aldıgın pluslar yeter olm sanki daha önce kazandırmamşsn gibi konusuyon bi dexPROFx yazdı:Bunlara para kazandıracağıma dilenciye verir sevap kazanırım daha iyi.
AKÇE...
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: AKÇE...
sonunda sevap var diye yaptığın işten zaten sevap kazanamazsınxPROFx yazdı:Bunlara para kazandıracağıma dilenciye verir sevap kazanırım daha iyi.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
Ben zaten dilenciye para vermem.OoJOKERoO yazdı:sonunda sevap var diye yaptığın işten zaten sevap kazanamazsın
Ama dediğin şeyi de anlamadım. Sevap olduğunu bildiğim şeyleri yapmayayım o zaman öyle şey mi olur. Namaz kılacam ama sevap kazanırım sonunda kılmayayım mı
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
exoriusII yazdı:aldıgın pluslar yeter olm sanki daha önce kazandırmamşsn gibi konusuyon bi dexPROFx yazdı:Bunlara para kazandıracağıma dilenciye verir sevap kazanırım daha iyi.
toplasan 200ü geçmez 3-4 yıldır aldığım plus
ama şimdi bir silaha 20tl bayılıyorsun adama koyar biraz
geçmişte hatalarımız oldu şu andan itibaren ne plusa ne başka bişeye para vermem
bir varmış bir yokmuşum
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
PROF yazdı:exoriusII yazdı:aldıgın pluslar yeter olm sanki daha önce kazandırmamşsn gibi konusuyon bi dexPROFx yazdı:Bunlara para kazandıracağıma dilenciye verir sevap kazanırım daha iyi.
toplasan 200ü geçmez 3-4 yıldır aldığım plus
ama şimdi bir silaha 20tl bayılıyorsun adama koyar biraz
geçmişte hatalarımız oldu şu andan itibaren ne plusa ne başka bişeye para vermem
PROF naptın sen ya 5 bile olsa
2DÜŞÜN , 1KONUŞ
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Tılsım
Arkadaşın demek istediğini anlamamak için özel bir çabamı gösteriyorsunuz yoksa kapasitemi yetmiyo anlamış değilim 
Nedir bu laf sokma tripleri ?
Öteki arkadaşa gelelim sadece oyuna kaptırma kendini anlatabildimmi...
Betadan beri oyuncusuyum bu oyunun biz kalkındırdık getirdik bu zamanlara bu kadar emek verdik bu oyuna bunlar kalkıpda yeni yetme baba paralarıyla oyun oynayanları bizim üstümüze çıkartırlarsa hop derim ben orda..
Güncelleme geldiği andan itibaren oyun bilgisayarımdan kalktı o kadar diyim..
Yönetim bulmuş bi kuzu sürüsü üstünden geçiniyo anasını satıyım..
Betadan beri oyuncusuyum bu oyunun biz kalkındırdık getirdik bu zamanlara bu kadar emek verdik bu oyuna bunlar kalkıpda yeni yetme baba paralarıyla oyun oynayanları bizim üstümüze çıkartırlarsa hop derim ben orda..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Birader senin oynadıgın ilk online oyun ikv herhalde 4 senedir plus dan baska bişeye para verdgmz yoktu diğer oyunlara girin bakın acıldıkları ilk günlerden itibaren böyle ödemeler yapıyor oyuncular, biraz arastır derim en basıt örnek knıght online orda adamlar premium alıyor bzdekı plus pakete karsılık gelyor en dusugu 1 aylk 20 tl onlarda kademe kademe premiumlar var 20 tl den 45 tl ye kadar değişiyor, daha sonra cash adı verılen ikv de kı karslıgı akçe olan paralar var onları da araştr bi dünya para harcanıyor sen kalkmıs 3 5 kurus verdıgın paranın hesabını yapıyorsn bu adamlar oyunu babalarının hayrına yapmıyor elbette para kazancakalr para kazanmazlarsa oyunun onlar ıcın amacı ne olcak oyunu nası gelştrcekler ? ne için geliştirecekler ? ben yönetimi savunuyormus gibi bi havaya büründüm tamam onların da hatası cok ama objektif olmak lazım yiğidi öldür hakkını yeme yanlış şeyler yapıyorlar tamam da ne yapsalar bi önyargıyla yaklasıyor herkes bu da hiç hoş degil bi bekleyin acaba iyimi olcak kötümü olcak daha dükkan ortada yokken millet isyanlara başladı . ayrıca 25 tl verıp akçe alan adamları 2 dakkada baba parası yiyen mahlukatlara cevirdin madem bu kadar şikayetçisin oyundan bırak oyunu senın yerıne her ay fazladan bi plus paket alrm benKurtlarxjunior yazdı:Arkadaşın demek istediğini anlamamak için özel bir çabamı gösteriyorsunuz yoksa kapasitemi yetmiyo anlamış değilim
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
onlarda bu işten ekmek yiyorlar. 6 senedir bu günleri beklediler, 6 senedir oyunun bu noktaya gelmesini ve para kazanmayı beklediler. 6 senedir bedavadan oyun oynuyorum, hep düşünmüşümdür; acaba bu oyunu yapanlar deli mi, divane mi; ne yiyorlar, ne içiyorlar, nereden para kazanıyorlar. işte onlarında ekmek kapıları burası arkadaşlar. bir eğlence mekanına gitseniz en azından bir cafeye gidip arkadaşınızla birer nargile içip eğlenseniz 20 lira ediyor. ama bu adamlar 6 yıldır bizi eğlendirdi ve hiç bi karşılık beklemedi. şimdi sıra bizde, hem kendimizi geliştirelim hemde sobee'ye katkıda bulunalım derim ben.

- PROF
- Mezarlık Bekçisi
O nasıl matematik anlamadımBuqrahan yazdı:PROF naptın sen ya 5 bile olsa48x12TL: 600.000 Yapıyor. Eski Para ile 600Milyon
Bizim 20Milyonumuza laf yapıyorsun
Ayrıyetten Eskiden 12TL değildi 20TLdi bunuda eklersen 800-850 Milyon yapıyor. Düşünmeni dilerim, Lütfen konuyu daha uzatmaya luzûm yok. Konu'nun parasal yöne çekilmesine gerek olduğunu düşünmüyorum...
2DÜŞÜN , 1KONUŞ
başkasını bilmem ama benim bu oyunu oynama sebebim diğer oyunlardan farklı olmasıydı fark da yerli olmasının dışında market gibi bir saçmalığın olmamasıydı silkroad, metin2, karahan, shaiya gibi oyunları oynadım hala da oynuyorum ama en çok ikvde vakit geçiriyorum(geçiriyordum) şu an favori oyunum point blankexoriusII yazdı:Birader senin oynadıgın ilk online oyun ikv herhalde 4 senedir plus dan baska bişeye para verdgmz yoktu diğer oyunlara girin bakın acıldıkları ilk günlerden itibaren böyle ödemeler yapıyor oyuncular, biraz arastır derim en basıt örnek knıght onlinen
şu güncellemeyle oyun kullanıcı kitlesini tamamen değiştirdi bence yeni oyuncular katılabilir ama eskiler veda edecektir alıştığımız ikv bu değil eski olduğum ortamda yeni muamelesi göreceksem çeker giderim
ikv için küçük bir kayıp benim için kayıp bile değil 700.000 diye uydurma kitleye kendileri de inanmış para vereceksem günde 4-5 sefer hata almadığım bir oyun oynarım para vereceksem oyun içindeki materyallerin kopyalanmadığı para basılmayan belli hacklerle değil de herkesin emeğiyle kazandığı bir oyun oynarım para vereceksem çifte standart uygulanmayan bir oyun oynarım benden bu kadar
bir varmış bir yokmuşum
Ultraslanqrsn yazdı: SENİN DOĞDUNUN GÜNE LANET GETSİN , KAPTIRMA LA KENDİNİ BU KADAR OYUNA ...
Helal Olsun HAHA
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA