thunderbird yazdı:Bir hatamı... tartışılır ama olmadığını düşünüyorum.Bilinçli yapımış bir iş.
MisaL 1- benım 4 farklı üyeliğimde toplamda 16 char var.Ben bu charların hepsini nasıl olacakta ttnete geçireceğim.?
MisaL 2- Benım Ailemde toplamda bu oyunu oynayan kişi sayısı 3. Hepimizin farklı üyelikleri var. 3 kişide TTNET 'e geçmek istiyor. Hangimiz Geçeceğiz ?
Misal 3- Devamlı İnternet Cafeden bu oyunu oynayanlar nasl TTNET'e geçecekler. ? İnternet Cafe Sahibi 1 kişiye üyelik verdi diyelim , diğer müşterilere hangi üyeliği verecek ?
Önemli: Bahsettiğim bu kişiler, Sobee'nın MYNET ile sözleşmesi bittiğinde Nereye Başvuracaklar Ne yapacaklar ?
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
Kullanıcı avatarı
Gltsry
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı