Bu hata yüzünden oyunu bırakıcaktım da işte...
Eğer düzelirse iyi olur. Böyle oynanmaz oyun yani dkka başı pc yi Yeniden Başlatmak zorunda kalıyorum.
Lütfen bi yetkili bu sorunla ilgilenirse mutlu olucazz
HATA çok olduu!!
Re: HATA çok olduu!!
Lukin istanbuloyun.com/ikvdestek den bi haber var mı ?
- Exactdragon
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kardeş bilgisayarında virüs olabilir
Virüs Programı var bi taratıyım bilgisyarı
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar;
Bu hatanın oyunumuzla alakalı olduğunu sanmıyorum. Sorun sisteminizden ya da ekran kartınızdan kaynaklanabilir. Öncelikle bilgisayarınızı elden geçirip en son ihtimal bize ulaşınız.
Teşekkürler...
Bu hatanın oyunumuzla alakalı olduğunu sanmıyorum. Sorun sisteminizden ya da ekran kartınızdan kaynaklanabilir. Öncelikle bilgisayarınızı elden geçirip en son ihtimal bize ulaşınız.
Teşekkürler...
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
bende bıktım bu hatadan heralde ekran kartından yapıyor.....
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
biligsayar yeni elden gecti yaf ayrıca demin giridm oynamım şimdi tekrar yapıyor bir haber yok bakam
ekran kartlarınız aynı markamı lukin ikinizinkide
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
far cry 2 oynuyorum bir sorun cıkarmıyor sanmıyorum olsun ati radeon x1300 shapire ekran kartım demin başka yerde okudum cookileri silip modemi acıp kapatın diyordu öle yedi gene deneyeceğim sonucu yazarım
Yaa bu hatanın sorununu bi türlü anlayamadım ya off
benm Ekran Kartı NVIDIA GeForce
Böyle giderse bırakıcam oyunu yaa.Oyunda bi görev yapıyorum mesela 20 tane bi yaratık kesicem 19 tane kesiyorum bağlantı gidiyo Sonra oyuna giremiyorum Titriyo ekran.
benm Ekran Kartı NVIDIA GeForce
Böyle giderse bırakıcam oyunu yaa.Oyunda bi görev yapıyorum mesela 20 tane bi yaratık kesicem 19 tane kesiyorum bağlantı gidiyo Sonra oyuna giremiyorum Titriyo ekran.