SiLah yükseLtme [ Ashab hakkında ]
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: SiLah yükseLtme [ Ashab hakkında ]
Arkadaslar sımdı Ashabın Hem ıyılestırme buyusu hemde zehır hasarı 2 katına cıkarsa dıger sınıflara haksızlık olur.Neden Ashabın 2 efsunu 2 katına cıkarılıyorda Obur sınıfların Tek efsunu 2 katına cıkarılsınkı ?.Eğer ki Buyu sıfa yerıne Zehır hasarı 2 katına cıkarılsaydı çoğu kısı ashab yukseltmezdi.Bence en uygunu bu sekıli.
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Selamlar;
Bu konu hakkında yazmadan geçemeyeceğim. İlk karakterim olan ve oyanakatan zevk aldığım şifacıma ilk şaheserim Ashabı ürettim ve pişmanlık yaşadım.Kudret rejenerasyonu haricinde ordaki hiçbirşey şifanın "Aman olmazssa olmazı" 'değil.
Büyücümde ise 2 dönem var Ejderden öncesi ve Ejderden sonrası. Heleki silah yükseltme ile birlikte büyücüde tüm büyüler*2 oldu ki yanıma bile yaklaşamadan bir çok şeyi rahatlıkla kesebiliyorum.
İsterdimki aynı şeyi şifacım içinde söylüyebileyim.Ashabdan önce ve ashabdan sonra diye.Ne yazıkki şifacımı 39 levelki zamanlar kadar sevmiyorum (üstü full mor, nadide ve şaheser olmasına rağmen)
Bu yüzden şifacımın silahını yükseltmek anlamsız geliyor...
Bu konu hakkında yazmadan geçemeyeceğim. İlk karakterim olan ve oyanakatan zevk aldığım şifacıma ilk şaheserim Ashabı ürettim ve pişmanlık yaşadım.Kudret rejenerasyonu haricinde ordaki hiçbirşey şifanın "Aman olmazssa olmazı" 'değil.
Büyücümde ise 2 dönem var Ejderden öncesi ve Ejderden sonrası. Heleki silah yükseltme ile birlikte büyücüde tüm büyüler*2 oldu ki yanıma bile yaklaşamadan bir çok şeyi rahatlıkla kesebiliyorum.
İsterdimki aynı şeyi şifacım içinde söylüyebileyim.Ashabdan önce ve ashabdan sonra diye.Ne yazıkki şifacımı 39 levelki zamanlar kadar sevmiyorum (üstü full mor, nadide ve şaheser olmasına rağmen)
Bu yüzden şifacımın silahını yükseltmek anlamsız geliyor...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
sole soyliyim sifacı&sifacı ws lerinde sifacılar direnclerini 15 leyip zırhlarını 70 yaparlar ve 250 direnc puanını zehire verirler (cent ve ashab) hasarları zehir olduğu için suan max hasar bas agrısı ile ws atmak daha mantıklı ama kudret yonunden bi eksiği var onunda. bu sifa ws lerinde ama savascı ve buyucu ws sinde ashab gerekli.LeoNaRR yazdı:SeLamın aleykum oyunu takıp edemıorum bayadır, akce sıstemı gelmıs sılah yukseltme olayında savaşcıların maxı 2 kat , buyuculerın buyusu 2 kat sıfacıların ıyıLeştırmesı 2 kat, artmıs. bu durumda karekter dengesı bozuLuoR. saten bozuk ıyıce bozuLmus oLuoR. ws le urasacan sıfacılar her zaman hasar ıster hasarımızı 2 kart artırıcak bı sılah yukseLtme lazım bıze bızde kullanaLım sılah yukseLtme .... Sıfacı karekterıyle urasmayan arkadaşlar boş boş yorum atmasın anlayanlarla tartısmaya her zaman acıkım sıfacıyı sadece DESTEK BOŞ kesımlerınde kullandırmaya yonlendıren YONETIMI kınıyorum![]()
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- BasaranKaraali
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
LeoNaRR yazdı:SeLamın aleykum oyunu takıp edemıorum bayadır, akce sıstemı gelmıs sılah yukseltme olayında savaşcıların maxı 2 kat , buyuculerın buyusu 2 kat sıfacıların ıyıLeştırmesı 2 kat, artmıs. bu durumda karekter dengesı bozuLuoR. saten bozuk ıyıce bozuLmus oLuoR. ws le urasacan sıfacılar her zaman hasar ıster hasarımızı 2 kart artırıcak bı sılah yukseLtme lazım bıze bızde kullanaLım sılah yukseLtme .... Sıfacı karekterıyle urasmayan arkadaşlar boş boş yorum atmasın anlayanlarla tartısmaya her zaman acıkım sıfacıyı sadece DESTEK BOŞ kesımlerınde kullandırmaya yonlendıren YONETIMI kınıyorum![]()
Çok yerınde bir istek.Oyunda ki dengesizlik (savaşçılar için) silah yukseltmeyle düzeltildi.Fakat bu güncellemeyle Şifacı karakterlerın oyun içi dengesi bozuldu.OkO' larda hasarımızı arttıracak bir silah yukseltme güzel olur.
Okyanus B. & Başaran K.
LiKeAgSİX
T R A B Z O N S P O R
K İ N D İ N A R L I
LiKeAgSİX
T R A B Z O N S P O R
K İ N D İ N A R L I
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Efsun yükseltme olayına tamamen yanlış açıdan bakıyorsunuz full ışık savascıya karsı sifacının hiç bir sansı yoktur isterse hasarını 2 degil 3 katlasınlar yine sansı yok nedeni sifacının zırhı 70 olsun savascını agır ve sert vurus baskısına dayanamıyor orada sifacının tek yapacagı kendini saglam sifa basmasıdır eger o baskıyı atlatır ise vs 30 kudrete yakın sifacı alır o baskıyıda anca iyilestime ile atlatılır,mantıklı bir yüklsetme olmus.
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Bir şifacının savaşçı gibi savaşçı ile vs yapması zaten saçma büyü zehir ve büyü asit itemleri boşuna koyulmamış diye düşnüyorum ..
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Kardeşim haklısın ama kendi düşüncemi beyan etmek istiyorum .turkoxHAMSTER yazdı:Aynısını bende söyledim şuan ashabı yükselttim tamam çok iyi büyü şifa oldu ama ben hasarın da yükselmesini isterdim ki bu yüzden hiç bir büyücü yada savaşçının itiraz edeceğini düşünmüyorum.Çok küçük bir hasar artışı oldu bence hasar da 2 katına çıkmalıydı.
Ecel getiren ve latifte üç efsun var biliyorsunuz bunlar; saldırı, maksimum hasar ve kritik vuruş , söz konusu ejder asa olunca büyü hasarı hepsi , büyü kritik ve kudret rej oluyor.
Demek istediğim Ecel getiren ve latifte yalnızca maksimum hasar, ejderde de yalnızca büyü hasarı hepsi iki katına çıkıyor ve ashab-ı kehfte de büyü iyileştirme. (altını çizdiklerim yalnızca iki katına çıkanlar). Eğer hasar zehir iki katına çıkarsa savaşçıların da saldırı iki katına çıksın, haksızlık deme şansı olmaz mı sizce ? Yada Ejder asa gibi onca emek isteyen bir şaheserin yükseltildiği zaman büyü kritiğinin yalnızca bir miktar şans ile düşen Kıyamet alevi kolye ile aynı olması adalet mi ? (3.800 büyü kritik) :idea:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: L E O
Selamın aleykum, ahmet abi ashab konusu ıLk cıktı gunde tartısmıstık senLe, bız etkısız bı sılah demıstık ws lerde sız test asamasından geçtı demıstınız, veya testtekı arkadaşlar bızden ıyı kullanıor sıfacıyı veya bız kullanmayı bıLmıoRuz.. bıraz mantıkLı dusunursek oyunun gıdısatı guzel buyucu ve savaşcı acısından sılah hasarları cok guzel oLdu pekı sıfacılar neden memnun degıL ? bır kere yaptınız sılah Sılah tıpı asa asayla can basarsın ws yapmassın bu 1. hata saten burdan sonra ne yaparsanız yapın kaybeden bız oluruz 10 level olayı olmasa ınat kıranla devam ederdım neden ? o hafıf sılah yanı ws Lık sılah pekı yonetım ne yapabıLırdı benım onerımı dıkkate alıp basıt bı guncellemeyle yenı bır sıfacı ınat kıran tarzında sılahı yapabıLirdi sılahın sekLı tıpı onemlı degıL dedım ozelıklerı sopaya veya,akrep asalar var onlara verebılırdınız sılah tıpı hafıf onların ws lık yanı.. 3 senedır sıfacı karekterıyle urasıorum sıfacıların en zevksız donemı dıyebılırım eskıden asıtle savaşcı kesebıLıordum,suan asıt cok boş bır yetenek savaşcıların canı artmıs durumda ve asıtın kudretı yukseldı.... onerımı tekrar aşşada verıorum sıze ıns dıkkate alırsanız oyuna donus yaparızMerhaba Arkadaşlar,
Bu güzel sohbetinize bende ortak olmak isterim, İstanbul Kıyamet Vaktinde bir sınıf hakkında güncelleme yapılırken 3 sınıfın dengeleri gözetilerek yapılır. Şifacıda +kudret + iyileştirmenin üzerine birde + hasar koyarsanız şifacı ölümsüz olur . Bütün yazdığınız öneriler zaten test sürecinde denendi.Bu konuda oyuncularımızdan istediğimiz tek tip puanlama veya eşya kullanmayı bırakıp kendilerince taktikler geliştirmeleridir.
Biraz ipucu vermek gerekirse büyücü ile pvp yaparken asit setiniz varsa avantajlı durumdasınız, ama karşınızdaki büyücüde bu durumda çaresiz değil , menzil avantajı ile sizi alt edebilir. İkvde eşya dizmek çok önemli, fakat karakteri kullanabilmek çok çok daha önemli.Bu sayfayı özellikle takip edicem..
SiLah Tipi Asa ,tum buyuler yanı buyu zehır asıt ıyıleştırme ,buyu kırıtık, kudret rejarasyonu bu bırıncı sılahımız .
Silah Tipi Hafif , Hasar zehir,SaLdırı,kudret rejarasyonu buda 2. sılahımız
ve son onerım, büyü asit ıtemlerın yetersızlı bolgelerde daha cok verılmelı ve buyu asıtın kudret gereksınımı azaltılmaı ve asıt bılgısı kaldırılmalı.... ıns onerımı dıkkate alırsınız ıyı forumlar
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
LeoNaRR yazdı:(...)Silah Tipi Hafif , Hasar zehir,SaLdırı,kudret rejarasyonu buda 2. sılahımız(...)
Vs veya yaratık kesme adına bir silah yapılacaksa bu silahın efsunları arasında kudret rejenerasyonunun olması pek imkanlı gelmiyor bana kalırsa inat kıran bir istisna olabilir.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
kesinlikle söyleyebilirim ki ashap ideal bir vs silahı değildir. Iskası çok fazla. Adı üstünde "asa" . Tamam bende yükselttim ashabı ama sırf meraktan. Haksızlık konusuna bende katılıyorum ejderde tüm büyüler artarken (zehir ve asit bile) ashabta her büyü için ayrı item dizmek gerek. Diyelim ki ashab sadece şifa basmak için o zaman neden kritik yok. Bu liste uzar gider ama bizdeki şifa aşkı gitmez. İyi bir şifacı olmak için sadece taktik yetmiyor ayrıca zengin olmak gerekiyor. Anlayan anlamıştır. saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)