"HİDRA EKLENTİSİ"

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: "HİDRA EKLENTİSİ"

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Kullgeretta yazdı:Arkadaşlar anlamıyorum nden hep böyle bir beğenmemezlik var :) KO denilen M2 denilen dandirik oyunalra yapılan masraf ve kalitesi ortada ! İKV kat kat daha az kişilerle daha kısıtlı bütçyle yapıldı v ekalitesi ortada Piyasada böyle kaliteli oyun sayısı az !
Çünkü; bu oyun ko mu bu yetenekler ne böle bu oyun ko mu şu niye böyle bu özellik m2 dede mevcut kaldırın şunu oyundan gibi gibi şeylerden dolayı :D
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

ARkadaşlar az sabredin çok az kaldı...
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
Essoperagma
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Essoperagma »

WalTRaN yazdı:yeni er meydanını ciddi ciddi seven varsa bence onun bi doktora gitmesi gerekir
katılmıyorum. er meydanları bu yenilik sayesinde doldu bence.
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Essoperagma yazdı:
WalTRaN yazdı:yeni er meydanını ciddi ciddi seven varsa bence onun bi doktora gitmesi gerekir
katılmıyorum. er meydanları bu yenilik sayesinde doldu bence.
Waltran doktora randevuyu sen al artık :) Biz bu ermeydanını seviyoruz sevmyeen varsada saygı duyarım ;)
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Kullgeretta yazdı:
fenomen yazdı:
Kullgeretta yazdı:Arkadaşlar anlamıyorum nden hep böyle bir beğenmemezlik var :) KO denilen M2 denilen dandirik oyunalra yapılan masraf ve kalitesi ortada ! İKV kat kat daha az kişilerle daha kısıtlı bütçyle yapıldı v ekalitesi ortada Piyasada böyle kaliteli oyun sayısı az !
oyunun 49 lvl olmasını 2 yıl bekledık neredeyse ama pek ıstedıgımızı bulamadık
aradan 7-8 a gectı sadece em ler hedıyelı oldu oda pek sevılmedı
ve hıdra eklentısı gelıyor ama yıne ıstedıgımızı bulamucaz gıbı
cunkı yenı sılahlar onceden alan kısılere gore fazla fark etmıyor dıyorlar
yenı grup bolgelerınde ıstedıgımızı buluruz ınsallah

Dostum hepimizin isteği aynı şey zaten ..
Oylama sonuçlarında zaten göreceğiz yeni Ermeydanının sevilip sevilmediği konusunu :)
Hidra'nın pek kötü olacağını sanmıyorum .. Hele ki Sığınak ve Miğratlar geldimi tamamdır :)

BU Begenmemezlık degıl arkadasım .. Aldıgın bır hızmet var daha ıyı olması ıcın onerıde bulunuyorsun haa sallıyan varmı yok oda ayrı mesele ama bız genede Tuketıcı olarak begendıgmızı begenmedıgımız ve ısteklerımız saygı cercevesınde ıletıcez...Dınlenır uygulanır veya ders cıkarılır o karsıdakı ısletmenın yonetımın kaltesı ve anlayısı ıle alakalı topu hep elestırenlere atmıyalım :) Ulkede nedense hep bır muhalefet muhalefet olma gudusu olusturulmus bırını elestırsen haklı ol haksız ol neden elestırıyorsun.. begenmıyorsan cek gıt dıyorlar.. Bu bır laf anca bır ısı beceremıyenler saklandıkları bahanenın kılıfı olur :)
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Merhabalar ;

İKV sitesinde banner de 5 6 cümle ve sonra HİDRA Resmi vardı.Az önce baktımda onun yerini bir ayak mıdır bilmem, el, kol mudur bilmem birşey gelmiş bişeyi simgeliyor olmasın. ;)
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

er meydanının dolup dolmaması umrumda bile değil

biri gelir karşı tarafı satın alır ex kasar

biri gelri bilebile savaştan kaçar

zar zor ayda yılda bi adam gibi grup bulur savaş kazanırsın hediye direnç item gelir

kpli er meydanları olsa ne güzel kimsekaçamaz yemez çünkü girende zaten adam gibi adam olur
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

M2 yi bilmem ama KO için dandirik dediğinin farkındamsın. bana gore grafik bakımından etkinlik bakımından daha iyi bir oyun KO: Şimdi dersinki bana o zmn git onu oyna. hemen cvp vereyim bu oyunu oynamam için baska sebepler var. Ama kalite bakımındna İkv nin daha yol alması gerekir kardeşim.
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

bence M2 de KO da hayal ürünü gibi bir amaç yok ama İKV İstanbul sokaklarında oynanan ve istanbulu kurtarmayı amçlayan bir oyun bence İKV ötekilere göre daha iyi çünkü daha lwller düşük lwller 89-99 olsun görürsünüz biraz sabredin bu yöneticilerde insan bütçe kısıtlı böle bir oyunu çıkarmaları mucize gibi bişeyken çıkarmışlar ve bence öteki online oyunlara bin basar he ötki oyunlar neden kazanıyor çünkü oyun dünya çapında ün yapmış o yüzden daha İKV gelişme çağında her şey düzelir zamanla sabır edin ve bekleyin.........
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

bekleyın dıyorsunuz nereye kadar beklıcez
oyunda yapıcak bısı kalmadı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames