siz nasıl para kazandınız
Re: siz nasıl para kazandınız
Para kazanmak için ilk önce insanın içinde istek olacak ve hırslı olacak Örnek Eminönü sunucsunda Fenomen
doymadı hala 
byAPACHE yazdı:Para kazanmak için ilk önce insanın içinde istek olacak ve hırslı olacak Örnek Eminönü sunucsunda Fenomendoymadı hala
evet 58 tirilyonmu ne yapmıştı ben o bano hilsinde oyunu oynuyodum yapmadım hileyi hatta karşımda yaptılar oyunun yarısı agopun yanındaydı yapmadım kimseyi banlamadılar ( fenomen 58 tirilyon yapmayanlar dışında)
Manyakk [49]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
58 trilyon yapması için 58 tane çarının 1 trilyon ile dolu olması lazım. 1 trilyondan fazlasını almaz bi çarutku yazdı:byAPACHE yazdı:Para kazanmak için ilk önce insanın içinde istek olacak ve hırslı olacak Örnek Eminönü sunucsunda Fenomendoymadı hala
evet 58 tirilyonmu ne yapmıştı ben o bano hilsinde oyunu oynuyodum yapmadım hileyi hatta karşımda yaptılar oyunun yarısı agopun yanındaydı yapmadım kimseyi banlamadılar ( fenomen 58 tirilyon yapmayanlar dışında)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:58 trilyon yapması için 58 tane çarının 1 trilyon ile dolu olması lazım. 1 trilyondan fazlasını almaz bi çarutku yazdı:byAPACHE yazdı:Para kazanmak için ilk önce insanın içinde istek olacak ve hırslı olacak Örnek Eminönü sunucsunda Fenomendoymadı hala
fotosu vardı dostum ararsan bulursun yanında 1 lwl çar (hile için kullandığı) çanta açık
Manyakk [49]
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
58 tirilyon yapması imkansız inan bana oyunun izin verdi max limit 1 Trilyondur.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
1 trilyon bile olamaz en fazla 999.999.999 durKaraXHayalet yazdı:58 tirilyon yapması imkansız inan bana oyunun izin verdi max limit 1 Trilyondur.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
TURKIYEIMPARATOR yazdı:1 trilyon bile olamaz en fazla 999.999.999 durKaraXHayalet yazdı:58 tirilyon yapması imkansız inan bana oyunun izin verdi max limit 1 Trilyondur.
Ya bir kuruş fazla vercen bu kadarda cimri olmayın yahu 1 tirilyon işte bilmem kaç 9 milyon demeye ne gerek var
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
yanlış bilmeyelim 1 t yapan çok kişi var. 1 paranın lafı olmazTURKIYEIMPARATOR yazdı:1 trilyon bile olamaz en fazla 999.999.999 durKaraXHayalet yazdı:58 tirilyon yapması imkansız inan bana oyunun izin verdi max limit 1 Trilyondur.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Çar açmak beleş 50 çar yapmış demek 
Arkadaşlar yanlış biliyorsunuz 999.999.999 para sadece çantadakı rakamlarla oluyor eğer ki atıyorum 300 tane 10 milyonluk bono varsa buna engel değildir yani 3 milyar olur yani bonolarla 1 charda 999 milyondan fazla para yapabilirsiniz